Σημάδια διάλυσης για την «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ


Σημάδια διάλυσης για την «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ

Πολύ κοντά στο να διαλυθεί είναι η λεγόμενη τρόικα του ΠΑΣΟΚ, (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης),  που δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει το αντίπαλο δέος απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Το πρώτο σοβαρό βήμα διάσπασης έγινε από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος, αγνοώντας τις θέσεις Ραγκούση και Άννας, συντάχθηκε πλήρως με την άποψη του Βενιζέλου και της ΝΔ που ζητούν άμεσα εκλογές. Το δεύτερο βήμα έγινε σήμερα από την Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία  απαντώντας  στον υπουργό Υγείας, επανέλαβε  τη θέση της ότι «η κυβέρνηση τελειώνει, όταν τελειώσει το έργο για το οποίο έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης».

Μάλιστα η Διαμαντοπούλου είπε, σαν να ζει σε άλλη χώρα και σε άλλο πλανήτη, ότι εκτός από την επιμήκυνση του πολιτικού βίου της μεταβατικής κυβέρνησης,  ο Παπαδήμος ως κανονικός πρωθυπουργός μπορεί να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.

Σημειώνεται, πως η πίκρα της Α. Διαμαντοπούλου, αλλά και η διαφοροποίηση της από τον Ανδρέα Λοβέρδο έχει εξήγηση: σε όλες τις δημοσκοπήσεις για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ η ίδια συγκεντρώνει ποσοστά… πολικού ψύχους.

kentrinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.