Έτοιμος να κατεβεί στους δρόμους με τον λαό ο ΓΑΠ


Είπαμε το παρελθόν στην Ελλάδα επαναλαμβάνεται ως φάρσα

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε, σύμφωνα με το σοφό λαό. Ο Γ. Παπανδρέου όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε ό,τι ήθελε, μέχρι και λεφτά είχε βρει ότι υπάρχουν. Όταν έγινε κυβέρνηση βέβαια διέλυσε τα πάντα και κυρίως κατέστρεψε μερικά εκατομμύρια Έλληνες.

Τώρα, λοιπόν, που είναι εκτός άρχισε πάλι τα φιλολαϊκά του, προφανώς σκεπτόμενος την υστεροφημία του ή μια μελλοντική επανάκαμψή του.

Γιατί τα λέμε αυτά; Διότι σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε με τον Λ. Παπαδήμο, το ΠΑΣΟΚ ή για να λέμε το σωστό, το σύστημα Παπανδρέου, αφήνει να διαρρεύσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός, έθεσε θέμα 13ου και 14ου μισθού.

Φέρεται, λένε οι διαρροές, να είπε στον κ. Παπαδήμο ότι θα πρέπει να ξαναδεί την υπόθεση με την κατάργησή των επιδομάτων και των δώρων διότι θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ’ ότι θα λύσει.

Το θέμα δεν είναι ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λένε ότι οι παρεμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα θα διαλύσουν την οικονομία. Δε χρειαζόμαστε λοιπόν τον κ. Παπανδρέου να μας το πει.

Το θέμα είναι ότι αυτός που τσεκούρωσε τους μισθούς και τις συντάξεις, που βούλιαξε το καράβι στα ρηχά τώρα έρχεται να μας το παίξει άνθρωπος που σκέφτεται το λαό και που ζητά να μην υπάρξουν άλλες περικοπές.

Αστεία πράγματα, πολιτικοί σαλταδορισμοί  σαν κι αυτούς που μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε.

Διότι αν ήθελε ο κ. Παπανδρέου να μη διαλύσει την οικονομία και την αγορά και να φέρει ανάπτυξη στη χώρα, τότε θα έκανε διαφορετικά πράγματα ως πρωθυπουργός. Δε θα περίμενε να το διώξει ο κόσμος για να προτείνει τώρα μέτρα υπέρ των πολιτών. Δύο χρόνια ήταν πρωθυπουργός και το μόνο που έκανε ήταν να στηρίζει και να εφαρμόζει την πολιτική της τρόικας.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον κωμικό να διαρρέουν από το ΠΑΣΟΚ ότι τάχα ο κ. Παπανδρέου μας προέκυψε προστάτης των μισθών των εργαζόμενων.

Σιγά μη βγει και στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί κιόλας ως αντιεξουσιαστής της εξουσίας που είναι.

antinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Έτοιμος να κατεβεί στους δρόμους με τον λαό ο ΓΑΠ

  1. Ὁ/ἡ Πυθία γράφει:

    Αυτόν τον έχω ικανό να κατέβει στο δρόμο, να φάει ξύλο και μετά να ζητήσει πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ stevbark γράφει:

    xaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.