Παίζουν με τα όργανα τους


Οι αρχηγοί θυμήθηκαν τα όργανά τους και έσπευσαν μετά την τετράωρη σύσκεψη με το Λουκά Παπαδήμο να τα συμβουλευθούν. Το Πολιτικό του Συμβούλιο ο Γ. Παπανδρέου, την Εκτελεστική του Γραμματεία ο Αντώνης Σαμαράς και τέλος την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Είναι άγνωστο αν τους απασχολούν τα μέτρα ή το πώς θα πουλήσουν στους ψηφοφόρους ότι χάρη στη δική τους παρέμβαση αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το είπε άλλωστε χθες ο Α. Σαμαράς ότι παλεύει να αποτρέψει την περαιτέρω αύξηση της ύφεσης. Πλασάρισε στο πολιτικό ρεπορτάζ ότι τώρα που μπήκε στη διαπραγμάτευση με ποιόν άραγε με τον Παπαδήμο γιατί μόνο μ αυτόν μίλησε κατάφερε να περισώσει τον 13ο και 14ο. Τον αντέκρουσε σε χρόνο μηδέν ο Βενιζέλος που διέρρευσε ότι το επίτευγμα είναι δικό του και έχει συμφωνηθεί δύο εικοσιτετράωρα πριν με τους τροϊκανούς. Πιο ωραίος όλων ο απερχόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που ανακάλυψε μετά τις πράσινες και τις κόκκινες γραμμές. Σε πεντασέλιδη επιστολή του αποποιείται το δημιούργημα του το μνημόνιο της καταστροφής και θέτει κόκκινες γραμμές. Αυτοί όλοι με τα καμώματά τους είναι ικανοί να μας τρελάνουν…

foxblog.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Παίζουν με τα όργανα τους

  1. Ὁ/ἡ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ γράφει:

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.