Επείγονται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο τα μέτρα και τη δανειακή σύμβαση μέχρι την Κυριακή, για να ξεμπερδεύουν και να προλάβουν τις λαϊκές αντιδράσεις! Θα τους αφήσουμε;


Επείγονται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο τα μέτρα και τη δανειακή σύμβαση μέχρι την Κυριακή, για να ξεμπερδεύουν και να προλάβουν τις λαϊκές αντιδράσεις! Θα τους αφήσουμε;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «Κ. Σωτηρίου»- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε./ έκτακτη ΓΣ του συλλόγου σήμερα Τετάρτη 8/2 στις 6μμ στο Κορωπί

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ έχει συμφωνήσει με την ΕΕ, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο (ΣΕΒ, Τραπεζίτες κλπ) για την καρατόμηση των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων του λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του πλούτου της χώρας και την υποθήκευση του μέλλοντος μας και των παιδιών μας και επείγονται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση μέχρι την Κυριακή, το πολύ μέχρι Τρίτη για να ξεμπερδεύουν με μας.
Δεν έχουμε ούτε περιθώριο, ούτε δικαίωμα να μείνουμε αδρανείς.

Δεν μας φτάνουν οι διαπιστώσεις για τις ευθύνες της συνδικαλιστικής ηγεσίας που δεν οργανώνει τον αγώνα και παζαρεύει πόσα θα χάσουμε. Δεν πρόκειται να οξύνει την αντιπαράθεση. Θα βγάλει ίσως ακόμα μια 24ωρη και θα αποδεχτεί την ψήφιση της δανειακής σύμβασης και των μέτρων αντί να καλέσει σε ξεσηκωμό και μπλακ άουτ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και περικύκλωση – αποκλεισμό της Βουλής, καταλήψεις παντού (υπουργεία, εργασιακούς χώρους πλατείες κλπ.

Έτσι κι αλλιώς το ερώτημα είναι τι θα κάνουμε εμείς για να δείξουμε την οργή μας και να οργανώσουμε τον αγώνα ανεξάρτητα από αυτούς
Γιατί εμείς καλούμαστε να ζήσουμε με πετσοκομμένους μισθούς που θα μειώνονται συνέχεια στα επόμενα 10 χρόνια συμφώνα με τα σχέδια τους. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τις χιλιάδες απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό (150 χιλ στο δημόσιο και εκπαιδευτικών ) και με την φτώχεια και την εξαθλίωση να εξαπλώνονται. Ήδη η Διαμαντοπούλου μίλησε καθαρά για μείωση του 50% των αναπληρωτών και για απολύσεις μέσω της αξιολόγησης – «θα τους ελέγξουμε ένα ένα» δήλωσε.

Προχωρούν στην πλήρη διάλυση κάθε κοινωνικής υπηρεσίας και παροχής και στην ιδιωτικοποίηση της

Ξεπουλάνε τα πάντα σε όφελος των δανειστών διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων

Πρέπει ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ την οργή μας στο δρόμο-ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ

Έλα στην έκτακτη ΓΣ του συλλόγου σήμερα Τετάρτη 8/2 στις 6μμ στο Κορωπί να πάρουμε αποφάσεις για τη συμμετοχή του συλλόγου στο συντονισμό των συλλόγων και ΕΛΜΕ και των πρωτοβάθμιων σωματείων και στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 9/2 το απόγευμα στη Βουλή. Να γίνει αυτό η αρχή για καθημερινή κάθοδο στις πλατείες και στο Σύνταγμα. Να συμμετέχουμε το Σάββατο και την Κυριακή σε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής.
Να καλέσουμε στα σχολεία μας και στις πόλεις μας όλο τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους.

Να αποφασίσουμε ότι θα δώσουμε τη μάχη των μαχών

Να φτιάξουμε επιτροπή Αγώνα στο σύλλογο, για πανό και δράση σε κάθε σχολείο και στις γειτονιές σε συνεργασία με τα λαϊκές συνελεύσεις όπου υπάρχουν.
Να βγούμε με ντουντούκες στις γειτονιές, να καλέσουμε τον κόσμο να δείξει με όποιον τρόπο μπορεί την οργή του. Ας βγει στην πλατεία, στους δρόμους της γειτονιάς κατά κύματα ας οδηγούνται στο κέντρο των πόλεων και στο Σύνταγμα!

Να οργανώσουμε συλλογικά τον αγώνα για τα τεράστια προβλήματα στην εκπαίδευση – τους αναπληρωτές -να διεκδικήσουμε τα όσα τους κλέψανε στο μισθό και να μην αφήσουμε να εξελιχτεί το σχέδιό τους για συγχωνεύσεις, καταργήσεις οργανικών, αύξηση των μαθητών στο τμήμα αύξηση του ωραρίου και ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

Να πούμε συλλογικά, με συγκεκριμένα μέτρα, όπως στο παρελθόν ΣΤΟΠ στην αξιολόγηση που φέρνει ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Αν δράσουμε δε θα χάσουμε τίποτα περισσότερο από ότι σχεδιάζουν ήδη. Αν αφήσουμε την αδράνεια και την απογοήτευση να κυριαρχήσουν ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ας το πάρουμε πάνω μας. Τέρμα τα ψέματα!

Υπάρχει άλλος δρόμος. Μπορούμε να τους διώξουμε.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «Κ. Σωτηρίου»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

denplirono

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Επείγονται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο τα μέτρα και τη δανειακή σύμβαση μέχρι την Κυριακή, για να ξεμπερδεύουν και να προλάβουν τις λαϊκές αντιδράσεις! Θα τους αφήσουμε;

  1. Ὁ/ἡ antinemecis γράφει:

    Διαβάστε και τον όρκο πίστης που δίνουν ότι θα υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά!
    http://t.co/9lmxL78r

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.