Οταν ο Σταύρος πυροβολεί τον Γιώργο!


Ο Ψυχάρης, μετά τις καταγγελίες περί εκβιασμού, έχει απασφαλίσει και κάθε Κυριακή πυροβολεί αδιάκριτα τον Παπανδρέου από το πρωτοσέλιδο του Βήματος.

Σήμερα σε πρωτοσέλιδο άρθρο του στη εφημερίδα του με τίτλοεπιτέλους αυλαία αφού γράφει για την προϊστορία των διώξεων πρωθυπουργών  και της πολιτικής ευθύνης γράφει”Αλλά πια είναι η πρακτική πλευρά της πολιτικής ευθύνης. Πως τιμωρείται εν τη πράξει ο εγκαλούμενος;; Δεν κλείνεται στο Κορυδαλλό- καλώς. Δεν τιμωρείται με δημόσιο μαστίγωμα και διασυρμό-σύμφωνοι.Δικαιούται όμως  και να τριγυρνά στα παλάτια της εξουσίας, να μας καθιστά όλο και εμφανέστατη την παρουσία του;”

Και καταλήγει

Δεν είναι ότι παραμένουν οι πάσης φύσεως λωποδύτες που ενδύονται  λεοντήν πολιτικού. Είναι ότι και αυτούς τους αποτυχημένους πολιτικούς που θα έπρεπε να έχουν μόνοι τους αποσυρθεί στο χρονοντούλαπο της μικρής ιστορία τους, τους βλέπουμε διαρκώς μπροστά μας. Ετοιμους να ξαναπιάσουν την καρέκλα. Η παράσταση όμως τελείωσε.

Επιτέλους αυλαία

Λέτε να μην εννοεί τον Παπανδρέου; Μπα ο Σταύρος δεν ξεχνά…

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.