Κάποιος να τους μαζέψει


Κάποιος να μαζέψει όλες τις δηλώσεις που έχουν κάνει εναντίων της Ελλάδος,  όπως Νταλάρας στην Κωνσταντινούπολη, Παπανδρέου, Νανά Μούσχουρη, Πάκγαλος,  Παπακωνσταντίνου  Κτλ Κτλ.  Σε όλους μήνυση για δυσφήμηση της Ελλάδος.  Και τέλος πάντων, δεν γίνεται κάποιος καλός γιατί ζει στην διασπορά.  Καταντήσαμε να θεωρούμε ως δείκτη πατριωτισμού, και φερεγγυότητας, όποιον Έλληνα ζει στην διασπορά.  Αν δεν έφευγαν οι Έλληνες στο εξωτερικό, τώρα θα είχε η Θεσσαλονίκη 5 εκατομμύρια Έλληνες κατοίκους, η Αθήνα 10 εκατομμύρια… Ο στρατός θα ήταν διπλάσιος,, το ΑΕΠ θα ήταν διπλάσιο,, ο πληθυσμός μας θα ήταν 20 εκατομμύρια.

gian gian

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Κάποιος να τους μαζέψει

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Αγαπητέ gian gian δεν νομίζω ότι μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν για τον λόγο που έφυγε από την χώρα αλλά και δεν είναι δικαίωμα μας να το κάνουμε αυτό……

    Σίγουρα όμως εμείς που έχουμε μείνει σε αυτόν τον τόπο πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο και να μην δίνουμε αξία στον κάθε γενίτσαρο που έχει γαλουχηθεί με αξίες και νοοτροπίες άλλων κοινωνιών….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.