Μια εικόνα ….χίλιες λέξεις!!!


Ως εργαζόμενοι πρέπει να οργανωθούμε σε ανεξάρτητα σωματεία και να παλέψουμε χωρίς δεύτερη σκέψη εναντίον των πολιτικών και της πολιτικής της υποταγής και των μνημονίων.

Πρέπει να γεμίσουν ξανά οι δρόμοι της Αθήνας και όλων των πόλεων με απεργούς εναντίον της εκτρωματικής παρακυβέρνησης Παπαδήμου και των Τροϊκανών.

Εμπρός για πολιτικές απεργίες μέχρι να πέσει η Κυβέρνηση και όσοι την στηρίζουν.

agistri-doloma

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

17 ἀπαντήσεις στὸ Μια εικόνα ….χίλιες λέξεις!!!

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Ξέχασες την εικόνα ρε μάγκα.
    Οπότε οι χίλιες λέξεις παν περίπατο.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Μάλλον δυό παπάδες με μαγιό και τον Εφραίμ καουμπόϊ.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      *&%!*&^!@&!)(*@(!@(!_#&!&#!

      Την ποδοπάτησες την φαντασίωση……

      Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Και τώρα που το θυμήθηκα…..

      είσαι πολύ ανάγωγος κι εσύ και ο filologos!!!!!

      Μόνο ο Πραξιτέλης μου ευχήθηκε για την γιορτή μου και ο pelito την επόμενη αλλά τον συγχώρεσα παρόλο που παίζει με την μπάλα όλη μέρα….

      ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ!!!!!

      ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ!!!!

      Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

      Γιαννάκη παιδί μου, μ’ έκανες λιώμα.
      Πω, πω τι έκανα., Πως μωρέ μου ξέφυγε.
      Ξέρεις, Γιάννη λένε και τον γιό μου.
      Συγχώρα με παρθένα μου γλυκιά μου Παναγιά. Τόχω βαρύ αμάρτημα.’
      Γιάννη μου, σου εύχομαι(αν η ευχή είναι αγνή, και εκ των υστέρων πιάνει) πρώτα από όλα υγεία, καλότυχος, μια καλή δουλειά και ένα γκομενάκι δίμετρο να σου στρώσει τα ψυχολογικά σου. Το θέλει η ηλικία σου.
      Και πάλι συγνώμη.
      Πω ρε γαμώ, ματουφλάντισα ο έρμος μ’ αυτά τα κυβερνοκωλοπαιδάρια.

      Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Μέχρι ο φιλόλογος να βάλει καμιά φωτό, μπορώ να ονειρεύομαι ότι θέλω. Όπως για παράδειγμα τον eye liner με φούστα Ταϊατηνική και κανένα μαυρούλιακα 200 κιλά 1,90ύψος να το ξηγιέται αλμυρό φιστίκι γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα του(καθ’ ότι αστυνομικός).
    Είδες ο γάτος στον 107.1FM το πρωί τι τούκανε;

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ carrera γράφει:

    Μ’αυτα τα μυαλα που εχτε ολοι σας θα βρεθητε συντομα, πριν καν το καταλαβετε, χωρις πατριδα. Και τοτε κανετε τες πλακες σας και τες ειρωνεις σας. Ειλικρινα σας λυπαμαι. Κριμα την Ελληνικη γη. Μονο ενας τελειως βλακας και χωρις ιχνος μυαλου στο κεφαλι δεν θα συμφωνουσε με τον Φιλολογο. Απο την αρχη περιμενα καμια διοργανωσι απο τους Ελληνες πολιτες για να μπορεσετε να αντισταθητε και να κερδισετε την μαχη εναντιον αυτους τους κλεφτες και προδοτες που σας κυβερνουν. Αλλαν που τετεια τυχη. Η λεξις “διοργανωσις” ειναι ξενη για σας. Μονο βλακειες και ειρωνειες βγαινουν απο το στομα σας. Αφησατε τους Γερμανους και τους δικους σας προδοτες να καταστρεψουν την πατριδα σας και ακομη κανετε αστεια.

    Ναι! Καθε γειτονια με γειτονια, ολοι σας, συσπιρωμενοι, επρεπε να διοργανωθητε, και να ξεχυλησετε στους δρομους και εξω απο τα σπιτια αυτων των καθαρματων. Να μην φευγετε. Να μεινετε εκει μερα και νυχτα μεχρι να τους κανετε να φυγουν αρων αρων. Οι Αμερικανοι που τους εκοροιδευετε ξυπνησανε. Occupy Wall Street ειναι τωρα σε ολες τες πολεις της Αμερικης. Και δεν προκειται να φυγουν. Μαλλον ξαπλωνονται. Εσεις ακομη κοιμαστε υπνο ελαφρη και οταν σας πη κανεις να βγητε απο τους καναπεδες σας και να ξυπνησετε εχετε χιλιες δικαολογιες και πολλα αστεια!!! Σας λυπαμαι. Ειλικρινα δεν ξευρω τι περιμενετε. Κανενα θαυμα μηπως? Ο Θεος βοηθα αυτους που βουθουν τον εαυτο τους. Εαν εσεις κυριοι εξυπνακες χρησιμοπειουσατε λιγο το μυαλο σας και απο την αρχη διοργανωνεστε ενας με ενας, απο στομα σε στομα, απο γειτονεια σε γειτονεια, σε ολη την Ελλαδα δεν θα ειχατε τωρα τον Παπαδημο, ενα αχρειστον υπαλληλο Τραπεζης να σας κυβερνα. Και ακομη μη χειροτερα. Αν αυτο το αντρεικελλο της Μερκελ υπογραψει το τελευται δανειο, ξεχραψετε την Ελλαδα. Ελλαδα δεν θα υπαρχει πια. Σας παρακαλω, διαβαστε τι συμαινει Αγγλικο Δικαιο. Γιατι αν υπογραφει το τελευταιο δανειο η Ελλαδα θα επελθη στο Αγγλικο Δικαιο και τοτε φιλοι μου εξυπνακες να δουμε αν ακομη γελατε και ειρωνευεστε. Γι’αυτο ειλικρινια σας λυπαμαι. Αλλα πιο πολυ λυπαμαι τον κοσμακη, τον παππου και την γιαγια, τα μικρα Ελληνοπουλλα που θα μεινουναι χωρις πατριδα.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Σε ποιον μιλάς εσύ ρε;;; Και πως μιλάς χωρίς να ξέρεις;;;Kαι πως μιλάς χωρίς να έχεις καταλάβει;;;;;

      Τι ανοησίες γράφεις όταν δεν έχεις ιδέα;;;;;;;

      Και στο κάτω κάτω ποιος σου μίλησε;;;

      KAI ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FILOLOGO;;;;;;;

      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ FILOLOGOU;;;;;;

      ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ FILOLOGO::::

      ΠΟΙΣ ΑΣΤΕΙΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;

      ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;;;

      ΑΡΙΣΤΑΡΧΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ;;;;

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.