Με εκλογές απειλεί ο Παπαδήμος…


Φυσικά, οι απειλές του τραπεζοϋπαλλήλου, Λουκά Παπαδήμου, απευθύνονται προς τα κόμματα και τους βουλευτές, οι οποίοι γνωρίζοντας τι θα τους συμβεί εάν γίνουν εκλογές, τρέμουν και μόνο στην ιδέα πως θα βρεθούν έκθετοι μεταξύ των πολιτών, ίσοι προς ίσους…

«Ή υπογράφετε ή αποχωρώ» φέρεται να είναι το μήνυμα Παπαδήμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Στο επίκεντρο μπαίνουν τα εργασιακά, αφού οι κοινωνικοί φορείς από τη μια δεν αποφάσισαν αυτά που ήθελε ο Παπαδήμος, ενώ και οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν βάλει τις δικές τους «κόκκινες γραμμές» για τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.

Ο πρωθυπουργός φέρεται μάλιστα να απειλεί ακόμα και με εκλογές, υποστηρίζοντας ότι αν στην αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν υπάρξει συμφωνία (και δεν υπογράψουν στις απαιτήσεις της τρόικα) τότε είναι διατεθειμένος να πάρει ..το καπελάκι του και να αποχωρήσει!

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν δεν βρεθεί λύση, να πάει τη Δευτέρα το πρωί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να δώσει εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης…!

Κάποιος ακολουθεί τις Παπανδρεϊκές πολιτικές ή μας φαίνεται;

Και γιατί απειλεί, Λουκάς Παπαδήμος; Ας τις κάνει τις εκλογές, εάν τολμάει. Ας τις κάνει, για “να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος” και πόσοι (μαζί με τον ίδιο) θα μπούνε σε κελιά… Και εάν ο πολλά βαρύς Λουκάς νομίζει πως απειλεί, ίσως θα πρέπει να κατανοήσει πως η Δημοκρατία που ο ίδιος βιάζει κάποια μέρα θα τον αντιμετωπίσει ως βιαστή… με όλα τα επακόλουθα για τον ίδιο.

Στο τραίνο που αποφάσισε να μπει ο τραπεζοϋπάλληλος, θα πρέπε να γνωρίζει πως τα εισιτήρια είναι χωρίς επιστροφή… Και ο νοών νοείτω…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.