ΕΛΛΑΔΑ: Η μπαρουταποθήκη της Ευρώπης αναμένει το πρώτο σπίρτο…


Σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, σε Αθήνα (στα Προπύλαια) και Θεσσαλονίκη (Καμάρα), πολιτικές-κοινωνικές συλλογικότητες, πρωτοβάθμια σωματεία, αμεσοδημοκρατικές επιτροπές κατοίκων, εργαζόμενοι, άνεργοι και εξοργισμένοι διαδηλωτές θα διαδηλώσουν ενάντια στην κατοχική συν-διακυβέρνηση των τραπεζιτών και των κεφαλαιοκρατών.

Το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου – 6μ.μ., στο Σύνταγμα, θα κατεβούν άνθρωποι που θα επιδιώξουν να μετουσιώσουν σε πράξη το «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»!

Σε πραγματικές συνθήκες κοινωνικής αγανάκτησης για το νέο βάρβαρο Μνημόνιο, συλλογικότητες και άτομα από όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται για την απόκρουση της νέας επίθεσης των εκφραστών του αδιέξοδου καπιταλιστικού «ρεαλισμού». Το απόγευμα τηςΚυριακής 12 Φεβρουαρίου, στο Σύνταγμα, θα κατεβούν άνθρωποι που θα επιδιώξουν να μετουσιώσουν σε πράξη το «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»! Λίγα μέτρα πιο μέσα, εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα επιχειρούν οι συνεργάτες των Γερμανών-τροϊκανών να «νομιμοποιήσουν» τον σφαγιασμό των εργασιακών-ασφαλιστικών-κοινωνικών μας δικαιωμάτων.

Είναι πλέον, ζήτημα λίγου χρόνου να πέσει το πρώτο σπίρτο στην μπαρουταποθήκη της Ευρώπης

Οι δημοσιογράφοι της αμεσοδημοκρατικής-αντιϊεραρχικής συνδικαλιστικής συλλογικότητας της ΕΣΗΕΜ-ΘΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ θα βρίσκονται στους δρόμους μαζί με ολόκληρη την κοινωνία που εξεγείρεται και, στο μέτρο του δυνατού, θα συνεισφέρουν στην ειδησεογραφική κάλυψη των γεγονότων.

48ωρη απεργία αποφάσισαν για αύριο και μεθαύριο, Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, “ενάντια στα μέτρα-σοκ του νέου Μνημονίου”.

Σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, σε Αθήνα (στα Προπύλαια) και Θεσσαλονίκη (Καμάρα), πολιτικές-κοινωνικές συλλογικότητες, πρωτοβάθμια σωματεία, αμεσοδημοκρατικές επιτροπές κατοίκων, εργαζόμενοι, άνεργοι και εξοργισμένοι διαδηλωτές θα διαδηλώσουν ενάντια στην κατοχική συν-διακυβέρνηση των τραπεζιτών και των κεφαλαιοκρατών. Επίσης, το ΠΑΜΕ καλεί σήμερα Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο αγ. Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. (Διαβάστε παρακάτω ορισμένα ενδεικτικά καλέσματα)

Πορεία Θεσσαλονίκη Πέμπτη 9/2,  Καμάρα στις 6μ.μ

Μεταξύ άλλων συλλογικοτήτων, σε συγκέντρωση και πορεία καλεί σήμερα Πέμπτη στις 6μ.μ.στην Καμάρα και η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα Θεσσαλονίκης αντιδρώντας στην προσπάθεια επίσπευσης μέσα στο Σαββατοκύριακο της ψήφισης των μέτρων του νέου Μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης. Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι “Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και απειλούνται με οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή χαραμάδα εξόδου. Τώρα προέχει το ξέσπασμα του αγώνα των εργαζομένων για να ανατρέψουν τις επιλογές του κοινοτικού Διευθυντηρίου και του ΔNT, που με όχημα την «έξοδο» από την οικονομική κρίση αλυσοδένουν το λαό.” Η πρωτοβουλία καλεί τους εργαζόμενους απέναντι στην επίθεση αυτή να βγουν στους δρόμους.

Πέμπτη 9/2 Συλλαλητήριο, συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6.00 μμ

http://asyntaxtostypos.wordpress.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.