Απέναντι στις δυνάμεις κατοχής, συνεργαζόμαστε και αντιστεκόμαστε


Γράφει ο Ιαπετός

Την διαπραγμάτευση για το PSI δεν την κανει η ελληνική κυβέρνηση. Την κανει το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και στελέχη των μεγάλων της ΕΕ. Η δουλειά της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι να υπογράψει τις τελικές αποφάσεις και να ψηφίσει την δανειακή σύμβαση και τα εφαρμοστικά μετρα, ώστε να «νομιμοποιηθεί» (βάσει των ισχυουσών «ιερών» και μη αναστρέψιμων κανόνων της κοινοβουλευτικής δουλείας) η δεκάτη (10%) που έχουν υποχρέωση οι δούλοι να αποδίδουν στους πολυχρονεμενους αφέντες τους.

Οι έλληνες υπάλληλοι των διεθνών τραπεζιτών (πρωθυπουργοί, υπουργοί και λοιπός συρφετός) καλούνται να βρουν τρόπους αναγκαστικής συλλογής της δεκάτης από τούς υπήκοους της περιφέρειας που ελέγχουν (φόροι).

Επιπλέον πρέπει να βρουν τον τρόπο να εισπράξουν και τα αναγκαία χρήματα, ώστε να πληρωθούν τα όργανα ελέγχου και οι υπεύθυνοι αύξησης της φοροδοτικής ικανότητας των δούλων.

Έχουμε και κόστος ελέγχου δύστροπων επαναστατικών στοιχείων που μπορούν να απειλήσουν με πιθανές συμμαχίες με άλλους δούλους το ύψος των προς είσπραξη φόρων ή να προκαλέσουν αναταραχές και να αναγκάσουν τούς πολυχρονεμένους διεθνούς τραπεζίτες να ξοδέψουν κάτι τις από την δεκάτη ώσπου να τούς ξανα-ελέγξουν.

Αφήνω στην άκρη την ανάγκη προστασίας της χώρας από γείτονες φοροεισπράκτορες που ευχαρίστως θα ήθελαν να ελέγξουν περιοχές μεγαλύτερης φοροεισπρακτικής απόδοσης.

Σε τελική ανάλυση, αν αφαιρέσουμε την δεκάτη και τις δαπάνες προσωπικού, η διαφορά των φόρων είναι το κέρδος των φοροεισπρακτόρων.

Μην χαἰρεστε οι περισσότεροι (εκτός αν ανήκετε στους υπαλλήλους των φοροεισπρακτόρων) για, πιθανά, καλύτερη λειτουργία τού φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Δεν πρόκειται να λυθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά τον κόσμο θα τον εξοντώσουν.
Οι επιστάτες των φοροεισπρακτόρων θα φροντίσουν να παρθεί από εσάς το μερίδιο που τους αναλογεί.

Όπως κάνανε πάντα.

Αν «κάψουν» κάποιους επιστάτες θα είναι για δικό σας παραδειγματισμό και επίφαση υποτιθέμενης αναλογικότητας βαρών για τυφλοπάνιασμα.

Το σύστημα για να αυτοπροστατευθεί «καίει» και κάποιους δικούς του που το παραξήλωσαν και έγιναν βάρος και επικίνδυνοι για τούς υπόλοιπους.

Συμπέρασμα:
Αν θέλετε να επιβιώσετε, αντισταθείτε. Μην γίνεστε καταδότες άλλων δούλων γιατί φοροδιαφεύγουν και συνεργαστείτε (οι δούλοι) με κάθε τρόπο να αποφύγετε την φοροεπιδρομή. Θα σας αποτελειώσουν. Και τα παιδιά σας θα μεγαλώσουν σαν απόγονοι δούλων. Όπου βλέπετε επιστάτες κυνηγήστε τους. Αν μπορείτε ξεβρακώστε τους και εξοντώστε τους οικονομικά. Οργανωθείτε και αντισταθείτε.

Είστε απόγονοι τού Οδυσσέα. Πολυμήχανοι…

Μην σας μπαλαμουτιάζουν για την δήθεν σωτηρία της πατρίδας ΤΟΥΣ.

Την δική ΣΑΣ πατρίδα να σώσετε.

antinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Απέναντι στις δυνάμεις κατοχής, συνεργαζόμαστε και αντιστεκόμαστε

  1. Ὁ/ἡ Fotis γράφει:

    Δηλαδή; πρακτικά τί να κάνουμε για να πετύχουμε τι; Δεν ειρωνεύομαι αλλά ρωτάω.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.