Εκτίναξαν την “Χρυσή Αυγή” Παπουτσής – Καμίνης


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Πανάκριβα πληρώνει το ΠΑΣΟΚ την ανυπαρξία στρατηγικής στην Δημόσια Τάξη, αλλά και γενικότερης πολιτικής από την πλευρά του Δήμου της Αθήνας. Οι λανθασμένες επιλογές των Χρήστου Παπουτσή και Γιώργου Καμίνη, κοστίζουν στο πάλαι ποτέ σοσιαλιστικό Κίνημα. Ο κόσμος αντιδρά στην διαμόρφωση του απόλυτου μπάχαλου και στην ανυπαρξία πολιτικής που αφορά την ασφάλεια του.

Το δίδυμο Παπουτσή – Καμίνη, αποδεικνύεται εκρηκτικό. Οι δύο μάλιστα, έχουν καταφέρει –όπως αποδεικνύεται- ένα μεγάλο πολιτικό επίτευγμα. Να εκτινάξουν δημοσκοπικά εκτός των άλλων και τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» του Νίκου Μιχαλολιάκου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, η δύναμη της «Χρυσής Αυγής» στο κέντρο της Αθήνας, ξεπερνά κατά πολύ το 10%. Ο βασικός λόγος που οι πολίτες επιλέγουν τον συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό, έχει να λάνει με το γεγονός ότι υιοθετούν τις θέσεις που διατυπώνει για τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια της πόλης.

parapolitika.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Εκτίναξαν την “Χρυσή Αυγή” Παπουτσής – Καμίνης

  1. Ὁ/ἡ dimitris γράφει:

    H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.