Εκλογή προέδρου μετά το κούρεμα… των δελφίνων


Όλοι οι δελφίνοι  και οι πρωτοκλασάτοι τάχθηκαν υπέρ της πρότασης Παπανδρέου για εκλογές νέου αρχηγού το Μάρτιο. Διάφορες  ερμηνείες δόθηκαν για την στάση των στελεχών  και οι περισσότερες εξ αυτών στερούνται σοβαρότητας.

Πιθανότατα η  πιο σωστή είναι ότι  οι ίδιοι δεν βλέπουν μακριά όπως συμβαίνει συνήθως, και αυτό διότι:

Τον Μάρτιο θα έχουμε  είτε χρεοκοπία και κρεμάλες είτε προεκλογική εκστρατεία γιαεθνικές εκλογές. Είτε το ένα είτε το άλλο θα πάει πίσω την εκλογή προέδρου  στο ΠΑΣΟΚ εκ των πραγμάτων.

Στις εκλογές  θα δούμε σκληρή γραμμή  για “εκκαθάριση στα διαπλεκόμενα και στα συμφέροντά που έχουν παρεισφρήσει στο Κόμμα” και ανοιχτή  σύγκρουση του κ.Παπανδρεου μαζί τους. Θα δούμε και αντιμνημόνιο που όμως δεν αγγίζει τον Παπανδρεου ως πρώην πρωθυπουργό. Λογικά  θα επέλθει εκκαθάριση και  κοντοκούρεμα των δελφίνων υπουργών του Παπαδήμου και συνεργατών του Βορίδη.

Μέτα τις εκλογές λοιπόν θα γίνει ένας υγιεινός περίπατος του κ. Παπανδρέου για την ανανέωση της θητείας του,  καθώς το   αδιέξοδο για όλους τους υπολοίπους θα είναι πλήρες και η αποχώρηση  από το μαντρί ο μόνος δρόμος για τους  πλέον φιλόδοξους.

Απλούστερα  θα λέγαμε ότι πιάστηκαν στην Φάκα και αν διαβάσουμε της ερμηνείες που δίνονται θα δούμε  ότι  πιάστηκαν γιατί ήταν “έξυπνα πουλιά”. Αν σκεφτούμε ότι  αυτοί οι τόοοοσο έξυπνοι Δελφίνοι θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα θα μας πιάσει  και μια ανησυχία ένα κάτι…

Μα είναι δυνατόν τέτοια γκάφα… ;

εσταλη από papaioannou

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.