ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ… ;


Διαβάστε πως αντιδρούν και οργανώνονται οι Ιταλοί. Έχουν κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους «κατεχόμενους» πολίτες της Ε.Ε. να συμμετάσχουν σε Σύνοδο (Forum)  και να χρησιμοποιήσουν τα συμπεράσματα της, όπως γράφουν στην ανακοίνωση τους : «Η Σύνοδος (Forum)  γίνεται για να αντιδράσουμε στο οικονομικό πραξικόπημα που αποτελείωσε την Δημοκρατία μας και Αργεντινοποίησε την ιταλική εργατιά και τα δικαιώματα μας, πραγματοποιείται: 24/25/26 Φεβρουαρίου στην Ιταλία

Οι γείτονες, φίλοι και συμπάσχοντες ζητούν την συνδρομή μας, ηθική, οικονομική και φυσική, ώστε να πραγματοποιήσουν το παρακάτω Forum. Με την επιμονή – υπομονή και γνώση ενός Ιταλού πρωτοπόρου δημοσιογράφου του Paolo Barnard (το Blog μας έχει μεταφράσει και αναρτήσει εξαιρετικά άρθρα του π.χ. «Γιαγιά να σου εξηγήσω την οικονομική κρίση», «Ή το κορμί και ή θυσία ή τίποτα» κ.λ.π.) ενδιαφέρθηκαν και συμμετέχουν κορυφαίοι οικονομολόγοι, αναλυτές και καθηγητές πανεπιστημίου.

Αποφάσισε ότι είναι απολύτως ζωτικής σημασίας να καλέσει στην Ιταλία το ιδρυτικό γκρουπ της  Modern Money Theory (MMT) για την τριήμερη σύνοδο (Forum) αφιερωμένη σε όποιον είναι πρόθυμος να διαδώσει εκλαϊκευμένα την Modern MoneyTheory σαν εθνική οικονομική πολιτική που σώζει ζωές, σώζει έθνη και τη δημοκρατία.Θα πάνε στην Ιταλία με σκοπό να αφυπνίσουν, να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις οικονομικού χαρακτήρα που ίσως μπορέσουν να γίνουν εναλλακτική πολιτική λύση αντίστασης στην επερχόμενη λαίλαπα της «Νέας Τάξης».

 

Ποιος είναι ο Paolo Barnard : Μαχόμενος ανένταχτος δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός αναλυτής. Ο οποίος δεν βγαίνει πια στα TV παράθυρα αλλά μάχεται μέσα από ένα απλό Blog (http://www.paolobarnard.info/home.php). Έχει αφυπνίσει πολλούς Ιταλούς και έχει συγκινήσει διεθνείς οικονομολόγους και αναλυτές. *Είναι αντί- leader τόσο του Συστήματος  όσο και του Αντισυστήματος (*P.B e’ anti-leader del sistema e dell’ Antisistema).

 

Οι οικονομολόγοι της σύγχρονης θεωρίας χρήματος Modern Money Theory πάνε στην Ιταλία για να σχηματίσουν την πρώτη ομάδα των ακτιβιστών της MMT ενάντια στην καταστροφή του δημοσιονομικού πραξικοπήματος.

 

Ο λόγος που διοργανώνει αυτό το Forum : Η ΜΜΤ είναι ίσως σήμερα το μόνο υφιστάμενο μέσο στην κοινωνική και οικονομική επιστήμη που είναι σε θέση να εξουδετερώσει το δημοσιονομικό πραξικόπημα του Νεοκλασσικισμού, της Νεοεμπορευματοποίησης και του Νεοφιλελευθερισμού που ιδιαίτερα στην Ευρώπη της Ευρωζώνης έχει θέσει τέρμα στην δημοκρατία. Παίζετε η τύχη εκατομμυρίων οικογενειών, εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, και η ίδια η τύχη της Ιταλίας σαν δημοκρατική οντότητα. Είναι ιδιαίτερα επείγον και η Ευρωζώνη καταρρέει, λίγοι φαντάζονται σήμερα τις τραγικές συνέπειες αυτής της εγκληματικής καταστροφής.

 

Η «DREAM TEAM ” της MMT : Έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους οι Καθ.Michael Hudson, Stephanie Kelton, Marshall Auerback, και «από την κορυφή τηςWall Street” ο William Black. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η παρουσία του καθηγητήAlain Parguez, το νούμερο ένα στον κόσμο σχετικά με τη γένεση της καταστροφήςστην Ευρωζώνη, σχετικά με τους ενόχους και τα ονόματα των πολιτικών που εμπλέκονται στο ιταλικό οικονομικό πραξικόπημα.

 

Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι 5 ειδικοί επιστήμονες είναι:

 

·         Η MMT Modern Money Theory

 

·         Το πραξικόπημα στην ΕΕ

 

·         Αποκαλύπτοντας τις Αγορές και τα έργα τους

 

·         Τα εγκλήματα της Γουόλ Στριτ.

 

·         Οι πραξικοπηματίες της Ευρώπης με ονόματα και επώνυμα

 

·         Πως να εγκαταλείψετε το ευρώ και να σώσετε την Ιταλία.

Τρόπος οικονομικής ενίσχυσης του Forum : Για όσους θέλουν να στείλουν συμμετοχή (40 ευρω το άτομο για είσοδο στο Forum ή οποιοδήποτε ποσό, έστω συμβολικά 1 ευρώ για ενίσχυση). Ο κωδικός SWIFT ή BIC του λογαριασμού είναι :UNCRIT B1PM5

Το IBAN είναι : IBAN: IT77D 02008 02455 000101640115

·         Banca Unicredit, Bologna, υποκατάστημα Bologna Dante, οδός Dante1/E

 

·         Δικαιούχος : Paolo Rossi

 

·         Προσοχή : γράψτε στην αιτιολόγηση για : “Summit MMT Italia” και δίπλα το ονοματεπώνυμο σας

 

Σημείωση του Blog : Κάτω από αυτές τις συγκυρίες στη χώρα μας, ίσως δεν είναι εφικτό να στείλετε έστω και ένα ευρώ ενίσχυσης, όμως σας ζητάμε να στείλετε ένα χωρίς κόστος email συμπαράστασης (στα ιταλικά ή αγγλικά – δύο λέξεις π.χsolidarieta) στον δημοσιογράφο που μάχεται, στη διεύθυνση του Paolo Barnard :dpbarnard@libero.it

 

Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες, που, πότε και όλα τα σχετικά με το Forum, να στείλει email στον διαχειριστή του Blog : pnemorem1@gmail.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ… ;

  1. Ὁ/ἡ AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΑΕΥΣ γράφει:

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.