Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για την επιστροφή του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα !!!


Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ», ο εκπρόσωπος τύπου του Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ, σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για την επιστροφή του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα»  και επίσης ότι για την πορεία υλοποίησης της ανταλλαγής των ομολόγων, o Αμαντέου Αλταφάζ σημείωσε «ότι την ευθύνη για τις διαπραγματεύσεις και την επίτευξη συμφωνίας με τους εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα έχουν οι ελληνικές αρχές»!!!

Τότε γιατί όλος αυτός ο πανικός και τα δήθεν πιεστικά τηλεφωνήματα και η τρομοκρατία που ασκείται από τα ΜΜΕ και όχι μόνον;

Δεν αντιλαμβάνεστε κύριοι της εταιρικής κυβέρνησης και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ,  ότι με την ασκούμενη εκ μέρους τρομοκρατική πολιτική εις βάρος του λαού, έχετε καταστεί πλέον αναξιόπιστοι εδώ και πολύ καιρό;

Δύο χρόνια τώρα παρά τα σκληρά μέτρα λιτότητας, τις περικοπές, τους φόρους, τις έκτακτες εισφορές και τα τέλη, δεν έχετε καταφέρει απολύτως τίποτα;

Και αυτό γιατί δεν έχετε ούτε την διάθεση αλλά μάλλον και την ικανότητα να προσφέρετε κάτι. Νομοθετείτε μέτρα δήθεν για περιστολή δαπανών από τη μια μεριά που τα πληρώνει ο λαός και από την άλλη η σπατάλη του δημοσίου χρήματος καλά κρατεί σε όλο το μεγαλείο.

Τι τους θέλει, για παράδειγμα, 107 συμβούλους ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός, που μόλις χθες πληροφορηθήκαμε και θα μας κοστίζουν 54 εκατ. ευρώ ετησίως;  Ο πρωθυπουργός έχει τους υπουργούς του για συμβούλους.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπουργούς, που ο αριθμός τους ξεπερνά και τα υπουργικά συμβούλια άλλων δημοκρατικών κρατών με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και έκταση από την Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πολιτική των πολιτικών της.

Διότι σεις οι πολιτικοί δημιουργήσατε το πρόβλημα και τώρα δεν μπορείτε ούτε να το διαχειριστείτε αλλά ούτε και να βρείτε τη λύση.

Εξακολουθείτε να μας κοροϊδεύετε και μας περνάτε προφανώς για υποζύγια που πρέπει εμείς μόνον να σηκώνουμε τα βάρη που σεις συσσωρεύσατε στην ελληνική οικονομία και που με την πολιτική σας διαλύσατε τα τελευταία 30 χρόνια.

Ακόμη και τώρα φθάσατε σε σημείο να νομοθετήσετε ποσοστά αναπηρίας για κίναιδους, παιδόφιλους κλπ κατηγορίες ανθρώπων, που ακόμη και οι κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου όταν συνευρίσκονται στις φυλακές, τους περιποιούνται δεόντως. Φυσικά το πήρατε πίσω λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπήρξε, αλλιώς θα διατηρούσατε το νόμο και κάποιος από τους παραπάνω αν είχε σωρευτικά δύο ή τρεις και τέσσερις ιδιαιτερότητες, θα του χορηγούσατε και αναπηρική σύνταξη και θα έχαιρε και λοιπών πιθανόν προνομίων. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι.

Αλήθεια θα μπορούσατε να μας πείτε ποιοί εθνοπατέρες ψήφισαν το νομοσχέδιο για να τους τιμήσει ο ελληνικός λαός δεόντως όταν τους ζητήσουν την ψήφο του;

Και η υπουργική ευθιξία και το ελληνικό φιλότιμο που πήγε; Περίπατο μάλλον με τα γομάρια, αυτά τα συμπαθή τετράποδα που μόλις τα παραφορτώσεις κλωτσάνε και μάλιστα άγρια.

Ε, σ αυτό το στάδιο είμαστε σχεδόν όλοι οι έλληνες και η τρομοκρατία δεν περνά πλέον, διότι διανθισμένη με ανικανότητα δεν πείθει κανέναν πια.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.