Κάθε μήνα μπαίνουν στην Ελλάδα 10.000 λαθρομετανάστες. Κάθε χρόνο 120 000 όσο δηλαδή η Πόλη του Ηρακλείου Κρήτης


Γράφει ο gian gian

Μετά την απελευθερώσει των επαγγελμάτων έρχεται και απελευθερώσει των ναρκωτικών, και των κακοποιών.

Όλα επιτρέπονται. Όλα πουλιούνται. Όλα αγοράζονται. Εδώ ο καλός πασοκατζίς.

Το μόνο που απαγορεύετε είναι η κριτική, γι αυτό θα κλείσουν  θέλουν Blogs.

1.       Θα έχουμε ελεύθερη χρίσει ναρκωτικών (όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια). Αφού δεν θέλουν η δεν μπορούν να ελέγξουν την διακίνηση, θα την απελευθερώσουν.

2.       Εφόσον δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πνευματικό περιβάλλον στους νέους ώστε να μπορούν να κρατήσουν την οικογένεια, θα εφαρμόσουμε το αυτόματο διαζύγιο.

3.       Αφού δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα σύνορα, θα νομιμοποιούμε όσους έρχονται εδώ.  Και βαπτιζόμαστε  και φιλάνθρωποι.

4.       Αφού δεν έχουμε τα κότσια να υπερασπιστούμε, και να αυξήσομε την επιρροή του δικού μας πολιτισμού, γινόμαστε οι υπερασπιστές της πολυπολιτισμικότητας. (Μόνο όμως στο εσωτερικό της Ελλάδος,, γιατί για τις εκκλησιές των κατεχομένων στην Κύπρο, για την Χάλκη, μούγκα, λίγα λόγια να μην εκνευριστεί ο γείτονας και μας κάνει νταντά )

5.       Αφού δεν έχουμε αρχίδια να διώξουμε τους Τούρκους από την Κύπρο, γινόμαστε υπερασπιστές του σχεδίου Ανάν και υπερασπιστές της καλής γειτονιάς.

6.       Αφού φοβόμαστε να οριοθετήσουμε την ΑΟΖ, λέμε ότι το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του (Νταλάρας)

7.       Αφού δεν έχουμε τα κότσια να οριοθετήσουμε την ΑΟΖ, γινόμαστε οι προστάτες της καρέτα καρέτα της μεσογείου, η οποία θα κινδυνεύει από ένα πετρελαϊκό ατύχημα.  ( Θα ορίσουμε αυστηρούς περιβαλλοντολογικούς περιορισμούς στο Αιγαίο, έλεγε η Μπιρμιλή)

8.       Εφόσον  φοβόμαστε να αντλήσουμε το πετρέλαια του αιγαίου,,,  δηλώνει ο Πάγκαλος στην βουλή, δεν υπάρχουν πετρέλαια στο Αιγαίο. Όσα δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ τα κάνει κρεμαστάρια.

9.       Αφού δεν έχουμε τα κότσια να έχουμε πυρηνική ενέργεια και τεχνογνωσία ,, γινόμαστε οι πολέμιοι της, όμως αγοράζουμε ρεύμα από την Βουλγαρία που παράγετε με πυρηνική ενέργεια.

10.   Όταν δεν μπορούμε η δεν έχουμε τα κότσια να επιβάλλουμε τον σεβασμό των Σκοπίων στην ενδιάμεση συμφωνία,, τότε χαρακτηρίζουμε ακραίους κύκλους, αυτούς που φωνάζουν όχι στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία.

11.   Όταν δεν είμαστε άξιοι ως κυβερνήτες, και ως υπουργοί να κυβερνήσουμε, ονομάζουμε τους ξένους κυβερνήτες που έχουν εδώ εγκατασταθεί,,, τεχνικούς συμβούλους.

12.   Ενώ, ορθά κοφτά, μας το λένε οι Αλβανοί, ότι διεκδικούν την (τσαμουριά) Θεσπρωτία,, εμείς φτιάχνομε σε κάθε δήμο ένα συμβούλιο μεταναστών, και βάζουμε σε όλα, και από ένα δύο αλβανούς. ( γιατί φοβόμαστε μην μας χαρακτηρίσει ο Μπερίσια, ρατσιστές)

 Μήπως είναι καλύτερα να το διαλύσουμε εντελώς το Ελληνικό Κράτος, και να φτιάξουμε ένα αναρχικό κράτος, λέω!! Δεν ξέρω.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.