Θέλουν να μας αναγκάσουν να φύγουμε


Οι Γερμανοί κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να αναγκάσουν την Ελλάδα να αποχωρήσει από την ευρωζώνη, μια και δεν προβλέπεται άλλος τρόπος εξόδου μας. Πρέπει να φύγουμε μια και δεν μπορούν να μας διώξουν. Βιάζονται μια και γνωρίζουν ότι την Άνοιξη θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και οι ισορροπίες, εφόσον στη θέση του Σαρκοζί εκλεγεί ο Ολάντ.

Φοβούνται ότι εφόσον συμβεί αυτό, τότε ενδεχομένως να «ξυπνήσει» η Ιταλία, η Γαλλία, ενδεχομένως και η Πορτογαλία. Κάτι τέτοιο θα άλλαζε τα δεδομένα περιορίζοντας τον ηγετικό ρόλο της Γερμανίας. Το «πρόβλημα» είναι η Ελλάδα και το Βερολίνο θέλει να τελειώνει γρήγορα.

Συνεπώς η Ελλάδα θα πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της και να εκμεταλλευθεί τις φωνές που έχουν αρχίσει να ακούγονται στην Ευρώπη κατά της Γερμανίας. Ό,τι ήταν να κάνουμε, το κάναμε και με το παραπάνω. Τώρα είναι η στιγμή να καταλάβουν στην Ευρώπη ότι αν πέσει η Ελλάδα, θα πέσουν και οι χώρες-και όχι μόνο- του ευρωπαϊκού νότου.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.