Όχι άλλο κάρβουνο, ΓΚΟΥΠ!


Και μόνο στο άκουσμα της είδησης ότι για τέσσερα χρόνια ο Γιάννης Ραγκούσης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας εισέπραττε το επίδομα τρίτεκνου, σε κάνει παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο για την τιμιότητα και το φιλότιμο που επέδειξες πληρώντας φόρους και χαράτσια για να σώσεις την πατρίδα του.

Και μάλιστα την ίδια ώρα που ένας από τους ανθρώπους που επέλεξες να σε κυβερνήσει, είχε το θράσος και την ανηθικότητα να εισπράξει ένα επίδομα πρόνοιας.

Και το θράσος ξεπερνά κάθε όριο καθώς ο υπουργός βγήκε και οργισμένος λέει γιατί από το περασμένο Σεπτέμβριο έχει ζητήσει  από τον ΟΓΑ να διακόψει την παροχή του επιδόματος, και μάλιστα μετά από υπολογισμό που έγινε έχει ήδη επιστρέψει τα μισά.

Μάλιστα δηλαδή μετά από τέσσερα χρόνια, ένα πρωί ξύπνησε ο κ. Ραγκούσης τον έπιασε κρίση ηθικής και είπε να επιστρέψει τα όσα εισέπραττε γιατί σιγουρεύτηκε πως με τον παχυλό μισθό του βουλευτή, του υπουργού και γω δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να ζήσει τα παιδιά του και χωρίς αυτό.

Εδώ κλαίμε από τα γέλια! Ο υπουργός με μειωμένα αντανακλαστικά αντιλήφθηκε το κράξιμο που θα έτρωγε, και που δεν το γλίτωσε βέβαια, αν τον έπαιρναν μυρωδιά και είπε να… ξεμυρίσει!

Και όλο αυτό δεν έγινε από καμία ευαισθητοποίηση, αλλά βλέποντας το ξεφωνητό σε Μενεγάκη και Πάγκαλο, που είχαν πέσει στο ίδιο ηθικό παράπτωμα είπε να προλάβει το δικό του.

Αυτά πρέπει να βλέπει ο κόσμος και να μη ξεχνά. Όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης πρέπει να τιμωρεί την κάθε ανηθικότητα. Μόνο αποβάλλοντας τέτοια στοιχεία από το πολιτικό σύστημα θα δούμε κάποια μέρα μια άλλη Ελλάδα. Μέχρι τότε ας χτυπήσουμε άλλη μια φορά το κεφάλι μας. Όχι άλλο κάρβουνο, ΓΚΟΥΠ!

svou69ra

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.