Πρόσκληση σε συζήτηση της Ενωτικής Κίνησης για την “Έξοδο από την Κρίση”!


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ενεργοί πολίτες, εργαζόμενοι, νέοι, συνταξιούχοι, πολιτικοί ακτιβιστές, προερχόμενοι από τον ευρύτερο χώρο της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και ανένταχτο, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την Πατρίδα, την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Αλληλεγγύη. Η Κίνησή μας αυτή αποσκοπεί στην προώθηση των μεγίστων δυνατών συμμαχιών και ενός μετώπου κοινής δράσης για την διάσωση και αναγέννηση της Ελλάδας. Στόχος μας είναι να παίξουμε ρόλο καταλύτη για την συσστράτευση, επι ίσοις όροις, όλων των συνεπών αντιμνημονιακών δυνάμεων για την διεκδίκηση της Κυβερνητικής εξουσίας από τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας, που μαζί με τον ακροδεξιό σύμμαχό τους αποτελούν πλέον μικρή μειοψηφία του εκλογικού σώματος.
Πίστη μας είναι πως ενωμένοι θα σταματήσουμε την καταστροφική υφεσιακή πορεία της Οικονομίας, θα ανακόψουμε την κατεδάφιση του Κοινωνικού κράτους, θα αποκαταστήσουμε την λαϊκή  κυριαρχία την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. 
Θα δώσουμε τον αγώνα μας κατ’ αρχήν μέσα στην Ε.Ε., χρησιμοποιώντας τα όπλα που μας παρέχουν οι συνθήκες της καθώς και τις συμμαχίες μας στους εξεγερμένους ήδη λαούς της Ε.Ε., που οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΓΑΠ δε τόλμησαν, υποτελείς στα συμφέροντα του ηγετικού διδύμου της Ε.Ε. και της τρόικας του ΔΝΤ να ενεργοποιήσουν, όπως δεν προτίθεται τώρα να κάνει και η Κυβέρνηση του τραπεζίτη  Λ. Παπαδήμου.
Η ταυτότητά μας υπό την ονομασία «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» καθώς και ένα «Σχέδιο Διακήρυξης για Δημόσιο Διάλογο» βρίσκονται ήδη αναρτημένα στο διαδίκτυο, στην διεύθυνση www.enotikinisi.gr. Στην προσωρινή συντονιστική επιτροπή μετέχουν μεταξύ άλλων οι  κ.κ. Νίκος Κοτζιάς, Αλέξης Μητρόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αντώνης Κοτσακάς και Δημήτρης Τσουκαλάς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ”

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στη συζήτηση με θέμα «Έξοδος από την κρίση» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:00, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2).

Ομιλητές:
Γιώργος Κασιμάτης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου
Αλέξης Μητρόπουλος, Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ – Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ενωτικής Κίνησης
Δημήτρης Σακελλάρης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Μέλος της Κίνησης των 101 ενάντια στο Μνημόνιο
Κώστας Χρυσόγονος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου

Συντονιστής:
Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ανεξάρτητος Βουλευτής – Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ενωτικής Κίνησης

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του & θα απευθύνει χαιρετισμό ο
Μίκης Θεοδωράκης

Με  ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δημήτρης Ματσικούδης
Μέλος της Ενωτικής Κίνησης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.