Εκλογή ηγεσίας τον Μάρτιο; Το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ μας κοροϊδεύει;


Οι βουλευτικές εκλογές αρχικά θα γίνονταν μέχρι τις 17-2-2012. Αυτό πλέον αποκλείστηκε. Μετά μας είπαν ότι οι εκλογές θα γίνουν εντός του Μαρτίου. Και αυτό το πήρε το ποτάμι. Προ ημερών βγήκε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς και έβαλε κόκκινη γραμμή, λέγοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο αρχές Απριλίου και πάντως πριν το Πάσχα. Αυτό είναι το τελευταίο που είχαμε μέχρι χθες.

Χθες όμως ήρθε το κόμμα του ΠΑΣΟΚ και αποφάσισε ότι οι εσωκομματική εκλογή αρχηγού του θα γίνει μέσα στον Μάρτιο, κάπου προς το δεύτερο δεκαήμερο το υπολογίζουν. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει πως ενώ τα υπόλοιπα κόμματα θα κάνουν προεκλογικό αγώνα για την κατάληψη της εξουσίας της χώρας, το ΠΑΣΟΚ θα κάνει εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα για την κατάληψη της ηγεσίας του κόμματος.

Βλέπετε εσείς να συμβαδίζουν όλα αυτά με την κοινή πολιτική λογική; Κάποιος λοιπόν μας κοροϊδεύει πολιτικά. Είτε δεν πρόκειται να γίνει καμία εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, άρα θα μείνει ο κ. Παπανδρέου στη θέση του και επομένως μας κοροϊδεύει το ΠΑΣΟΚ, είτε δεν πρόκειται φυσικά να γίνουν εκλογές στις αρχές Απριλίου, αλλά πάρα πολύ αργότερα, άγνωστο πότε, οπότε μας κοροϊδεύει η Νέα Δημοκρατία.

Βλέπετε εσείς καμία άλλη λογική εξήγηση;

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.