Υποδούλωση με Βουλή χρησίμων ηλιθίων και κυβέρνηση δοσίλογων


Η υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο σημαίνει ότι το ιδιωτικό τμήμα του δημοσίου πλούτου παύουν να υπάγονται στο ελληνικό Δίκαιο με απρόβλεπτες συνέπειες

Του καθηγητή Κώστα Ζουράρι

Πολιτικού επιστήμονα και συγγραφέα

Και να λοιπόν που φθάσαμε στην ψήφιση του νέου Μνημονίου. Με υπόλογους πολιτικούς και κατεστραμμένη Αθήνα για μια φορά ακόμα.

Η επόμενη ημέρα σημαίνει:

1ον: Επισήμως και θεσμικά ολοκληρώθηκε η υποδούλωση, η δική μας και των παιδιών μας για τα επόμενα 30 με 50 χρόνια.

2ον: Αυτή η παρατεταμένη υποδούλωση σημαίνει από εμάς τηναπαιτούμενη αντίσταση και εξέγερση. Επομένως, η υποδούλωση είναι νομική, δεν είναι ακόμη εν τοις πράγμασι.

3ον: Οι υπογράψαντες στην Βουλή αυτή των χρησίμων ηλιθίων (η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι κυβέρνηση δοσιλόγων και συγκρίνεται με τις κυβερνήσεις Τσολάκογλου, Λογοθετοπούλου και Ράλλη) συμπράττουν στην προδοσία και επομένως είναι δοσίλογοι.

4ον: Η προοπτική της χρεωκοπίας, δηλαδή της στάσεως πληρωμών, είναι εντός του ορίζοντα, διότι μέσα από την ρύθμιση που έκαναν οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ θέλουν να μετακυλίσουν οριστικά το βάρος από τις ιδιωτικές τους τράπεζες σε εμάς, στον κρατικό υπολογισμό, και επομένως να κηρύξουν αυτοί, μόνοι την αποπομπή μας από την Ευρώπη. Το γελοίο επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τις συνθήκες, απλά δεν υπάρχει, γιατί στην πολιτική ό,τι δεν υπάρχει, διαμορφώνεται όταν ο ισχυρός μπορεί να το επιβάλει.

5ον: Αυτή η στάση πληρωμών θα συνοδευθεί με απόπειρα να βάλουν χέρι στον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο του ελληνικού λαού. Η υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο σημαίνει ότι το ιδιωτικό τμήμα του δημοσίου πλούτου -όχι δηλαδη η Ακρόπολη ή η αεροπορία μας, αλλά τα ορυχεία, τα χωράφια, ο,τιδήποτε- ότι αυτά παύουν να υπάγονται στο ελληνικό Δίκαιο και επομένως θα προσπαθήσουν να βάλουν χέρι στον υπέργειο και υποθαλάσσιο πλούτο μας και παραλλήλως, μόλις εξασφαλίσουν και αυτό, είτε θα μας αποπέμψουν, είτε θα δημιουργήσουν την Ευρώπη των δύο ή των τριών διαφορετικών ταχυτήτων.

Μια ζώνη όπου θα υπάρχουν δύο ή τρία ευρώ.

Βεβαίως και θα μπορεί να υπάρξει συντεταγμένη χρεωκοπία εντός της Ευρωζώνης αν κρίνουν ότι η αποπομπή της Ελλάδας θα είναι επικίνδυνη για την συνολική συνοχή της δικής τους χρηματιστικής Ευρώπης. Φοβούνται αντιδράσεις του γαλλικού λαού, του γερμανικού λαού και όλων των μεσογειακών λαών.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.