Μήπως ζούμε ένα μυθιστόρημα;


Το κείμενο που ακολουθεί μας το έστειλε ένας φίλος του ιστολογίου, με την σημείωση πως δεν του επιτρέπεται να μας στείλει κάτι άλλο… Η ιστορία πολλές φορές ξετυλίγεται σαν παραμύθι, ενώ κάποιες φορές το παραμύθι γίνεται εφιάλτης. Στην σημερινή ιστορία (που πιθανότατα θα επιχειρηθεί να παραγραφεί και να διαστρεβλωθεί από τους σημερινούς κρατούντες για να μην γνωρίσουν την αλήθεια οι γενιές του μέλλοντος) που ξετυλίγεται σαν ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα, είμαστε όλοι πρωταγωνιστές. Μόνο που οι «ειδικοί ρόλοι» καλύπτονται (όπως πάντα), από ανθρώπους με ειδικά «χαρίσματα»

Εισβολή στην Ηγουμενίτσα

Είναι νύχτα. Μιά ξάστερη φθινοπωρινή νύχτα. Όμως οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους για να πάνε βόλτα με την οικογένειά τους. Χιλιάδες κακοποιοί, ξένοι μυστικοί πράκτορες, καθώς και κάποιοι ντόπιοι «προοδευτικοί» προδότες – καλόπαιδα είναι στους δρόμους. Η νύχτα τους «ανήκει» για την διάπραξη εγκληματικών πράξεων.
Συναθροίζονται στο λιμάνι και περιμένουν.
– Να τα πλοία φαίνονται στον ορίζοντα!, φωνάζει ένας από αυτούς χαρούμενος.
– Ζήτω!, φωνάζουν οι υπόλοιποι και ξεσπούν σε ζητωκραυγές.
– Έρχονται οι προστάτες μας! φωνάζει ένας τρίτος.
Πραγματικά μετά από περίπου μισή ώρα έχουν δέσει στο λιμάνι τρία μεγάλα πλοία.
Από την έξοδο οχημάτων αρχίζουν τώρα να βγαίνουν σκούρου μπλέ χρώματος τεθωρακισμένα καθώς και οχήματα μεταφοράς στρατιωτικού προσωπικού.
Ο θόρυβος που κάνουν οι ερπύστριες πάνω στην τσιμεντένια προβλήτα είναι εκκωφαντικός και καλύπτει τις ιαχές του πλήθους. Στο πλάϊ των οχημάτων διαβάζει κανείς το όνομα SEABRIG – ΝΕΑΤΑΞΙ και το FRANTEX. Το σήμα είναι ένα κλαδί ελιάς ενώ διαβάζεις και τη λέξη PACIFERAX ή «ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ» στα Ελληνικά.
Από τις πλαϊνές εξόδους των πλοίων αρχίζουν να βγαίνουν ειδικές δυνάμεις σε πλήρη οπλισμό και εξάρτηση. Είναι ντυμένοι με σκούρες μπλέ στολές ενώ φορούν και γαλάζιο μπερέ.
Άϊν, τσβάϊ, άϊν, τσβάϊ!, ένας λοχίας φωνάζει στα γερμανικά ενώ οι στρατιώτες βγαίνουν γρήγορα και παρατάσονται εμπρός και γύρω από το πλήθος.
Στην ταράτσα του τελωνείου, ενός τριόροφου κτιρίου που βρίσκεται δίπλα, υπάρχουν κρυμμένα δύο νέα παιδιά έως δεκαεπτά ετών.
– Σβέλτο ξύπνα κάτι σοβαρό γίνεται εκεί κάτω!, λέει το ένα από τα δύο παιδιά. Είναι γύρω στο 1,75μ ύψος, όμορφος ελάχιστα μελαχροινός με καστανόξανθα μαλλιά καρφάκια. Φοράει μία γαλάζια μπλούζα και στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς φαίνεται μία μικρή Ελληνική σημαία ενώ στην πλάτη του είναι γραμμένη η φράση «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ». Το παντελόνι του είναι βερμούδα σκούρα μπλέ, έχει άσπρες κάλτσες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
– Καλά ρε Γιώργο τι έγινε;, εδώ κοίταζα ένα μήνυμα στο κινητό που μου έστειλε η Μαίρη!, λέει το άλλο παιδί. Έχει και αυτό περίπου την ίδια ηλικία αλλά η εμφάνισή του είναι διαφορετική με κατσαρά μαύρα μαλλιά ενώ το πρόσωπό του είναι στρογγυλό. Στο ύψος είναι λίγο ψηλότερος και στο βάρος λίγο γεμάτος, όχι όμως παχύς. Τα ρούχα του είναι παρδαλά σε χρώμα σαν να ταξίδεψε σε κάποια εξωτική χώρα, μπλε βερμούδα παντελόνι, μπλούζα με φοινικόδεντρα ζωγραφισμένα, πράσινες κάλτσες και άσπροκόκκινα αθλητικά παπούτσια.
Παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν με προσοχή, ο Γιώργος παίρνει φωτογραφίες με το κινητό του ενώ ο Σβέλτος τραβάει βίντεο. Τα κινητά των παιδιών είναι τελευταίας τεχνολογίας και τα αγόρασαν μετά από σκληρή δουλειά για μήνες στο συνεργείο αυτοκινήτων που ανήκει στους πατεράδες τους.
Ενας ανώτερος στρατιωτικός προχωράει με μία συνοδεία αξιωματικών.
– Λέγομαι, για όλους εσάς, Αμπεσαλώμ και είμαι ο διοικητής αυτής της ταξιαρχίας. Στόχος μας είναι να καταπνίξουμε οποιαδήποτε εξέγερση που θα προσπαθήσει να κάνει ο τοπικός πληθυσμός. Θα δημιουργήσουμε μία Νέα Τάξη Πραγμάτων σε όλη την υφήλιο. Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί. Γι’αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Είστε ήδη οπλισμένοι. Όταν στο τέλος σας δώσουμε την εντολή θα αρχίσετε να συλλαμβάνετε συγκεκριμένα άτομα Έλληνες μα και ξένους. Τώρα διαλυθείτε για να μην δίνουμε και στόχο! λέει τελειώνοντας.
– Τι τρομερά πράγματα είναι αυτά που ακούμε Σβέλτο;, ρωτάει τώρα χαμηλόφωνα ο Γιώργος τον φίλο του.
– Εγώ συνεχίζω να τραβάω βίντεο!, απαντάει με νοήματα ο Σβέλτος, έτσι ώστε να μην ηχογραφηθεί η φωνή του.
– Θα είναι πρώτη είδηση στην ιστοσελίδα μας απόψε κιόλας!, μουρμουρίζει σκεπτικός πια ο Γιώργος.
Η ταξιαρχία των εισβολέων αρχίζει τώρα να αναχωρεί. Σε ένα σημείο πιο κάτω στην πόλη το πρώτο όχημα σταματά σ’ένα αστυνομικό μπλόκο.
– Που πάνε όλοι αυτοί κύριε αστυνόμε;, ρωτάει ένας αστυνομικός τον προϊστάμενό του.
– Θα σου πω σε λίγο, λέει και προχωράει προς το φορτηγό.
– Καλησπέρα αστυνόμε!, λέει ένας ταγματάρχης, μιλώντας σε άπταιστα Ελληνικά, ευρισκόμενος στη θέση του συνοδηγού.
– Σπέρα!, απαντάει ο αστυνόμος ενώ στρίβει το μουστάκι του. Γιά που το βάλατε «κύριοι»;, ρωτάει τώρα με διερευνητικό ύφος.
– Εδώ είναι η άδεια μας για διάβαση στρατευμάτων μέσω του Ελληνικού εδάφους υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον υπουργό κύριο Μπεν Λήτη!, λέει σοβαρά ο ταγματάρχης της ΝΕΑΤΑΞΙ.
– Μάλιστα!, λέει ξερά ο αστυνόμος και κάνει νεύμα στη φάλαγγα να προχωρήσει. Να δούμε πότε αυτή η κυβέρνηση των «πατριωτών» της κακιάς ώρας θα πει και κάνα όχι, σκέφτεται βλέποντας τα οχήματα να απομακρύνονται.
– Κύριε Διοικητά μόλις περάσαμε το πρώτο μπλόκο με απόλυτη επιτυχία!, λέει ο ταγματάρχης Γκαίριγκ μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.
– Θαυμάσια αυτοί οι παλιο-χωριάτες ούτε μπορούν να φανταστούν τι τους περιμένει!, απαντάει ο στρατηγός Αμπεσαλώμ ενώ ένα απαίσιο χαμόγελο διαγράφεται στο κατασκότεινο πρόσωπό του. Προχωρούμε με κατεύθυνση προς το στρατόπεδο στη Λάρισα λέει τελειώνοντας.
– Σβέλτο απομακρύνθηκαν αρκετά και με κατεύθυνση ανατολικά, τηλεφώνησε στον Νίκο στην Θεσσαλία να έχει το νου του!, λέει ο Γιώργος.
– Έγινε αφεντικό, μπορούμε τώρα να πάμε να φάμε μερικά σουβλάκια διότι όλη αυτή η αγωνία μου δημιούργησε μια λιγούρα, μα μιά λιγούρα!, λέει ο Σβέλτος ενώ ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο του Γιώργου. Ο φίλος του είναι το καλύτερο παιδί που έχει συναντήσει ποτέ, έχει όμως μία και μοναδική αδυναμία – στα σουβλατζίδικα.

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ…

Αμέσως το ίδιο βράδυ, στις 12 Οκτωβρίου του 2011, οι δύο φίλοι ανεβάζουν στην ιστοσελίδα τους τις φωτογραφίες και το βίντεο.
Όμως με το που ξημερώνει και μπαίνει ο Γιώργος στην ιστοσελίδα που έχουν βλέπει το εξής απίστευτο δηλαδή να λείπουν οι φωτογραφίες και το βίντεο. Ανοίγει το ραδιόφωνο πάνω στην ώρα για να ακούσει τα εξής..
«Αγαπητοί ακροατές,
Για μια ακόμη φορά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο «πληροφορίες» και «σενάρια» περί «ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής εξεγέρσεων», αναφερόμενα κατά βάση στην EURO-GENDFOR (ή EGF) την οποία αποκαλούν «στρατό επιβολής της ευρωπαϊκής χούντας» και άλλα παρόμοια. Τα σχετικά κείμενα είναι ανυπόγραφα, δεν εμφανίζουν την πηγή τους ούτε έχουν την απαραίτητη τεκμηρίωση.
Η EUROGENDFOR (European Gendarmerie Force) είναι πολυεθνική δύναμη (από το 2005), συγκροτούμενη από τμήματα επτά ευρωπαϊκών χωρών που διαθέτουν τέτοιες αστυνομικές υπηρεσίες (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πολωνία). Δηλαδή αστυνομικές υπηρεσίες με στρατιωτικό χαρακτήρα (όπως ήταν κάποτε η δική μας Χωροφυλακή). Αποστολή της είναι η συμμετοχή σε Επιχειρήσεις Διαχείρισης Κρίσεων στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας & Άμυνας (ΚΠΑΑ) της ΕΕ, σε περιοχές όπου υπάρχουν κρίσεις (εμφύλιοι πόλεμοι, διάλυση του κράτους μετά από πόλεμο, κλπ.). Μπορεί επίσης να δρα σε συνεργασία με στρατιωτικές δυνάμεις της ΕΕ, είτε κατά την ανάπτυξή τους σε περιοχή κρίσης, είτε μετά την αποχώρησή τους.
Για να αναπτυχθούν οι δυνάμεις αυτές προηγείται (συνήθως) απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ και ακολουθεί απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ.
Ανάλογες αποστολές έχουν αναληφθεί (πολλές είναι ακόμα σε εξέλιξη) στο Κονγκό, το Νταρφούρ, τη Γουϊνέα-Μπισσάου, την Παλαιστίνη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, κ.ά.
Φυσικά ουδέποτε τμήμα της EGF ήρθε στη χώρα μας. Κάνουμε μία σκέψη: μήπως οι «πληροφοριοδότες» είδαν στη Ηγουμενίτσα προσωπικό της FRANTEX, οι οποίοι όντως αποβιβάζονται στο λιμάνι αυτό και εκείθεν μεταβαίνουν στον ΕΒΡΟ για ανάληψη αποστολής; Ίσως. Από κει και πέρα φαντάστηκαν όλα τα υπόλοιπα. Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς καθετί γίνεται πιστευτό.
Είναι εκπληκτικός ο αριθμός και το μέγεθος των ανακριβειών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κείμενα και πληροφορίες που δεν εμφανίζουν συντάκτη και πηγή. Πολλοί δυστυχώς προωθούν χωρίς κριτική σκέψη και χωρίς να εξετάζουν την ακρίβεια και την τεκμηρίωση των στοιχείων που λαμβάνουν, συμβάλλοντας άθελά τους στη διάδοση των ανακριβειών».
Ο Γιώργος κλείνει το ραδιόφωνο και πιάνει το κινητό του. Πληκτρολογεί τον αριθμό του Νίκου.
– Έλα φίλε μου τι είδες;, ρωτάει με αγωνία..
– Γιώργο καλημέρα, παρά τις 2-3 επιβεβαιώσεις που ήρθαν χθες με mails για την είσοδο της EUROGENDFΟR στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα, τελικά ήταν Τσέχοι στρατιώτες της Βαλκανικής Ταξιαρχίας SEABRIG.
Αποβιβάστηκαν στην Ηγουμενίτσα, και πήγαν στα Φάρσαλα που είναι και το στρατηγείο της SEABRIG – ΝΕΑΤΑΞΙ.
– Νίκο να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν οι άνδρες της ΝΕΑΤΑΞΙ θα χρησιμοποιηθούν και πότε ή από ποιούς. Είναι επίσης και αυτοί μία πολυεθνική δύναμη που χρησιμοποιείται για την καταστολή εξεγέρσεων. Αποτελείται από πολλούς «φίλους» μας όπως Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βουλγάρους, Ρουμάνους και κάποιους ασυνείδητους Έλληνες στρατιωτικούς και μισθοφόρους. Πάντως από αύριο εγώ και ο Σβέλτος κατεβαίνουμε στην Αθήνα. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, λέει ο Γιώργος προβληματισμένος.

Τα παιδιά της Τρόϊκα

– Έλα Κάρλο με ακούς;, λέει ένας εικοσιπεντάρης, σχεδόν γυμνός με ξυρισμένο κεφάλι, μούσι και τατουάζ σε μεγάλο μέρος του σώματός του.
Βρίσκεται σε ένα ακριβό ξενοδοχείο της Αθήνας, σε μία σουίτα. Στο κρεβάτι κοιμάται μία ξανθιά πόρνη από ότι δείχνουν τα ρούχα της που είναι απλωμένα γύρω στο δωμάτιο.
-Πρόντο σί, σε ακούω Ιούδα!, λέει ένας συνομήλικός του ντυμένος σαν αναρχικός. Κάθεται σε ένα καφέ στην περιοχή των Εξαρχείων και πίνει έναν εσπρέσσο.
– Το σχέδιο είναι απλό Κάρλο, όπως και στο παρελθόν θα δημιουργήσουμε ένα πραγματικό χάος στις διαδηλώσεις που προγραμματίζουν για την 19η και 20η Οκτωβρίου οι Έλληνες. Θα ειδοποιήσεις και τους υπόλοιπους πράκτορές μας να είναι έτοιμοι. Πες τους ότι, καλό είναι, αυτή τη φορά να παρεισφρήσουν σε όλη τη διαδήλωση!, λέει ο Γιούδας χαμογελώντας.
– Τι θα πετύχουμε αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα αποδυναμωθούμε έτσι;, ρωτάει ο Κάρλο μπερδεμένος τώρα.
– Όχι ρε βλάκα, αυτό που θέλουμε είναι να υπάρξουν θύματα. Εάν οι δικοί μας πετάνε μάρμαρα και μολότοφ στα ΜΑΤ τότε και αυτοί θα ρίξουν χημικά, βόμβες κρότου λάμψης και άλλα «καλά», δεν μπορεί κάποιος αθώος θα σκοτωθεί!, λέει χαρούμενος ο Γιούδας.
– Ε τότε ας έχουμε πιστόλια μαζί μας, σκοτώνοντας κάποιον από τους πολίτες μετά κατηγορούμε τα ΜΑΤ και τότε θα γίνει ο χαμός, ξέρεις όπως τον Δεκέμβριο του 2008!, λέει τελειώνοντας ο Κάρλο.
– Φοβερή η ιδέα σου, άσε θα πάρω έγκριση πρώτα από τα κεντρικά μας στο Λονδίνο!, απαντάει ο Γιούδας ενθουσιασμένος. Μετά θα βγάλουμε και τους Μωαμεθανούς στους δρόμους για πλιάτσικο.
– Σί, τότε είναι που θα επικρατήσει πλήρης αναρχία και θα καλέσουμε την «ειρηνευτική» μας δύναμη SEABRIG των φίλων μας από τη Λάρισα. Έτσι θα επιβληθεί στρατιωτικός νόμος και το φιλαράκι μας ο Πάγος Μεινάκος θα ξεπουλήσει τα πάντα εύκολα. Φινίτο λα Γκρέτσια!, λέει ο Κάρλο γελώντας. Σε κλείνω τώρα διότι είδα μία ωραία Ελληνίδα και την θέλω, σε λίγο θα είναι όλες τους σκλάβες στα πόδια μας…

Οι πατριώτες δρουν

Οι δύο φίλοι, ο Γιώργος και ο Σβέλτος κάθονται στο ζαχαροπλαστείο που είναι δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημήτρη του Λουμπαρδιάρη.
Είναι ένα κρύο πρωινό στις 19 Οκτωβρίου του 2011.
– Γιώργο θα την φας τη υπόλοιπη μπουγάτσα σου;, ρωτάει λαίμαργα ο Σβέλτος ενώ ξερογλύφει τα χείλη του.
– Όχι φίλε μου μπορείς να την έχεις, απαντάει ο Γιώργος χαμογελώντας με την καρδιά του.
– Τι ώρα θα πάμε στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα;, ρωτάει ο Σβέλτος καταβροχθίζοντας συγχρόνως την μπουγάτσα.
– Πρέπει να είμαστε εκεί από νωρίς, δηλαδή γύρω στις 11:00. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μυστικοί πράκτορες ξένων δυνάμεων θα είναι μεταμφιεσμένοι ως αναρχικοί, λέει φανερά στενοχωρημένος ο Γιώργος.
– Δεν θα είναι η πρώτη φορά, απαντάει ο Σβέλτος.
– Αυτοί θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν σοβαρά επεισόδια, τα οποία πρέπει να εμποδίσουμε!, λέει αποφασισμένος ο Γιώργος…
– Έχουν ειδοποιηθεί και οι υπόλοιποι;, ρωτάει ο Σβέλτος.
– Ναι όλοι είναι ενήμεροι και γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν, καλά δεν τέλειωσε αυτή η μπουγάτσα τι κάνεις ρε τρελοκομείο;, ρωτάει ο Γιώργος ενώ ο Σβέλτος γλύφει το πιάτο.
– ΩΩ! Νόστιμο που είναι!.. απαντάει τώρα ο Σβέλτος απόλυτα ικανοποιημένος.

Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και… τέχνης

Η μεγάλη διαδήλωση έχει καταλήξει στο Σύνταγμα. Πάνω από εκατό χιλιάδες άτομα διαδηλώνουν κατά των κατακτητών. Προδότες που η φτωχή Ελλάδα τους έκανε κυβερνήτες και υπουργούς. Άτομα που εξαπάτησαν τους Έλληνες για να πάρουν την ψήφο του. Εγκληματίες που έθεσαν το εξής ερώτημα στον Έλληνα, «Ή θα παίρνουμε την δόση μας από την τρόϊκα ή θα πτωχεύσουμε». Τα πνεύματα αρχίζουν και οξύνονται πολύ γρήγορα. «Αναρχικοί» αρχίζουν να σπάνε μάρμαρα, και να τα πετάνε στα ΜΑΤ. Οι άνδρες των ΜΑΤ βάζουν τις αντι-ασφυξιογόνες μάσκες και ρίχνουν δακρυγόνα.
– Σβέλτο πάμε τώρα σε εκείνον εκεί, έχει κάτω από την μπλούζα του ένα πιστόλι!, λέει ήρεμα ο Γιώργος. Οι δύο φίλοι πλησιάζουν με τρόπο τον εγκληματία. Αυτός γρήγορα τους αντιλαμβάνεται και τραβάει το πιστόλι.
Ο Γιώργος πιάνει το χέρι του κακούργου και το γυρίζει. Ο εγκληματίας διαγράφει ένα κύκλο στον αέρα και σκάει στο έδαφος με φόρα.
Ο Σβέλτος μαζεύει το πιστόλι γρήγορα και το πετάει μέσα σε ένα υπόνομο. Εν τω μεταξύ σύντροφοί του εγκληματία έχουν περικυκλώσει τους δύο φίλους. Ο Γιώργος και ο Σβέλτος δεν χάνουν το χρόνο τους. Προπονημένοι και οι δύο τους από μικρά παιδιά στο streetfighting δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι. Οι χούλιγκανς τρώνε το ξύλο της χρονιάς τους μέχρι που βλέπουν ότι και ο υπόλοιπος κόσμος κινείται απειλητικά εναντίον τους. Έτσι φεύγουν τρέχοντας.
– Μπράβο σας παιδιά!, λέει ένας ηλικιωμένος κύριος στους δύο νέους, τους περιποιηθήκατε μιά χαρά τους αλήτες.
– Παππού σ’ ευχαριστούμε, το θέμα είναι ότι αυτοί οι αλήτες τώρα προχωρούν καταστρέφοντας την Αθήνα, την πόλη μας και δεν μπορεί κανείς να τους σταματήσει, απαντάει ο Γιώργος.
– Εκτός εάν οργανωθούμε σε ομάδες για να φυλάμε τις γειτονιές μας!, απαντάει επίσης ένας γεροδεμένος τριαντάρης.
– Ποτέ δεν ξέρεις, κάτι θα γίνει, λέει ο Γιώργος με ένα ελαφρό χαμόγελο.

Φονιάδες εμπλέκονται…

– Που είσαι ρε άχρηστε;, φωνάζει δυνατά ο Ιούδας πιάνοντας τον Κάρλο από τους γιακάδες του και τραντάζοντάς τον.
– Τι ήθελες να κάνω εγώ;, του απαντάει αυτός αφού αποτραβιέται μακριά του και τακτοποιεί τους γιακάδες του μαύρου πουκάμισού του.
– Δεν σου είπα ότι πρέπει να υπάρξει νεκρός, γιατί δεν έγινε;, ρωτάει θυμωμένος ο Ιούδας ενώ από την μέση και πάνω είναι γυμνός. Τα τατουάζ φαίνονται σαν να μετακινούνται όπως ο ιδρώτας τρέχει από πάνω τους.
– Αυτός ο οποίος θα έριχνε με πιστόλι έγινε αντιληπτός από δύο έφηβους. Ο ένας ήταν γύρω στο 1,75μ ύψος, όμορφος ελάχιστα μελαχρινός με καστανόξανθα μαλλιά καρφάκια. Φόραγε μία γαλάζια μπλούζα και στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς φαινόταν μία μικρή Ελληνική σημαία ενώ στην πλάτη του ήταν γραμμένη η φράση «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ». Το παντελόνι του ήταν βερμούδα σκούρα μπλε, είχε άσπρες κάλτσες και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Ο άλλος ήταν και αυτός περίπου στην ίδια ηλικία αλλά η εμφάνισή του ήταν διαφορετική με κατσαρά μαύρα μαλλιά ενώ το πρόσωπό του ήταν στρογγυλό. Στο ύψος ήταν λίγο ψηλότερος και στο βάρος λίγο γεμάτος, όχι όμως παχύς. Τα ρούχα του ήταν παρδαλά σε χρώμα σαν να ταξίδεψε σε κάποια εξωτική χώρα, μπλε βερμούδα παντελόνι, μπλούζα με φοινικόδεντρα ζωγραφισμένα, πράσινες κάλτσες και ασπροκόκκινα αθλητικά παπούτσια. Αυτά τα καταραμένα Ελληνόπουλα χτυπήθηκαν μαζί του και τον αφόπλισαν.
– Πρέπει να καλέσουμε κάποιον «ειδικό»!, λέει τελειώνοντας ο Κάρλο.
– Τι εννοείς;, ρωτάει κάπως ήρεμος ο Ιούδας. Τότε ακούγεται ένας κτύπος στην πόρτα.
– Μου επιτρέπεις να ανοίξω;, ρωτάει ο Κάρλο ενώ ο άλλος γνεύει θετικά. Ο Κάρλο ανοίγει την πόρτα του ξενοδοχείου. Ένας αδύνατος, ψηλός 1,90μ με μαύρο κουστούμι, μαύρα γυαλιά και γάντια μπαίνει στο δωμάτιο. Η ηλικία του είναι γύρω στα τριάντα.
– Ιούδα να σου συστήσω τον Εφιάλτη!, λέει ο Κάρλο ενώ οι δύο άλλοι σφίγγουν τα χέρια.
– Σε τι θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμος;, ρωτάει με απάθεια ο Εφιάλτης.
– Αύριο γίνεται άλλη μία μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, λέει ο Κάρλο. Θα θέλαμε να υπάρξει νεκρός διαδηλωτής, γίνεται;
– Όλα σχεδόν γίνονται εάν τα χρήματα είναι αρκετά!, λέει κυνικά ο Εφιάλτης.
– Δηλαδή πόσα θέλεις;, ρωτάει τώρα ο Ιούδας ανήσυχος για να μην δώσει πολλά..
– Εάν εσύ πρόδιδες την πατρίδα σου πόσα θα ήθελες;, ρωτάει και ο Εφιάλτης. Γράφει ένα ποσό σε ένα χαρτάκι και το δίνει στον Κάρλο. Εύχομαι εσύ να μην είσαι τσιγγούνης, λέει κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Στον λογαριασμό που ξέρεις στην Ελβετία, λέει τελειώνοντας.
– Κανένα πρόβλημα!, απαντάει ο Κάρλο. Ο Εφιάλτης γνεύει προς τους δύο άλλους και ανοίγοντας την πόρτα φεύγει βιαστικά.
– Τους σιχαίνομαι τους Έλληνες προδότες, είναι τόσοι πολλοί!, λέει με απέχθεια ο Ιούδας.
– Πράγματι είναι πολλοί και γι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να ζήσουνε ποτέ ελεύθεροι!, απαντάει χαρούμενος ο Κάρλο.
– Βεβαίως έχουν και πολλούς ιδεολόγους και αυτό ήταν πάντα ένα σοβαρό πρόβλημα!, λέει ο Ιούδας, όπως αυτοί οι δύο έφηβοι, τι θα τους κάνουμε αυτούς;
– Άστους σε μένα!, απαντάει ο Κάρλος ενώ ένα σχέδιο διαμορφώνεται στο βλαμμένο μυαλό του…

Ένας ήρωας πεθαίνει

Σε κάποιο σημείο στα Εξάρχεια ο Εφιάλτης βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο χώρο, στο υπόγειο ενός κτιρίου. Γύρω του υπάρχουν περίπου διακόσιοι εγκληματίες. Οι αρχηγοί τους είναι μέλη της ΝΕΑΤΑΞΙ (Ταξιαρχία Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης). Σηκώνει τα χέρια του ψηλά και φωνάζει.
– Ησυχία φίλοι μου!, λέει χαμογελώντας, ήρθε η ώρα για εκδίκηση. Όλοι εσείς που μισείτε αυτή τη χώρα για διάφορους λόγους, όλοι εσείς που θέλετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας τώρα θα δικαιωθείτε. Βγαίνοντας από την αίθουσα θα πάρετε πενήντα ευρώ ο καθένας σας. Επίσης θα πάρετε οπλισμό όπως χημικά καπνογόνα, γκλόμπς, βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και αντι-ασφυξιογόνες μάσκες. Στόχος σας είναι να χτυπήσετε διαδηλωτές χωρίς οίκτο. Πρέπει να τρομοκρατηθεί ο λαός έτσι ώστε να το σκεφτούν πολύ πριν ξαναπάνε σε διαδηλώσεις. Έχετε την άδεια να υπάρξουν νεκροί από την άλλη πλευρά. Οι εγκληματίες ενθουσιάζονται και σηκώνοντας τα χέρια αρχίζουν να ζητωκραυγάζουν.
– Νεκροί, νεκροί!
– Σβέλτο κάνε πιό γρήγορα!, λέει ο Γιώργος ενώ οι δύο φίλοι ανηφορίζουν την οδό Πανεπιστημίου. Οι δύο φίλοι μένουν σε ένα παλιό σπίτι στου Γκύζη. Τους φιλοξενούν εκεί τα ξαδέλφια του Γιώργου που σπουδάζουν στην Αθήνα. Διέσχισαν την λεωφόρο Αλεξάνδρας και πιάσανε την Ιπποκράτους. Γύρω στις 11:00π.μ. έφθασαν στην Πανεπιστημίου και άρχισαν γοργά να ανηφορίζουν προς το Σύνταγμα.
Φθάνοντας στο επάνω μέρος της πλατείας βλέπουν το εξής περίεργο. Η νεολαία του ΠΑΜΕ προφυλάσσει την Βουλή!
– Από ότι φαίνεται αυτοί ανέλαβαν από μόνοι τους την αρχηγία του συλλαλητηρίου!, λέει ο Γιώργος.
– Αγριεμένους τους βλέπω, κοίτα εκείνοι εκεί μοιάζουν έτοιμοι για όλα!, απαντάει ο Σβέλτος και δείχνει δύο νέους με γένια και επιθετικά βλέμματα.
Ξαφνικά από την οδό Σταδίου βγαίνει μιά ομάδα περίπου διακοσίων ατόμων. Είναι οι εγκληματίες που πριν λίγο έλαβαν εντολές να χτυπήσουν διαδηλωτές. Ντυμένοι σαν αναρχικοί ορμούν κατά απλών διαδηλωτών και χτυπούν αλύπητα.
– Κυκλώστε τους φίλοι!, φωνάζει ο Γιώργος. Διαδηλωτές αντιδρούν και έρχονται στα χέρια με τους εγκληματίες. Βροχή πέφτουν οι πέτρες από τους εγκληματίες και χτυπούν διαδηλωτές.
– Γιώργο πάμε να πιάσουμε εκείνον με το κουστούμι, λέει ο Σβέλτος στον Γιώργο. Πρόκειται για τον Κάρλο που δίνει εντολές προς τους εγκληματίες. Οι δύο φίλοι κάνουν ένα κύκλο και φθάνουν πίσω από τον Κάρλο. Στρεφόμενος προς τα πίσω ο Κάρλο βλέπει τα δύο παιδιά.
– Σκοτώστε τους!, φωνάζει αγριεμένος σε δύο άλλους. Ο Γιώργος και ο Σβέλτος κάνουν ένα έξυπνο ελιγμό και το βάζουν στα πόδια προς την οδό Νίκης.
– Πίσω τους!, ουρλιάζει ο Κάρλο και τρέχει με τους άλλους δύο πίσω από τους δύο φίλους.
Ο Γιώργος βλέπει την είσοδο σε ένα κτίριο και ορμάει μέσα με το Σβέλτο δίπλα του. Ανεβαίνουν γρήγορα τη σκάλα υπηρεσίας ενώ τους καταδιώκουν οι τρεις εγκληματίες.
– Θα πέσετε στα χέρια μου!, φωνάζει ο Κάρλο ενώ ανεβαίνει δύο – δύο τα σκαλοπάτια.
– Πρόσεξε μην πέσεις βλήμα!, του απαντάει ο Σβέλτος γελώντας.
Όταν οι δύο φίλοι φθάνουν στο δώμα σπρώχνουν την πόρτα και βγαίνουν στην ταράτσα. Ακολουθούν οι δύο εγκληματίες ενώ δύο ορόφους πιό κάτω ανεβαίνει ο Κάρλο.
Οι εγκληματίες πιάνονται στα χέρια και χτυπιούνται άγρια με τους δυό μας φίλους. Ο Γιώργος και ο Σβέλτος όμως δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι. Προπονημένοι και οι δύο τους από μικρά παιδιά στην πάλη του streetfighting γρήγορα θέτουν τους δύο προδότες εκτός μάχης. Εκείνη τη στιγμή βγαίνει στην ταράτσα ο Κάρλο ενώ στο δεξί του χέρι κρατάει κραδαίνοντας ένα πιστόλι μπερέτα.
– Τελειώσατε καταραμένα τρελά Ελληνόπουλα!, φωνάζει ενώ τα μάτια του γυαλίζουν σαν κάποιου παρανοϊκού.
Ο Γιώργος λέει από μέσα του μία προσευχή, «Θεέ βόηθα να μην χαθεί η πατρίδα, δεν με πειράζει εάν πεθάνω εγώ!».
Εκείνη τη στιγμή γίνεται κάτι αναπάντεχο. Ένα λευκό περιστέρι πηγαίνει και κάθεται πάνω στον δεξιό ώμο του Κάρλο. Έτσι η προσοχή του αποσπάται για ένα δευτερόλεπτο. Αυτό το δευτερόλεπτο είναι αρκετό για τον Γιώργο. Ορμάει επάνω στον Κάρλο και πιάνει το δεξιό χέρι του αποσπώντας το πιστόλι. Στρίβει το χέρι του αδίστακτου εγκληματία. Ο Κάρλο διαγράφει ένα κύκλο στον αέρα και σκάει με θόρυβο στο πάτωμα. Ο Γιώργος απλώνει το χέρι του να πιάσει το πιστόλι. Εν τω μεταξύ ο Κάρλο συνέρχεται γρήγορα και ορμάει προς τον Γιώργο που περιεργάζεται αμέριμνος το πιστόλι.
– Πρόσεξε Γιώργο!, φωνάζει τώρα ο Σβέλτος. Ο Γιώργος κάνει λίγο στο πλάϊ και ο Κάρλο με τη φόρα που έχει περνάει πάνω από το στηθαίο και πέφτει στο κενό. Ο Γιώργος και ο Σβέλτος τρέχουν στην άκρη και βλέπουν τον Κάρλο νεκρό κάτω, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.
– Δεν ήθελα να σκοτωθεί, λέει ο Γιώργος φανερά στενοχωρημένος.
– Γιώργο δεν φταις εσύ!, απαντάει ο Σβέλτος. Οι δύο άλλοι εγκληματίες έχουν εν τω μεταξύ εξαφανιστεί…
Γρήγορα οι δύο φίλοι κατεβαίνουν στον ακάλυπτο. Με μεγάλη έκπληξη βλέπουν να λείπει το σώμα του Κάρλο.
– Τον πήρανε για να μην αφήσουν ίχνη, λέει ο Γιώργος.
Εν τω μεταξύ στην οδό Αμαλίας ένας βιοπαλαιστής πενηντατριών ετών, πατέρας δύο κοριτσιών πεθαίνει από την εισπνοή χημικών καπνογόνων. Η περιοχή είναι καλυμμένη από ένα μεγάλο χημικό νέφος. Ο κόσμος έχει αρχίσει να διαλύεται. Οι εχθροί της Ελλάδος πέτυχαν να σκοτώσουν έναν αγνό πατριώτη.

28η Οκτωβρίου 2011 – Ένα νέο μεγάλο «ΟΧΙ»

Το τηλέφωνο χτυπά και ο Γιώργος το σηκώνει εκνευρισμένος αλλά και ενθουσιασμένος. Είναι το βράδυ πριν το «ΟΧΙ», την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 40’.
– Έλα Γιώργο ο Σβέλτος είμαι!, σε περιμένω στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια, λέει ο καλός του φίλος Νίκος Δωρικός που το παρατσούκλι (που του έδωσε ο Γιώργος) είναι Σβέλτος.
– Εντάξει Σβέλτο το λεωφορείο για την Θεσσαλονίκη φεύγει σε μία ώρα, θα είμαι εκεί!, απαντάει ο Γιώργος Γαλάνης γνωστός και με το παρατσούκλι «Έλλην”. Οι δύο φίλοι μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά κοντά, δίπλα στον Άγιο Παντελεήμονα. Πριν δύο χρόνια οι γονείς τους μετακόμισαν στην Ηγουμενίτσα. Οι πατεράδες τους μηχανικοί αυτοκινήτων άνοιξαν ένα συνεργείο στην Ηγουμενίτσα, όπου και υπήρχε αρκετή δουλειά. Έτσι τους ακολούθησαν και οι οικογένειές τους.
Είναι τώρα 9:00 το βράδυ όταν πατριώτες διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων, όπως κάθε χρόνο, έχουν μαζευτεί στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου προκειμένου να πάνε στη Θεσσαλονίκη να δούνε την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.
Ο Γιώργος πηγαίνει στο γραφείο του να κλείσει τον υπολογιστή του όταν ένα μήνυμα έρχεται, είναι από την Αθηνά. Το ανοίγει και τα μάτια του πάνε να εκραγούν..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑ-ΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗ-ΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η ιστορία όμως που αποκαλύπτουμε σήμερα, ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, είχε ήδη επηρεαστεί από τα διεθνή σενάρια που εξύφαιναν ιστορίες πραξικοπημάτων στην Ελλάδα!
Και παρά του ότι είχαν αρχίσει πολύ πριν οι συζητήσεις για το αν θα πρέπει να γίνει ο «Παρμενίωνας» ή όχι, τελικά έγινε παρά του ότι η πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Άμυνας ήταν διχασμένη πάνω σε αυτό το ζήτημα!
Τελικά η άσκηση Παρμενίωνας έγινε αλλά λίγοι, ελάχιστοι, πρόσεξαν μια πρωτοφανή μεταβολή που έγινε στον προγραμματισμό του!
Και από εδώ ξεκινάμε σήμερα τις αποκαλύψεις!
Ένα σενάριο που σχεδιάστηκε και προκάλεσε την οργή πολλών Στρατιωτικών κύκλων, ειδικά της αεροπορίας Στρατού αλλά και του ΓΕΑ, αφορούσε στο εξής:
Μια μονάδα ειδικών αποστολών (στη διάθεσή μας είναι όλα τα στοιχεία της μονάδας και του σεναρίου) επιβιβάζεται σε τέσσερα ελικόπτερα Super Puma. Προο-ρισμός το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι ειδικές δυνάμεις κατεβαίνουν με σκοινιά στο Κοινοβούλιο, πραγματοποιούν αποκλεισμό της περιοχής και με βαρύτατο εξοπλισμό αποκλείουν την πρόσβαση σε αυτή. Ακολούθως, επιβιβάζουν πολιτικούς και προσωπικό σε ελικόπτερα και αυτά απογειώνονται με προορισμό στρατιωτικό αεροδρόμιο!
Το παραπάνω σενάριο είναι πραγματικό, και έχει «παιχτεί» τον Σεπτέμβριο του 2010 στον Παρμενίωνα!
Η πρώτη ερώτηση λοιπόν που προκύπτει προς τον υπουργό Άμυνας, έχει εξόχως πολιτικό χαρακτήρα, αλλά εκπορεύεται από το Σύνταγμά μας, τον θεμελιώδη νόμο της χώρας μας!
– Με ποιο σκεπτικό, πραγματοποίησε ο Ελληνικός Στρατός τέτοια άσκηση; Ποιος έδωσε το σενάριο για ανάπτυξη; Στρατιωτικός ή πολιτικός του Υπουργείου; Προβλέπεται από πουθενά, από κάποια Συνταγματική Θεώρηση έστω, η υλοποίηση ασκήσεων του Στρατού , με σενάρια που αφορούν στο Κοινοβούλιο; Τι εξυπηρετούσε η εκπαίδευση Στρατιωτών σε θέματα διάσωσης πολιτικών;
Γιατί χρησιμοποιήθηκε η Βουλή σε μια τέτοια άσκηση;
Απ’ όσο ΟΛΟΙ γνωρίζουμε, ο Στρατός στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται για «πολιτικές» αποστολές, μόνο σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου, ή όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο!!!
Αυτό λοιπόν το γεγονός, από μόνο του, αποτελεί ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα!
Ο συνδυασμός του όμως με ένα άλλο γεγονός που συνέβη μόλις πριν δύο μήνες δίνει στα γεγονότα μια δραματική τροπή!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως είναι γνωστό, εφέτος, λόγω περικοπών, δεν πραγματοποιήθηκε η διακλαδική άσκηση «Παρμενίωνας».
Συνέβη όμως κάτι άλλο.
Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2011, ανοίχτηκε μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ διαταγή του ΓΕΕΘΑ!
Ο Φάκελος έγραφε απ’ έξω «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ»…!
Σε μια σύσκεψη των ανώτερων στελεχών του στρατού ο φάκελος αυτός με την διαταγή.. ανοίχτηκε!
Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ελάχιστοι επιτελείς, οι οποίοι όταν διάβασαν την διαταγή, στην κυριολεξία «γούρλωσαν» τα μάτια τους !
Η Διαταγή αφορούσε Διοικητές , Υποδιοικητές και ΔΥΠ (Διευθυντές Υποστήριξης)!
Μετά την πρώτη παγωμάρα, κάποιοι άρχισαν να «κινούνται» για την διαδικασία αποστολής της διαταγής αυτής σε όσους ο πίνακας αποδεκτών ανέφερε ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούσαν ούτε να αρθρώσουν κουβέντα!
Σήμερα, δεν θα σας αναφέρουμε το περιεχόμενο της διαταγής παρά μόνο τον τίτλο της. Άλλωστε , δε νομίζω ότι χρειάζεται γιατί θα καταλάβετε πολλά!

Ο τίτλος λοιπόν της Διαταγής του ΓΕΕΘΑ, ήταν:
Προς
Δ/κτες, Υπ/κτεςΔΥΠ
ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΟΧΛΟΥ…

Αισθάνομαι λοιπόν ότι για σήμερα πρέπει να σταματήσω εδώ, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην διαταγή και το περιεχόμενό της!
Αντιλαμβάνεστε ότι το άνοιγμα και μόνο μιας τέτοιας διαταγής, προκαλεί ιδρώτα σε κάθε δημοκράτη στρατιωτικό! Όπως και προκάλεσε στους περισσότερους από τους αποδέκτες που την διάβασαν!
Πηγή

Το λεωφορείο αναχωρεί στις 9:05 το βράδυ. Θα ταξιδεύουν όλη τη νύχτα. Οι Έλληνες πατριώτες συζητούν σε πηγαδάκια τις πολιτικές εξελίξεις. Ο επικεφαλής της ομάδας γνωστός με το παρατσούκλι «Ίωνας» παίρνει το λόγο.
– Αγαπητοί μου φίλοι εύχομαι να έχουμε καλό ταξίδι και καλή επιστροφή. Ο λαός μας περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Από όλη την υφήλιο έχουν αποσταλεί στην Ελλάδα μυστικοί πράκτορες και εγκληματίες. Όλοι αυτοί μαζί με «Έλληνες» προδότες εργάζονται για την υποδούλωση της πατρίδας μας. Αποστολή όλων των Ελλήνων είναι να ανατραπούν τα σχέδια των συνωμοτών!, λέει κλείνοντας.
– Στο Γουδή οι προδότες!, φωνάζουν αρκετοί.
– Ο Γιώργος έχει κάποιες συνταρακτικές πληροφορίες και θα μας τις αναφέρει, λέει ο «Ίωνας».
– Φίλοι μου…, λέει και εξηγεί ο Γιώργος τις πληροφορίες που του έστειλε η Αθηνά.
Ο κόσμος δεν πιστεύει στ’ αυτιά του.
– Ο Πάγος δεν θα διστάσει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο!, λέει κάποιος πολύ θυμωμένος.
– Τότε θα βρει απέναντί του όλο το λαό!, απαντάει κάποιος άλλος.
– Ίωνα εμένα και τον Σβέλτο θα μας αφήσετε στο Βόλο!, λέει ο Γιώργος. Δεν φαίνεται να είναι καιρός για παρελάσεις, σκέφτεται σιωπηρά ο Γιώργος…

Η παρέλαση

Οι επίσημοι είναι ντυμένοι με τα καλά τους. Οι στρατιωτική ηγεσία φορά όλα τα παράσημα ενώ τα σπαθιά τους είναι γυαλισμένα. Όλοι στέκονται ή κάθονται κάτω από την τεράστια τέντα. Ο επίσκοπος της Θεσσαλονίκης Άνθιμος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο Γερούλια του λέει…

Ο Γιώργος και ο Σβέλτος όμως δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι. Προπονημένοι και οι δύο τους από μικρά παιδιά στην πάλη του streetfighting γρήγορα θέτουν τους δύο προδότες εκτός μάχης.

– Κύριε Πρόεδρε δεν μπορείτε εσείς να δώσετε κάποια λύση για να μην χαθεί η πατρίδα!, λέει ανήσυχος ο επίσκοπος. Κάτι ψελλίζει μετά από μισό λεπτό ο Γερούλιας χωρίς να σημαίνει κάτι. Ότι και να λέει καλύπτεται από τις φωνές του κόσμου.
– Προδότες, προδότες, προδότες!, φωνάζει ο κόσμος εξαγριωμένος με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Διαταγή επίθεσης στους πολίτες

Η παρέλαση δεν μπορεί να γίνει!, φωνάζει ο Ίωνας που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους ενώ αρκετοί από τους απλούς πολίτες συμφωνούν μαζί του. Δεν είναι καιρός γιά γιορτές πρέπει πρώτα να κερδίσουμε πάλι την ανεξαρτησία μας και μετά να παρελάσουμε όσο καιρό κι’ αν μας πάρει, λέει τελειώνοντας.
Ο κόσμος κλείνει την διαδρομή της παρέλασης και αποκλείει πιά την πραγματοποίησή της. Οι φωνές του κόσμου φθάνουν στην εξέδρα των επισήμων.
Αμέσως ο υπουργός αμύνης κύριος Μπεν Λήτης κατεβαίνει από την εξέδρα και κατευθύνεται προς τον αρχηγό της αστυνομίας.
– Διάλυσε τους ταραξίες αμέσως, χτύπα τους με δακρυγόνα, η παρέλαση πρέπει να γίνει!, φωνάζει σαν τρελός.
– Μου λέτε να ρίξω σε αθώους πολίτες;, ρωτάει ο αρχηγός της αστυνομίας έκπληκτος.
– Ναι αυτό σου λέω υπάκουσέ με!, ουρλιάζει έξαλλος ο Μπενλήτης.
– Αρνούμαι να υπακούσω σε παρανοϊκές εντολές απαντάει θαρραλέα ο αρχηγός της αστυνομίας.
– Θα έχω το κεφάλι σου σύντομα!, λέει ο Μπενλήτης και κάνοντας μεταβολή πηγαίνει προς την εξέδρα των επισήμων.
– Ηρεμήστε κύριε Υπουργέ!, λέει ο αρχηγός του Στρατού.
– Θα βοηθήσει ο Στρατός στην επιβολή της τάξης αν χρειασθεί;, τον ρωτάει τσαντισμένος ο Μπενλήτης.
– Αν εννοείτε το αν θα σας βοηθήσουμε στο να επιβάλλετε στρατιωτικό νόμο, τότε η απάντηση είναι εύκολη. Όχι!, Ποτέ! Έχουμε δημοκρατία, λέει υπερήφανος ο αρχηγός στρατού.
– Τότε θα έχετε φύγει από την αρχηγία όλοι σας πολύ σύντομα!, Αυτό στρατηγέ είναι πραξικόπημα να μην υπακούετε στην πολιτική ηγεσία!, απαντάει έξω φρενών ο Μπεν Λήτης. Πρέπει να ενημερώσω τον πρωθυπουργό για την πραξικοπηματική ενέργεια των στρατηγών και στην ανάγκη να ζητήσουμε την βοήθεια της SEABRIG, σκέφτεται ο προδότης.
Σε κάποιο σημείο οι ευέλπιδες παραταγμένοι τραγουδούν τώρα με δάκρυα στα μάτια τον παιάνα «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα». Από τα βάθη της ψυχής τους ξέρουν ότι αυτή η κατάσταση δεν θα συνεχισθεί άλλο.
Η παρέλαση αναβάλλεται μέχρις ότου θα έρχονταν ελεύθερα χρόνια ξανά.
Ο λαός έχει πεί ένα μεγάλο ΟΧΙ στην προδοσία που επιχειρείται από την ψευτο – κυβέρνηση. Πολύ γρήγορα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες..

Η ΝΕΑΤΑΞΙ επεμβαίνει

Η αστυνομία του Βόλου είναι ανάστατη. Περί τα τετρακόσια άτομα, μέλη της SEABRIG ΝΕΑΤΑΞΙ (Ταξιαρχία Νότιο – Ανατολικής Ευρώπης) βρίσκονται στο υπόστεγο των εγκαταστάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης.
– Αυτό είναι τελείως αντικανονικό!, λέει ο διοικητής των ΜΑΤ στον στρατιωτικό της ΝΕΑΤΑΞΙ που είναι απέναντί του.
– Λέγομαι Αμπεσαλώμ και είμαι διοικητής της δύναμης της ΝΕΑΤΑΞΙ, απαντάει με αυστηρό βλέμμα ο ανώτατος στρατιωτικός.
– Τι θέλετε από εμάς;, ρωτάει ο διοικητής των ΜΑΤ έντονα εκνευρισμένος.
– Εδώ έχω μία γραπτή εντολή από τον υπουργό κύριο Παντοφλά. Θα μας παραδώσετε τον εξοπλισμό σας για να αντιμετωπίσουμε εμείς τον βίαιο όχλο!, απαντάει χαιρέκακα ο Αμπεσαλώμ. Ο διοικητής των ΜΑΤ διαβάζει γρήγορα το έγγραφο.
– Δώστε τους ότι χρειάζονται!, δίνει διαταγή σε έναν αξιωματικό των ΜΑΤ, ενώ γυρίζει την πλάτη στον Αμπεσαλώμ κι αποχωρεί βρίζοντας.
– Ντυθείτε ως άνδρες των ΜΑΤ!, δίνει εντολή ο Αμπεσαλώμ στο συνονθύλευμα των Τούρκων, Σκοπιανών, Βουλγάρων και Τουρκαλβανών. Σήμερα θα σπάσουμε πολλά κεφάλια!, λέει καγχάζοντας ενώ οι στρατιώτες του αλλάζουν και χασκογελούν…

Η σύγκρουση

Η εξέδρα των επισήμων στο Βόλο είναι γεμάτη από αξιωματούχους, βουλευτές, Δημάρχους και λίγους στρατιωτικούς. Ο κόσμος είναι πολύς και αγριεμένος. Μεταξύ του κόσμου και της εξέδρας των επισήμων είναι παραταγμένη μία μεγάλη δύναμη των ΜΑΤ. Είναι τα «παλικάρια» της ΝΕΑΤΑΞΙ.
Ο Γιώργος και ο Σβέλτος είναι μεταξύ του πλήθους.
– Δεν βλέπω να γίνεται παρέλαση σήμερα Σβέλτο, ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος!, λέει ανήσυχος ο Γιώργος.
– Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε επεισόδια και έτσι θα μου ανοίξει η όρεξη για τρία σουβλάκια με πίτα και μπόλικο κρεμμύδι!, απαντάει ο Σβέλτος.
– Ας πάνε όλα καλά και θα σε κεράσω εγώ ο ίδιος!, του λέει χαμογελώντας ο Γιώργος.
Ξαφνικά…
– Προδότες φύγετε από την εξέδρα, δεν αντιπροσωπεύετε τον Ελληνικό λαό!, φωνάζει ένας νέος που κρατάει ψηλά μία Ελληνική σημαία.
– Έξω οι κλέφτες!, φωνάζει ένας σαραντάρης και εκσφενδονίζει ένα γιαούρτι το οποίο και προσγειώνεται στο πρόσωπο του βουλευτή κου Απατεωνάκη.
Τα ΜΑΤ χωρίς κάποια εντολή στρέφονται προς τον κόσμο και αρχίζουν να επιτίθενται. Ο απλός λαός που ήλθε με τα παιδιά του να δει την παρέλαση φωνάζει στους «άνδρες» των ΜΑΤ…
– Σταματήστε, υπάρχουν παιδάκια!, παρακαλάει μία μητέρα οπισθοχωρώντας ενώ σφίγγει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της.
Αλλά οι άνδρες είναι της ΝΕΑΤΑΞΙ και όχι των ΜΑΤ και δεν έχουν μέσα τους συμπόνια για τους Έλληνες και τα παιδιά τους. Οπλίζουν και ρίχνουν μία ομοβροντία δακρυγόνων μέσα στο πλήθος. Ο κόσμος οπισθοχωρεί ενώ επικρατεί χάος. Οι μισθοφόροι της ΝΕΑΤΑΞΙ κυνηγούν τώρα τους απλούς πολίτες.
– Γιώργο εκείνο εκεί το τέρας κυνηγάει τη μητέρα με το κοριτσάκι της!, λέει ο Σβέλτος με δάκρυα στα μάτια από τα δακρυγόνα. Πράγματι ένας μισθοφόρος της ΝΕΑΤΑΞΙ κυνηγάει την απλή φτωχή Ελληνίδα.
Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Γιώργος ξεχύνεται πίσω του. Βρίσκονται τώρα σε ένα στενό όταν η Ελληνίδα έχει πέσει και προσπαθεί να προστατέψει το κοριτσάκι της από τον άγριο μισθοφόρο της ΝΕΑΤΑΞΙ. Το χέρι του σηκώνεται και κρατάει ένα μαύρο κλομπ. Πριν όμως πέσει στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας κάτι απερίγραπτο συμβαίνει.
– Όχι κτήνος!, ακούγεται μία φωνή ενώ ένα χέρι πιάνει το γκλομπ στον αέρα. Είναι ο Γιώργος που πηδάει, με το δεξιό του χέρι αποσπά το γκλομπ στον αέρα ενώ με μία αριστερή του γροθιά χτυπάει στο λαιμό τον αντίπαλό του. Αυτός παραπατάει και πέφτει. Ο Γιώργος σκύβει πάνω του.
– Ποιός είσαι;, ρωτάει θυμωμένος.
– Αχμέτ, ΝΕΑΤΑΞΙ!, απαντάει αυτός πριν λιποθυμήσει τελείως από το χτύπημα. Ο Γιώργος τρέχει στην μητέρα και στο κοριτσάκι της.
– Είσαστε και οι δύο καλά;, ρωτάει ανήσυχος ο Γιώργος ενώ το κοριτσάκι κλαίει με λυγμούς.
– Είμαστε καλά χάρη σε σένα παιδί μου, ο Θεός να σε έχει καλά!, λέει με δάκρυα στα μάτια η Ελληνίδα.
– Μην κλαις ότι κάνουμε είναι για σένα!, λέει ο Γιώργος ενώ χαϊδεύει απαλά το μαγουλάκι του μικρού κοριτσιού. Αυτό σταματάει το κλάμα και του χαμογελάει.
– Έτσι μπράβο!, λέει ο Γιώργος ενώ ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλό του. Η μητέρα με το κοριτσάκι της τώρα φεύγουν ενώ τον χαιρετάνε και οι δυό τους.
Ο Γιώργος γυρίζει ψάχνοντας τώρα για τον Σβέλτο. Τον βρίσκει σε ένα διπλανό στενό να φροντίζει ένα ηλικιωμένο που έχει τραυματισθεί από χτύπημα γκλομπ στο κεφάλι του, ευτυχώς όχι σοβαρά…
Έρχονταν πιά πολλές εξελίξεις…

Κάπου στον Πειραιά

Στον Πειραιά ο λαός είναι απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Μέλη της «Χρυσής Αυγής» μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζουν από κοινού συνθήματα πολλά εναντίον των πολιτικών και των δημοσιογράφων.
Να φύγουν όλοι οι επίσημοι εκτός από τον αγωνιστή Μητροπολίτη Σεραφείμ!, φωνάζει το πλήθος. Πραγματικά όλοι οι επίσημοι αποχωρούν εκτός από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ.
– Δεσπότη μας ξύπνα τους, είσαι ήρωας!, συνεχίζει να ζητωκραυγάζει το πλήθος.
– Σεραφείμ, Σεραφείμ, κάνε καμιά προσευχή να φύγουν τα λαμόγια!, φωνάζει το πλήθος.
– Είμαι μαζί σας, η Εκκλησία είναι κοντά στο λαό της!, “Όχι στη νέα Κατοχή”!, «Η σημερινή επέτειος είναι τιμής και μνήμης στους ήρωες που ενάντια και σε κάθε λογική και σε κάθε στρατιωτική δυναμική αντιστάθηκαν στις φασιστικές ορδές του Άξονα. Σήμερα εμείς, τα παιδιά των ηρώων και των μαρτύρων καλούμεθα να αντισταθούμε στην διεθνή λαίλαπα του Διεθνούς Σιωνισμού, του κεφαλαίου και της εξάρτησης που θέλει να πλήξει τους λαούς, να καταδολιεύσει την ελευθερία μας, να μας φέρει μία τραγική δικτατορία εγκλημάτων και απληστίας. Απέναντι σε όλα αυτά λοιπόν τα παιδιά του Θεού απαντούν με ένα τεράστιο, δυναμικό ΌΧΙ !» απαντάει ο γενναίος Μητροπολίτης.
Η παρέλαση γίνεται κανονικά, στην εξέδρα των επισήμων όμως βρίσκεται μόνο ο Σεραφείμ καθώς και οι ανάπηροι πολέμου.
http://www.youtube.com/watch?v=tjZC4Xbu6ac

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ Συμμαχία!

Ο Γιώργος φθάνει στο σπίτι του κατά το βράδυ. Ανοίγοντας το διαδίκτυο βλέπει δύο ειδήσεις που πραγματικά τον χαροποιούν.
«Λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα οι δύο μεγαλύτεροι Στρατοί της Ορθοδοξίας, ο Ελληνικός και ο Ρωσικός, ενώθηκαν πριν λίγο και παρέλασαν για πρώτη φορά, μαζί, στην ίδια διάταξη, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους χιλιάδες κατοίκους της ακριτικής Αλεξανδρούπολης που τους αποθέωσαν.
Πηγή

«Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας υποδέχθηκε την Τιμία Ζώνη και τον ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ, στο αεροδρόμιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Μεντβέντεφ όσο και ο Πούτιν, έχουν ζητήσει προσωπικά από τον ηγούμενο Εφραίμ να επισκεφθεί τις κατοικίες τους και να τις ευλογήσει με την Αγία Ζώνη.
Από δημοσίευμα της Romfea.gr πληροφορούμαστε ότι χιλιάδες πιστοί συρρέουν όλο το 24ωρο στην Ιερά Μονή Νοβοντέβιτσι της Αγίας Πετρούπολης, για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Παναγίας από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πιστοί παρόλο το τσουχτερό κρύο και τη βροχή έχουν σχηματίσει ουρά πέντε (5) χιλιομέτρων, ενώ μέχρι αυτή την ώρα την Αγία Ζώνη έχουν προσκυνήσει πάνω από 400.000 Ρώσοι.
Σύμφωνα με εκπρόσωπους της Κυβέρνησης, ουδέποτε στην Αγία Πετρούπολη έγινε τέτοιο προσκύνημα όπως αυτό της Αγίας Ζώνης.
Η Αγία Ζώνη μεταφέρεται από την Αγία Πετρούπολη στο Αικατεριναδόρ, Νόρλισκ, Βλαδιβοστόκ, Κρασνογιάρσκ, Νίζνι Νοβγκόροντ, Ντιβέγιεβο, Σαράνσκ, Σαμάρα, Ροστόβ, Καλίνινγκραντ και στις 19 Νοεμβρίου στη Μόσχα. Εκεί θα την συνοδεύσει ο ηγούμενος γέροντας Εφραίμ μετά από παράκληση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου, ο οποίος τις ημέρες εκείνες συμπληρώνει το 65ο έτος της ηλικίας του».
-Δόξα τω Θεώ!, φωνάζει χαρούμενος ο Γιώργος ενώ λάμπει ολόκληρος.
Δείτε το βίντεο

Σημείωση: Στις 27 Οκτωβρίου ο Πάγος συμφωνεί στις Βρυξέλλες σε νέα επαχθή μέτρα κατά του Ελληνικού λαού για την εξασφάλιση της έκτης δανειακής δόσης. Οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης αρνούνται να υπογράψουν έγγραφο που να παραδίδουν όλη την περιουσία των Ελλήνων ενέχυρο για τα δάνεια.
Τότε είναι που πέφτει ένα τηλέφωνο από την πατρίδα του την Αμερική.
– Έλα Πάγο με ακούς;, λέει κάποιος από την άλλη πλευρά.
– Γές σέρ, ποιές είναι οι εντολές σας;, απαντάει ο ηλίθιος Πάγος.
– Άκου θα πεις ότι θα κάνεις δημοψήφισμα εάν θέλει ο λαός το ευρώ ή την δραχμή οκ;, ρωτάει ο επικυρίαρχος.
– Και τι θα καταφέρει αυτό;, ρωτάει απορημένος ο Πάγος.
– Θα δεις!, του λέει και κλείνει το τηλέφωνο.
Πράγματι αυτό κάνει την επομένη ο Πάγος. Το αποτέλεσμα είναι ότι εντός ολίγων ημερών οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της αντιπολίτευσης υποχωρούν και συμφωνούν για τη νέα δανειακή σύμβαση. Ο Πάγος υποχρεώνεται σε παραίτηση ως κοινός απατεώνας. Στη θέση του μπαίνει πρωθυπουργός ο Χερ Παπαμήτρος πρώην τραπεζίτης και οπαδός του φιλογερμανικού στρατοπέδου. Η χώρα εισέρχεται πάλι υπό Γερμανική Κατοχή! Η εξουσία του στρατεύματος αποστρατεύεται με την δικαιολογία ότι πραξικοπηματικώς αρνήθηκαν να εκτελέσουν την εντολή καταστολής του όχλου!. Όμως οι πατριώτες είχαν καταφέρει να εκδιωχθεί με τις κλωτσιές ο προδότης Μπεν Λήτης και να επιβεβαιωθεί η σύμπνοια στρατού και λαού. Η Νέα Τάξη είχε πλέον σοβαρό πρόβλημα καθόσον ο Ελληνικός λαός ξύπνησε…

ΤΕΛΟΣ

Οι Νέοι Ήρωες είναι ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για όλους μας.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.