Κοίτα να δεις που μας €χ€σ€ ο Νταλάρας…


«Κατέρρευσαν οι σημερινές διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Μία αναπάντεχη εξέλιξη η οποία ενδέχεται να καταστήσει την παρούσα ελληνική κυβέρνηση, ως την πρώτη κυβέρνηση ανεπτυγμένης χώρας των τελευταίων 60 ετών που θα υποστεί μία συνολική χρεοκοπία στο δημόσιο χρέος της»

Τι λες, ρε παιδί μου, κι έλεγα ότι ο Μέγας Τιμονιέρης, ο Αρχιƍ@τ⓪ς Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λαμογιώτατος Παπαδήμος ο Χλαπάτσας, θα τον στρίμωχνε τελικά τον Νταλάρα και θα τον έστελνε στο καναβάτσο… Τελικά στο καναβάτσο βρέθηκε το τραπεζικό πουλέν των Γερμανοτσολιάδων!

Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει λύση στο πρόβλημα… Με τη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και το πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων, όλα ως δια μαγείας, θα τακτοποιηθούν και θα… ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ρε Σαμαρά, δεν πας καλύτερα σε κανένα βουνό να κόβεις ξύλα που θέλεις να γίνεις και πρωθυπουργός της χώρας; Έτσι όπως πας Αντωνάκη, θα σπάσει όλα τα ρεκόρ… ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ!!!!!!!!

Χάρρυ Κλυνν μοντάζ Γρέκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.