Προσλήψεις με φόντο την χρεοκοπία


thumb

Της Μιχαλούς

Ο Λουκάκος χθες εξήγγειλε… προεκλογικό πρόγραμμα πρόσληψης 150.000 ανέργων τους επόμενους τρεις μήνες! Εκεί δηλαδή που αρκετοί τοποθετούν την (τυπική) χρεοκοπία (φτου κακά)!!!

Όπως π.χ. το πρόσφατο άρθρο της Wall Street Journal  το οποίο τονίζει ότι “Η Ελλάδα ωθείται σε μια ιστορική χρεοκοπία και κάνει λόγο για καθυστερημένες αποφάσεις στην Ευρώπη και παιχνίδια του λεγόμενου διδύμου Μερκοζί, καταλήγοντας ότι θα είναι η πρώτη αναπτυγμένη χώρα που δεν θα πληρώσει τα χρέη της”.

Για αυτό το λόγο η «εκλεγμένη» Πρωθυπουργάρα μας τάζει δουλειές με πετραχήλια επισημαίνοντας με στόμφο: “Πρόκειται για μία από τις δράσεις στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, μέσω της οποίας θα ωφεληθούν μεταξύ άλλων 57.400 άνεργοι με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, 30.000 άνεργοι από τα τοπικά σχέδια για την απασχόληση, 35.000 με προγράμματα αυτεπιστασίας στους δήμους, καθώς και 10.000 με το πρόγραμμα διατήρησης θέσεων εργασίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις”.

Κατάλαβε ο άνθρωπος ότι δεν έχει την ανοχή πλέον του λαού και άρχισε πολιτικάντικα και πετάει κοκαλάκια… Δεν βαριέσαι…Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος

Μόνο μην  πιπιλήσει και αυτός την γνωστή καραμέλα του λεφτά υπάρχουν!!!

Αν το ξανακούσω, τότε θα πηδηχτώ από το παράθυρο

topontiki

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.