Ζητείται ο τρίτος δρόμος


Γράφει η Ευδοκία

Στις 11-11-2011, υπογραμμίστε την σημειολογία της ημερομηνίας, ο John Laughland του Παρισινού Ινστιτούτου, το οποίο αν και Παρισινό μόνοι θα καταλάβετε που έπρεπε να εδράζει, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που πήραν την εξουσία στην Ελλάδα και Ιταλία δεν έχουν καμία δημοκρατική νομιμοποίηση γιατί δεν έχουν εκλεγεί από τον λαό.

Ως εδώ ουδεμία διαφωνία. «Αυτό που προκαλεί φόβο είναι το ότι τώρα που η Ευρωζώνη και το Ευρώ πνέουν τα λοίσθια, τώρα δείχνουν την πραγματική τους φύση, την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ» συνεχίζει , προσθέτοντας ότι ΓΑΠ και Μπερλουσκόνι διατάχθηκαν να αποχωρίσουν μόλις ο ένας πρότεινε δημοψήφισμα και ο άλλος είπε ότι η Ιταλία έγινε πιο φτωχή με το Ευρώ.
Οι Παπαδήμος και Μόντι που τους διαδέχθηκαν υπηρετούν καθαρά τις εντολές της ΕΕ και ότι για την κρίση ναι μεν είναι υπεύθυνες οι κυβερνήσεις των κρατών, όμως συνυπευθυνότητα έχει και το Ευρώ ως κοινό νόμισμα, για το οποίο δεν ψήφισαν οι λαοί.

Κι ως εδώ σωστός , «ξεχνάει» όμως να αναφέρει ποιοι ήταν οι σεφ των στατιστικών μαγειρεμάτων δια των οποίων μπήκαν στο Ευρώ κάποια κράτη μεταξύ των οποίων και εμείς, σε τι σε βάθος χρόνου αποσκοπούσαν και τώρα που ήρθε το βάθος τους σχεδιασμένου τους χρόνου τι απαιτούν ως εξαργύρωση των ιστών που εξύφαναν.

Για την Ιταλία δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, για Ελλάδα όμως όλοι γνωρίζουμε την ύποπτη δυάδα Σημίτη , Παπακωνσταντίνου, υπαλλήλου της Γκόλντμαν Σακς , οι οποίοι μαγείρεψαν τα Greek statistics έχοντες σοφούς δασκάλους πέραν του Ατλαντικού, μας τα σέρβιραν, μας διέσυραν με την δυσωδία τους, μας τα πήραν με το Χρηματιστήριο, ενέσκηψαν πάλι με τον «λαοπρόβλητο» Γαπ και τον υπάλληλο της γνωστης Εταιρείας Παπακωνσταντίνου και πάλι , ο οποίος προΐστατο της διάλυσης της χώρας δια του ανάλογου Υπουργείου, όλα προχώρησαν καλά, κάπου όμως δημιουργήθηκε ένα μπλέξιμο με την ΕΕ, η οποία είναι ήδη ένα κουβάρι, και διατάζεται ο ΓΑΠ να το παίξει αντιστασιακός και υπέρμαχος της Δημοκρατίας δια του Δημοψηφίσματος.

Το κόλπο γκρόσο δεν πιάνει, το πολιτικό πλυντήριο της κυβέρνησης ΓΑΠ απορρίπτεται, οι Ατλαντιστές δείχνουν να φεύγουν οι Τριλατεριανοί έρχονται, μέσα στην χώρα γίνεται πανικός με τον βουλιάζοντα Τιτανικό – ΠΑΣΟΚ, τα ποντίκια δεν ξέρουν από ποια δυσώδη συμμαχία να πρωτοπιαστούν για να επιβιώσουν, οι δελφίνοι πάντα ξέρουν, και κάπου μέσα εδώ μας έρχεται ο Κος Laughland να καταγγείλει τους Τριλεταριανούς Παπαδήμο, Μόντι , και Ντράγκι ίσως , ως δικτατορίσκους εν αντιθέσει βέβαια με τον ευφυή , έτσι τον ονομάζει, δημοκράτη ΓΑΠ.

Οι λεγόμενοι Ευρωσκεπτικιστές παθιασμένοι και πληρωμένοι υπέρ της διάλυσης της ΕΕ είναι, ως γνωστόν, όμως βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα των αντιπάλων ως είθισται, άρα μας είναι χρήσιμοι για να καταλάβουμε τις ξεκάθαρα αντικρουόμενες ομάδες εντός της Ευρωζώνης, των Ευρωτραπεζιτών δηλαδή που επιβάλουν την δικτατορία τους μέσω των Μερκοζί και των στυγνών προυπολογισμών τους και των Ατλαντιστών, που θέλουν την διάλυση της ΕΕ, πρόσφατη αποχώρηση της Βρετανίας υπό το πρόσχημα της διατήρησης της εθνικής κυριαρχίας της. Βλέπετε πόσο χρήσιμοι είναι;

Όταν εμείς φωνάζαμε για την δική μας εθνική κυριαρχία μας αποκοίμιζαν μέσω των ντόπιων παπαγάλων τους, τώρα λένε οι ίδιοι την απαγορευμένη λέξη, δείχνοντας πόσο δίκιο είχαμε κάποτε εμείς, γιατί τώρα αν δεν το καταλάβαμε η εθνική μας κυριαρχία είναι όρος του ιστορικού παρελθόντος.

Επειδή όμως τα εγκλήματα εις βάρος του λαού και της χώρας είναι πρόσφατα ίσως είναι και υπό προϋποθέσεις αναστρέψιμα.

Το ερώτημα είναι ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε.
Ούτε βέβαια την επικίνδυνη ατραπό των Τραπεζιτών με τις μη εκλεγμένες κυβερνήσεις τους, ούτε τις δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις τύπου Πασοκ με τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματά τους, ούτε τις αντιμνημονιακές κορώνες κάποιων αντιπολιτευομένων που θέλουν να γευθούν εξουσία έχοντας κάνει την βρώμικη δουλειά κάποιος άλλος.

Αν και υποψιάζομαι ότι αυτή η προβεβλημένη αντιπαλότητα Ευρωπαϊστών και Ευρωσκεπτικιστών κατά βάθος έχει κοινό αρχηγείο, τηρώντας τα προσχήματα την νοούμε ως έτσι, γνωρίζοντας ότι οδηγούν και οι δύο στο φίμωμα των λαών και προλειαίνουν την επερχόμενη, για το καλό μας, οριστική δικτατορία.

Επειδή λοιπόν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ζητείται εναγωνίως ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, που μόνον ο συντονισμός των λαϊκών κινημάτων όλης της Ευρώπης θα μπορέσει να δημιουργήσει για την επανάκτηση της ουσιαστικής δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας. Και βέβαια λέγοντας κινήματα δεν εννοώ τα χρηματοδοτούμενα από τον Σόρος και τους συν αυτώ, γιατί υπάρχει πλειάδα τέτοιων.

Γρανιτένια θέληση, σχέδιο, ευφυΐα, εγρήγορση και δράση, διάθεση για αγώνα υπάρχουν; Βούληση για Αλληλεγγύη, επικοινωνία με την Ευρώπη των λαών, και να βάλουμε κατά μέρος αυτά που μας χωρίζουν εν όψει του κοινού καλού υπάρχει;

Αν όχι, άδικα συζητάμε.

Ο εχθρός είναι πάνοπλος με συμβατικά και μη όπλα , με ψυχοτρονικά και Χάαρπ , με πάσης φύσεως ελέγχου καιρού και νοός.

Έχουμε την τελευταία ευκαιρία χρονικά να τον αντιμετωπίσουμε, αύριο είναι πολύ αργά. Κι εμείς ακόμη πληκτρολογούμε.

Κάπως έτσι χάνεται η Ελλάδα, κάπως έτσι χάνεται η Ανθρωπότητα.

ΥΓ. Χθες ο Κος Ρέπας αποκάλεσε όσους αντιστέκονται ψώνια και τον Γαπ τον καταλληλότερο μελλοντικό πρωθυπουργό. Με κάτι τέτοια υποκείμενα έχουμε δυστυχώς να κάνουμε.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.