Θεατρική παράσταση η όχι;


Η ΕΙΔΗΣΗ:

 

“Ο ίδιος ο υπουργός δέχθηκε στο γραφείο του τους αστυνομικούς τους οποίους συνεχάρη για τη στάση που επέδειξαν να τιμήσουν την αποστολή τους. Με τη συμβολικού χαρακτήρα αυτή κίνηση, όπως αναφέρεται, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους. Και είναι υποχρέωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας να δρουν σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα των νόμων, χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών, όπως ορίζει το Σύνταγμα.”

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Αν η ενέργεια αυτή του Υπουργού, να συγχαρεί τους αστυνομικούς της Ομάδος ΔΙ.ΑΣ έγινε επειδή πράγματι ένοιωσε την ανάγκη να  τους συγχαρεί, έχει καλώς και την επικροτούμε.
Αν όμως- όπως πιστεύουμε- έγινε για λόγους εντυπωσιασμού, μετά την Πανελλήνια κατακραυγή και αγανάκτηση για τη θρασύτατη και τραμπούκικη συμπεριφορά  πολιτικών καταλοίπων (και) στα οποία οφείλεται η κατάντια της Χώρας μας, τότε η κίνηση αυτή μας εξοργίζει γιατί για μια ακόμη φορά, υποτιμάται η νοημοσύνη μας!
Αν κ. Υπουργέ εννοείτε αυτά που λέτε ότι οι “πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους” τότε βρείτε ποιο  πολιτικό ή αστυνομικό “υποκατάστατο” μεσολάβησε για να μη παραπεμφθεί στο αυτόφωρο ο δράστης, με χειροπέδες, όπως έπρεπε και ποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν την όλη υπόθεση παρουσιάζοντάς την σαν…τροχαίο ατύχημα .
Μόνο έτσι θα μας πείσετε για την ειλικρίνειά σας.
EFENPRESS

http://www.efenpress.blogspot.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.