Αντιεξουσιαστές- οργανωμένη κοινωνία 2-0


Τα Εξάρχεια νίκησαν την οργανωμένη κοινωνία.
Πάνε πολλά χρόνια τώρα, που σαν φαντάσματα έβγαιναν από τα Εξάρχεια οι αντιεξουσιαστές φορώντας κουκούλες κρατώντας ρόπαλα, σπάζοντας μαγαζιά πανεπιστήμια, και γενικά ήταν πάντα απέναντι στο οργανωμένο κράτος και στην συντεταγμένη κοινωνία.
Με κάθε ευκαιρία, την μια για τους παλαιστίνιους, την άλλη για να υπερασπιστούν το άσυλο, την άλλη εναντίων της αστυνομίας, των φόρων, υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ των φυλακισμένων, υπέρ των τρομοκρατών, πάντα με κάθε ευκαιρία έβγαιναν πάντα από το σκότος για να υπερασπιστούν τον κάθε ένα που διεκδικούσε κάτι, δίκαιο η άδικο, από την πάντα άδικη και κακή κοινωνία, κατά αυτούς.
Σιγά σιγά, αυτή τους η συμπεριφορά, αντικατέστησε κάθε άλλη άποψη και δημόσιο λόγο, έτσι είχαμε πάντα την γνώμη των αντιεξουσιαστών από την μια πλευρά, και απέναντι τους της αποφάσεις της οργανωμένη κοινωνίας.
Όταν τα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι επικαλούντο την κοινή γνώμη, στην ουσία επικαλούνταν μόνο τους αντιεξουσιαστές. Ποτέ καμιά κοινωνική ομάδα δεν υπερασπίστηκε το άσυλο, ούτε οι αγρότες, ούτε οι ταξιτζήδες, ούτε καμιά άλλη κοινωνική ομάδα, παρά μόνο οι αριστεροί κρυφοί και φανεροί, μαζί με τους πουλημένους δημοσιογράφους.
Όταν, για οποιοδήποτε λόγο έκαναν ρεπορτάζ τα ΜΜΕ ενημερώσεις, στα παράθυρα των τηλεοράσεων έβαζαν από την μια τους αντιεξουσιαστές, και από την άλλη τον σύλλογο εμπόρων ή ξενοδόχων, Κτλ.
Όταν, ο αστυνομικός σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αυτοί οι αντιεξουσιαστές παράσυραν, κατάφεραν και έβγαλαν στον δρόμο, όλους αυτούς που κρυφά τους θαύμαζαν, και τους έκαναν πλάτες σε πολιτικό επίπεδο και δημοσιογραφικό, όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Το ΠΑΣΟΚ βέβαια, ως αριστερά και αυτοί, δεν μπορούσε να αφήσει τον Τσίπρα ως μόνο υποστηρικτή τους.
Έτσι είδαμε όλο το ΠΑΣΟΚ χωρίς πλέον την μάσκα, με τον αρχηγό του μπροστά και διαδήλωναν εναντίων του Κράτους εμπεδώνοντας στην κοινή γνώμη των Εξαρχείων, που έκαιγε και κατέστρεφε την δική της περιουσία, την άποψη ότι κάποιος από την εξουσία σκόπιμα έδωσε εντολή στον Κορκονέα να σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, γιατί πίστεψαν ότι ταυτιζόμενοι με τα θέλω των ανιεξουσιαστών θα κερδίσουν της εκλογές.
Έτσι, όταν ήρθαν οι εκλογές, ήταν υποχρεωμένοι στο ΠΑΣΟΚ να προσαρμόσουν την ρητορική τους για άλλη μια φορά, με αυτήν των αντιεξουσιαστών, που πάντα έβλεπαν ένα Κράτος λάφυρο το οποίο έπρεπε να κάνη ότι θέλει η κοινή γνώμη, των Εξαρχείων, όχι της συντεταγμένης δημιουργικής κοινωνίας.
Έτσι φτάσαμε στο αποκορύφωμα της γελοιότητας, ο πρωθυπουργός, να δηλώνει αντιεξουσιαστής.
Αν ένα από τα πλεονεκτήματα να γίνει κάποιος πρωθυπουργός της Ελλάδος, είναι να είναι και αντιεξουσιαστής, τότε εγώ ζητώ η επόμενη υπηρεσιακή κυβέρνηση να απαρτίζετε από τα μέλη της 17 Νοέμβρη. Αυτοί πράγματι υπήρξαν αντιεξουσιαστές και με πολύ πείρα και δράση.
Και Όχι τυχοδιώκτες, όπως του ΠΑΣΟΚ που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τον θάνατο του Γρηγορόπουλου για να βγάλουν Πρωθυπουργό αντιεξουσιαστή.

Έτσι το match Εξάρχεια -Οργανωμένη κοινωνία, έληξε με σκόρ 2 -0, υπέρ των Εξαρχείων.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.