Απίστευτη κοροϊδία Παπαδήμου – Κουτρουμάνη για τα εργασιακά! Ακόμα και Non paper έβγαλαν στους πολιτικούς αρχηγούς…


Βγαίνει ο Υπουργός Εργασίας λέει ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις αποφάσεις των κοινωνικών εταίρων για τα εργασιακά και κυρίως για τις αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Λουκάς Παπαδήμος φέρεται να μοίρασε non paper στους Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη με θέσεις του ίδιου γύρω από τη μείωση των επικουρικών συντάξεων και την περικοπή στον 13ο και 14ο μισθό του ιδιωτικού τομέα, κάτι που απέρριψαν τα δυο κόμματα της δεξιάς.

Ο Λουκάς Παπαδήμος θα επαναφέρει το θέμα με ..βελτιωμένες προτάσεις. Με άλλα λόγια, το έχει πάρει απόφαση τόσο για τις επικουρικές όσο και για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, κάτι που θα ρίξει τη χώρα βαθύτερα στην ύφεση, που ως άνθρωπος της οικονομίας θα πρέπει να υπολογίσει πρώτος απ’ όλους…

Τους κοινωνικούς εταίρους και τον κόσμο, μάλλον τους έχει γραμμένους στα ..παλαιά των υποδημάτων του, αφού θα φέρει όλες τις μειώσεις με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.