Το όραμα : Κάθε σπίτι και ρουλέτα, κάθε γωνιά και κουλοχέρης!!!


Αν υποτεθεί πως η εν πολλαίς αμαρτίας περιπεσούσα (και περιπίπτουσα…) ΕΛΣΤΑΤ διεκπεραίωσε υποφερτά το έργο της Απογραφής του παρελθόντος Μαΐου, τότε ο συνολικός πληθυσμός της μαρτυρικής μνημονιόπληκτης Ελλάδος πρέπει (χοντρικά) να υπερβαίνει κατά τι τα 11.000.000 κατ.  Στον πληθυσμό αυτόν, θεωρητικά, συμπεριλαμβάνονται οι πάντες:  ημεδαποί και αλλοδαποί, ιθαγενείς και κονκισταδόρες, πολιορκούμενοι και εισβολείς, νομοταγείς και παράνομοι, «φυσιολογικοί» και παραβατικοί, θρησκευόμενοι και άθρησκοι, οικονομικά ενεργοί και αδρανείς, εργαζόμενοι και άνεργοι, έχοντες και μη έχοντες, κ.ο.κ.

Όλος αυτός ο πληθυσμός αποτελεί την εν δυνάμει πελατεία της πολύφερνης νύφης του διαλυμένου (ήδη υποθηκευμένου και εξευτελιστικά εκποιούμενου) «Δημόσιου Τομέα».  Ποια είναι η νύφη;  Μα, φυσικά, η «ΟΠΑΠ α.ε.», που, εδώ και δεκαετίες, απομυζά τις ελπίδες του ταλαίπωρου λαού, εθίζοντάς τον εξ απαλών ονύχων στον (κρατικό!) τζόγο κι αποκοιμίζοντάς τον με την προσμονή να γίνει κάποτε κι αυτός ο κροίσος με τα εφτά γράμματα (και τα τρία άλφα – και όχι βέβαια τα «άλφα» των διαβόητων διεθνών «οίκων αξιολόγησης»).

Η «ΟΠΑΠ α.ε.», που, έναντι 560 εκατομμυρίων ευρώ (οποία «ανακούφισις» για τα αραχνιασμένα συρτάρια του αφηνιασμένου Θησαυροφύλακα!), αποκτά, με απόφαση του κυρίου Βενιζέλου, την άδεια «για 35.000 παιγνιομηχανήματα»!!!  Δηλαδή, κύριε Καθηγητά, χορηγείτε άδεια για ένα «παιγνιομηχάνημα» ανά 320 κατοίκους!!!  320, ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος, απασχολήσεως, οικονομικού εκτοπίσματος, φοροδοτικής ικανότητας και τζογοεξαρτησιακής συμπεριφοράς!!!  Αυτή είναι ανάπτυξη, αυτός είναι ο δρόμος της ανακάμψεως, αυτός είναι ο τρόπος της εξόδου από την κρίση:  τα «παιγνιομηχανήματα»-βαμπίρ του Βενιζέλου, που θα διασπαρούν καθ’ άπασαν την Επικράτειαν, διατρανώνοντας την εκπλήρωση, επιτέλους, του οράματος της «αλλαγής»:  Κάθε σπίτι και ρουλέτα, κάθε γωνιά και κουλοχέρης!!!

οπωπητήρ

filotimia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Το όραμα : Κάθε σπίτι και ρουλέτα, κάθε γωνιά και κουλοχέρης!!!

 1. Ὁ/ἡ ΕΛΕΝΗ γράφει:

  Μα … αυτό ακριβώς δεν έχουν κάνει με τους ιθαγενείς στη Βόρειο Αμερική ;
  Τους έχουν ωθήσει στα καζίνο και στο πιοτό !
  Άπειρα τα ντοκυμαντέρ που περιγράφουν και οι ίδιοι οι ιθαγενείς διηγούνται πώς οδηγήθηκαν στο τζόγο για να μην πεινάσουν.
  Στις ετήσιες συγκεντρώσεις των ιθαγενών λαών της Αμερικής, οι της Βορείου έχουν να λένε ότι οι Ιθαγενείς της περιοχής CHIAPAS (ΤΣΙΑΠΑΣ) του Μεξικού, δηλαδή οι Ζαπατίστας τους δείχνουν το δρόμο του ήθους και της επιβίωσης.
  Μην ξεχνάμε ότι παραδοσιακά μέσα στα άντρα με τα “φρουτάκια”, εδώ και δεκαετίες ήταν και η φωλιά των ναρκωτικών.

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!

  ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

  Στην επιδρομή των Ούνων !

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.