30 βουλευτές υποψήφιοι για αποχώρηση από την ΝΔ! Καθόλου τυχαία με την κίνηση Καμμένου


Τουλάχιστον 30 βουλευτές φέρονται να είναι πολύ δυσαρεστημένοι από την μέχρι τώρα στάση του Αντώνη Σαμαρά μετά την σύμπραξή του στην κυβέρνηση Παπαδήμιου! Τόσο μάλιστα που σκέφτονται μέχρι και την αποχώρηση από την ΚΟ του κόμματος.

«Υποχώρησε στην πάνδημη απαίτηση, αλλά και πολιτικά αναγκαία, να γίνουν άμεσα οι εκλογές το περασμένο φθινόπωρο ή έστω στις 4 Δεκεμβρίου, υποχώρησε και στη νέα ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, άγεται και φέρεται από το ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη” και θυμίζουν ότι την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου είχε πάει στο προεδρικό για να αναδείξει πρωθυπουργό Φ.Πετσάλνικο και χάρη στον Γ.Καρατζαφέρη την επομένη αποδέχθηκε τον άνθρωπο των Γερμανών τον Λ.Παπαδήμο. Και βέβαια, πάνω απ’όλα αποδέχεται την δανειακή σύμβαση και το αγγλικό δίκαιο στο PSI. Τι διαφέρει αυτή η πολιτική από την πολιτική της Ν.Μπακογιάννη» διερωτώνται οι βουλευτές του κλίματος αυτού.

Επίσης του καταλογίζουν “πολιτική αναπολεσματικότητα” ότι σε αυτό το κλίμα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. όχι μόνο έχει «κολλήσει» στο 30%, αλλά αφήνει και όλες τις μάζες των ψηφοφόρων που εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ να εγκλωβίζονται σχεδόν στο σύνολό τους στα κόμματα της Αριστεράς.

Τα πιο σκούρα για τον Αντώνη Σαμαρά έρχονται από την κίνηση Καμμένου που παραδέχτηκε ότι έχει έτοιμο πολιτικό φορέα στα “σκαριά” και είναι πολύ λογικό, αν τελικά πραγματοποιηθεί η “απόσχιση” αν όχι όλων, τουλάχιστον κάποιων γαλάζιων βουλευτών να βρουν πολιτική στέγη στην κίνησή του, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 19 Φεβρουαρίου ημέρα των υποτιθέμενων εθνικών εκλογών.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ 30 βουλευτές υποψήφιοι για αποχώρηση από την ΝΔ! Καθόλου τυχαία με την κίνηση Καμμένου

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Κορίτσια ετοιμαστείτε για τσιρίδες…..

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Dimitris γράφει:

    Τι περιμένατε από το κάθαρμα ? ξεχνάτε που πήγε τότε με τον Μητσοτάκη και χόρεψαν τσάμικο στην Αλβανία και μας κουβάλησε όλους τους γύφτους εδώ?

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.