Συγγνώμη, ήμουν αδιάβαστος!


«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, και ένιωσα το απέραντο κενό, την απόλυτη ηλιθιότητα να νεκρώνουν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα σε δευτερόλεπτα. Ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τόλμησε να ξεστομίσει ένα έγκλημα. Γιατί το μνημόνιο είναι έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού και ο ανεκδιήγητος Χρυσοχοϊδης, έβαλε την υπογραφή του, χωρίς να διαβάσει ούτε τα χοντρά γράμματα του μνημονίου.
Και με αυτό τον τρόπο ζητά άφεση αμαρτιών και το δαχτυλίδι του ΠΑΣΟΚ. Για ποιο λόγο για να μας οδηγήσει σε μια άλλη καταστροφή, και στο τέλος να μας πει, Ωχ σόρυ δεν το είχα διαβάσει μωρέ!
Δεν στέκει η αστεία δικαιολογία σας κύριε Χρυσοχοϊδη, ή μάλλον για να λέμε την αλήθεια στέκει για ένα μόνο λόγο. Να πείτε «δεν τον είχα διαβάσει το μνημόνιο», να ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να εξαφανιστείτε από την Ελλάδα! Και είμαι σίγουρος ότι αν κάποτε δικαστείτε για αυτό το έγκλημα, εσείς προσωπικά θα απαλλαχθείτε λόγω βλακείας!
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν στέκει αυτή σας η δικαιολογία… Όλοι στη ζωή μας έχουμε έναν ρόλο, ένα σκοπό! Για να παίξουμε το ρόλο και να φτάσουμε στο σκοπό, γίνονται κάποια, πράγματα. Υπάρχουν δράσεις, αντιδράσεις, επιπτώσεις και συνέπειες! Τις ξέρατε ναι ή όχι! Εγώ από μικρό, μου έμαθαν στη ζωή μου δύο πράγματα. Να προσέχω που να βάζω την υπογραφή μου και το πουλί μου! Μην επικαλείστε το φόρτο εργασίας, γιατί πραγματικά, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες ιδρώνουν που σαν ακούν και μόνο. Αν δεν μπορούσατε να αντεπεξέλθετε, μπορούσατε απλά να παραιτηθείτε, από το να παραιτήσετε από κάθε δικαίωμα ζωής τους υπόλοιπους Έλληνες…
Ελπίζω την ύστατη στιγμή, όσοι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι υπάρχουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ, να σας δώσουν αυτό που πρέπει. Τα παπούτσια στο χέρι και κλωτσιά στον κώλο.  Κι αφού το κάνουν αυτό να κλείσουν τις πόρτες και να γράψουν από έξω R.I.P.
Γιατί απλά το ΠΑΣΟΚ το πεθάνατε εσείς και οι όμοιοι σας κ. Χρυσοχοϊδη. Όλοι αυτοί που έβαζαν τις υπογραφές χωρίς να ξέρουν, χωρίς να έχουν διαβάσει, χωρίς, χωρίς, χωρίς!

svou69ra

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Συγγνώμη, ήμουν αδιάβαστος!

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Και πως να το διαβάσεις ρε Χρυσοκωλίδη το μνημόνιο;;;;;

    Αφού η μαλακία τυφλώνει……

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.