ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΟΙ “ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ”


του Χάρρυ Κλυνν

Ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ, το τρισάθλιο υποκείμενο που έπρεπε να βρίσκεται ήδη πίσω από τα σίδερα, το πολιτικό ξέρασμα που δολίως οδήγησε τη χώρα στην κόλαση της ταπείνωσης και της εξαθλίωσης, ετοιμάζει την «αντεπίθεσή του» στοχεύοντας στην επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο!

Μαζί με τα πολιτικά απομεινάρια που ακόμα τον στηρίζουν και  με την ευκαιρία της προώθησης για ψήφιση στη Βουλή της προδοτικής δανειακής σύμβασης ετοιμάζονται, καταψηφίζοντας τη σύμβαση, να δομήσουν το φιλολαϊκό αντιμνημονιακό τους προφίλ!!! 
Με τον τρόπο αυτό πιστεύει ότι θα επιτύχει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Από τη μια αφήνοντας έκθετους του μνηστήρες της αρχηγίας  στα μάτια των πασόκων του 8% και από την άλλη τονίζοντας  όσο γίνεται πιο πολύ το μνημονιακό προφίλ του πολιτικά αυτόχειρα Α. Σαμαρά και της ΝΔ…
Το έχει ως φαίνεται η μοίρα των «συμμαθητών» να πορεύονται χέρι-χέρι, εφόσον όλα δείχνουν ότι ο Α. Σαμαράς ακολουθεί κατά πόδας την Παπανδρεϊκή πορεία προς την πλήρη πολιτική απαξίωση… Δεν ξέρω, βέβαια, εάν θα μπορέσει η ΝΔ να συναγωνιστεί  τη μονοψήφια κατάντια του ΠΑΣΟΚ, αλλά η γιγάντια οργή του λαού κάτι τέτοιο μάλλον φανερώνει…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.