Θες απαλλαγή από το χαράτσι, δήλωσε παιδόφιλος και σαδομαζοχιστής!


Το κράτος δείχνει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο, το κοινωνικό του πρόσωπο!  Γιατί απλά σκέφτεται 100 χρόνια πιο μπροστά από εμάς! Έχει αγγίξει το ανώτατο δόγμα της χριστιανοσύνης. Έχουν αγγίξει την τελειότητα δηλαδή τον Θεό και σκέφτονται και πράττουν σαν αυτόν, κατ’ εικόνα και ομοίωση. Δείχνουν Ευσπλαχνία και Έλεος στους «κατατρεγμένους» αυτού του κόσμου.
Ποιοί είναι αυτοί και τι ακριβώς έκανε για αυτούς το ελληνικό κράτος; Διαβάστε για να σας σηκωθεί η τρίχα…
 Το υπουργείο Εργασίας δίνει ποσοστά αναπηρίας σε σεξουαλικές διαστροφές και όχι μόνο!
Ο κώδικας εκτίμησης βαθμού αναπηρίας που εκδόθηκε από το υπουργείο εργασίας και δημοσιεύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο ΦΕΚ προβλέπει αρκετά μεγάλα ποσοστά αναπηρίας για παιδόφιλους, σαδομαζοχιστές, κλεπτομανείς και πυρομανείς.
Ο νέος κώδικας δίνει ποσοστό αναπηρίας μέχρι 30% για φετιχισμό, επιδειξιμανία, ηδονοβλεψία, παιδοφιλία και σαδομαζοχισμό.
Εκτός από τις σεξουαλικές διαστροφές, με βάση την υπουργική απόφαση θεωρούνται αναπηρίες που πιστοποιούνται με ποσοστά αναπηρίας μέχρι 35%, η παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιγνίδια, η πυρομανία και η κλεπτομανία.
Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι σοφοί που σκέπτονται όλα αυτά. Εμένα όμως μου μοιάζουν ανώμαλες σκέψεις. Και γίνονται περισσότερο ανώμαλες όταν την ίδια ώρα κόβει τα αντίστοιχα ποσοστά από νεφροπαθείς και ανθρώπους που έχουν κάνει μεταμοσχεύσεις.
Όταν την ίδια ώρα για πιστοποιημένες αναπηρίες ταλαιπωρούν κάθε χρόνο ανθρώπους περνώντας τους από επιτροπές μην τυχόν και ο τυφλός είδε το φως του, και φύτρωσε κανά πόδι του κουτσού!
Το καλύτερο το διάβασα στο twitter από το Χαμόγελο του Παιδιού:
«Οι παιδόφιλοι/παιδεραστές έχουν οργανωθεί διεθνώς και προσπαθούν με κάθε μέσο να νομιμοποιήσουν την ανωμαλία τους σε βάρος των παιδιών».
ΥΓ1. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης αποφάσισε τη σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας, μετά τη διαπίστωση ότι στον πίνακα είχαν περιληφθεί μεταξύ των ψυχικώς πασχόντων, κατηγορίες ατόμων όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, εθισμένοι στον τζόγο, κλεπτομανείς και πυρομανείς. Και τι χρειάζεται η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή, υπουργέ μου για να ακυρώσεις τον Κανονισμό. Και μικρότερο ποσοστό να του δώσεις πάλι ΑΝΩΜΑΛΟ θα σε πουν!
ΥΓ2. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας τα ποσοστά αυτά δεν αρκούν για να λάβει κάποιος ποσοστό επιδόματος αναπηρίας, ωστόσο μπορούν να εξασφαλίσουν προνόμια, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς…
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.