Φιλολογικό και θρησκευτικό μνημόσυνο εις μνήμη του μ. Νεοκλή Σαρρή


ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΥ μ. ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
 Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥΚΕΜ) διοργανώνει, Φιλολογικό και θρησκευτικό μνημόσυνο εις μνήμη του μ. Νεοκλή Σαρρή .

Ως ελάχιστο οφειλόμενο  φόρο τιμής και μνήμης προς τον μεγάλο Έλληνα αγωνιστή, διανοούμενο, οραματιστή, φίλο της Κύπρου, το μ. Νεοκλή Σαρρή , πήραμε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του τριμήνου θρησκευτικού μνημοσύνου του μ. Νεοκλή Σαρρή στην Κύπρο. Ευχαριστούμε δημόσια την οικογένεια του, η οποία πρόθυμα δέχτηκε την πρόταση και θα παραστεί στο μνημόσυνο.
Το θρησκευτικό μνημόσυνο θα γίνει την Κυριακή 19.2.2012 στην εκκλησία της του Θεού Σοφίας( Νέα εκκλησία Αγίας Σοφίας) στο Στρόβολο.

Του θρησκευτικού μνημοσύνου θα προηγηθεί, την Παρασκευή, 17.2.2012, η ώρα 7.30 μμ Φιλολογικό μνημόσυνο, με αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο του μ. Νεοκλή Σαρρή.
Το Φιλολογικό μνημόσυνο θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο, στη Λευκωσία.
Ομιλητές στο Φιλολογικό μνημόσυνο θα είναι:
•    ο κ. Περικλής Νεάρχου, Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής ,του Ανδρέα Παπανδρέου, επι πρωθυπουργίας του, επι Τάσου Παπαδοπούλλου  πρέσβης της Κυπριακήε Δημοκρατίας στο Παρίσι  και στενός φίλος του μ. Νεοκλη Σαρρή.
•    ο κ. Χρίστος Ιακώβου, Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών.
Ο μ. Νεοκλής Σαρρής αγαπούσε την Κύπρο και ανησυχούσε για την τύχη της, εξαιτίας της ακολουθούμενης πολιτικής και στρατηγικής στο Κυπριακό. Αγωνιζόταν για αλλαγή αυτής της πολιτικής και στρατηγικής μέχρι της τελευταίας του πνοής. Πραγματικά γνοιαζόταν για όλους εμάς και εις ένδειξη τιμής ΚΑΛΟΥΜΕ όλους όσους τον γνώρισαν, τον άκουσαν, ή απλά τον διάβασαν  να παραστούν στα μνημόσυνα και όλοι μαζί να τιμήσουμε τη μνήμη του.  Καλούμε Οργανωμένα Σύνολα που τιμούν τη μνήμη του να καλέσουν μέλη και φίλους τους να παραστούν στα μνημόσυνα και θα αναφερθούν, τόσο στο Φιλολογικό όσο και στο θρησκευτικό μνημόσυνο.

Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.