Διακινούν τα σενάρια χρεωκοπίας για να φάμε αμασητί την δανειακή σύμβαση του αίσχους. Κυβέρνηση “τορναδόρων”


Ασύλληπτες συνέπειες στην πραγματική και όχι την κρατικοδίαιτη οικονομία έχουν επιφέρει τα σενάρια των αλητήριων της κυβέρνησης μαζί με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που βέβαια σιγοντάρουν τα διεθνή συμφέροντα.

Το κωμικό είναι πως αγαπημένη μας εταιρεία στην οποία εμπλέκονται συγγενείς ανώτατου πολιτειακού παράγοντα, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ, πρότειναν στους πελατες τους να επενδύσουν στην JP Morgan! Της εταιρείας που εμπλέκεται στα σενάρια πτώχευσης, απαξίωσης ακινήτων κλπ. Την ίδια στιγμή που κρατούν θεσεις εξουσίας!

Είναι ντροπή και αθλιότητα ακόμα και η στάση της αντιπολίτευσης που σιωπά αντι να βγει και να ζητήσει ευθύνες. Προφανώς σε αυτό το μοτίβο έγκειται και η διαρροή δημοσιευμάτων “πουρκουά” που αρχίζει να εξαγνίζει την δανειακή σύμβαση στα μάτια των “δεξιών αντιφρονούντων”.

Επειδή όμως, ειδικά στο διαδίκτυο δεν έχουν να κάνουν με κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες ή ρουφιάνους των ΜΜ”Ε”, θα διαλύσουμε το βρώμικο παιχνίδι τους. Και εκεί που περιμένουν να μοιράσουν την κουτάλα, θα βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.