Δείτε την αλήθεια. Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους.


Όταν ολόκληρη η ανθρωπότητα θεωρούσε κάποτε δεδομένο τον χώρο των τριών διαστάσεων και είχε εγκλωβιστεί στον χώρο αυτόν, μη μπορώντας να δει πιο πέρα, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος (ονόματι Αϊνστάϊν) και έδειξε ότι υπάρχει και τέταρτη διάσταση. Τότε όλοι άρχισαν να βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά και τελικά φτάσαμε τώρα να μελετάμε μέχρι και 25 διαστάσεις!!!

Στη χώρα μας σήμερα, η προπαγάνδα του καθεστώτος μας έχει κάνει όλους να βλέπουμε μια μόνο διάσταση. Όλοι εν χορώ οι εκπρόσωποι της πολιτικής και της κρατικοδίαιτης οικονομικής ολιγαρχίας, μαζί με τα καλοθρεμένα παπαγαλάκια τους στα καθεστωτικά ΜΜΕ, μας πιπιλάνε το μυαλό, με την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό, ότι καταρρέει δήθεν η χώρα και για να μην συμβεί αυτό, μας συμβουλεύουν πως θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να εφαρμόσουμε ό,τι μας διατάζουν. Στην ουσία να χάσουμε τις περιουσίες μας και να δουλεύουμε για ένα πιάτο φαϊ.

Το καθεστώς διακινεί με θράσος, ένα προπαγανδιστικό σύνθημα που απευθύνεται στο πατριωτικό υποσυνείδητο των Ελλήνων και το οποίο προσπαθούν να το καταστήσουν Κυρίαρχη Ιδεολογία.  “Η σωτηρία της χώρας”. Το εκστομίζουν οι πάντες. Όλες οι κομματικές ελίτ, όλα τα εξαρτήματα του συστήματος. Τα πάντα, κατά την καθεστωτική ολιγαρχία επιτρέπονται, αρκεί να σωθεί η χώρα. Η παραβίαση του Συντάγματος, η υπογραφή παράνομων δανειακών συμβάσεων, ο διορισμός δοτού πρωθυπουργού, η αναβολή των εκλογών, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το αγγλικό δίκαιο. Η μη περικοπή των δικών τους προνομίων τους, αλλά ταυτόχρονα, η δήμευση των ατομικών μας περιουσών, οι  απολύσεις εργαζομένων, η περικοπή μισθών και συντάξεων κ.λ.π. Όλα επιτρέπονται, αρκεί να σωθεί η χώρα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ που κυκλοφορεί. Αντιλαμβάνεστε πιστεύουμε ότι απλά θα αλλάξουν χέρια οι περιουσίες μας και τα χρήματά μας.

Δείτε την αλήθεια κατάματα. Υπάρχει και η άλλη διάσταση. Αφήστε επιτέλους τον εαυτό σας να δει την πραγματικότητα. Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους. Αυτό φοβούνται και γι’ αυτό νοιάζονται. Τα συμφέροντά τους θέλουν να προστατέψουν.  Δεν χρεοκόπησε ο ελληνικός λαός, που είχε τις δουλειές του, τις περιουσίες του, τις καταθέσεις του κ.λ.π., τα οποία απόκτησε με νόμιμους τρόπους και με τη δουλειά του. Χρεοκόπησε το σάπιο και διεφθερμένο κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό τους σύστημα που εκμεταλλευόταν το λαό.. Προσπαθούν λοιπόν τώρα, να βάλουν, όπως στα άλογα, παρωπίδες στο λαό και να τον οδηγήσουν σε μια κατεύθυνση για να σύρει πίσω του το δικό τους αποτυχημένο καθεστώς.

Αυτό το καθεστώς πρέπει να καταρρεύσει. Δυστυχώς, για ένα διάστημα θα πονέσουμε όλοι. Και θα πονέσουμε γιατί αυτό το ίδιο το καθεστώς μας είχε και μας έχει ζεμένους με τα ινία του. Μαζί του μεγαλώσαμε, στα αχνάρια του περπατάμε και εξαρτόμαστε από αυτό. Πρέπει όμως να κόψουμε, έστω και με επώδυνο τρόπο, τα λουριά που μας δένουν μαζί του και να δημιουργήσουμε μια καινούργια Ελλάδα, μακριά από τα καθεστωτικά παράσιτα.

Θα πρέπει να ανοίξει η δημοκρατία στο λαό.

Θα πρέπει να ανοίξει η κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη κρατικοδίαιτη οικονομία, που βολεύει μια συγκεκριμένη ολιγαρχία, στους απλούς ανθρώπους για να πολλαπλασιαστούν οι δουλειές και να παραχθεί πλούτος.

Χρειαζόμαστε μια ειρηνική επανάσταση.

Μια επανάσταση συνείδησης.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.