Έλειπε ο Μανώλης βγήκε ο Παντελής!


Την παρθενική τηλεοπτική του εμφάνιση ως κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε ο Παντελής Καψής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι στην συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της ΝΔ θα επιβεβαιωθεί η συμφωνία που είχαν κάνει οι πολιτικοί αρχηγοί για το έργο και τον χρόνο της κυβέρνησης.

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς μετά την παραφιλολογία που υπήρξε για παράταση του χρόνου της θητείας της κυβέρνησης. Υπάρχει ενδεικτική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Ωστόσο, εάν δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή το PSI μπορεί να πάει λίγες ημέρες μετά» τόνισε ο Παντελής Καψής στο κεντρικό δελτίο του Mega, ενώ από τα «παράθυρα» έλειπε ο αδελφός του Μανώλης Καψής.

Υποστήριξε, επίσης, με αφορμή την διαφωνία με τις επικουρικές συντάξεις, ότι τα νομοσχέδια θα πηγαίνουν στην Βουλή και εκεί θα απαντούν οι ίδιοι οι βουλευτές.

Σημείωσε ότι η βιωσιμότητα των επικουρικών ταμείων περιλαμβάνεται στο αναθεωρημένο Μνημόνιο. «Δεν μιλάμε για κόψιμο των επικουρικών συντάξεων αλλά για την μεσοπρόθεσμη βιωσιμότητα τους».

real.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.