Μέρκελ, Χίτλερ και Γκρούεφσκι


Ξεπουλιέται η Ελλάς σε τιμή ευκαιρίας
του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα Μακεδόνα

Υπάρχει μακεδονικό έθνος; 

Τι σχέση αλήθεια μπορεί να έχει η καγκελάριος της Γερμανίας με τον Χίτλερ;  Ουσιαστικά καμία.
Η κυρία Άνγκελα Μέρκελ είναι καγκελάριος μιας δημοκρατικής χώρας της Γερμανίας, ενώ ο Χίτλερ υπήρξε ένας στυγνός δικτάτορας.
Έχουν όμως ένα κοινό σημείο, που είναι μείζονος σημασία για μας ως Έλληνες και που αφορά τα εθνικά μας θέματα.

Και εξηγούμαι:
Ο Χίτλερ, για όσους έχουν ιστορική μνήμη, σχεδίασε, με την κατοχή της Ελλάδας από τα ναζιστικά στρατεύματα, τον διαμελισμό της.
Παραχώρησε, εκτός των άλλων, τη Μακεδονία και τη Θράκη στους συμμάχους του Βουλγάρους.
Ποια είναι η θέση της κυρίας Μέρκελ σήμερα; Παραχωρεί έμμεσα την ελληνική Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Η κυρία Μέρκελ (αλλά και ο προκάτοχός της κύριος Σρέντερ) χαρακτηρίζουν την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία.
Στις 26.3.2009 δήλωσε στη Γερμανική Βουλή συγκεκριμένα, με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ την ερχόμενη εβδομάδα, ότι στο άμεσο μέλλον θα επιτευχθεί η ένταξη της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ και ότι η διαμάχη για την ονομασία δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.
Στις 14.2.2012 είχε συνάντηση η κ. Μέρκελ με τον πρωθυπουργό της π.ΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι με κύριο θέμα την ενταξιακή πορεία της γείτονος χώρας στο ΝΑΤΟ και της συζήτησης των εκκρεμοτήτων για την ονομασία, εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο κ. Παπαδήμος με τον Τσολάκογλου.
Και εξηγούμαι:
Ο Τσολάκογλου παρέδωσε την Ελλάδα στους Ναζί και ο κ. Παπαπδήμος ξεπουλάει την Ελλάδα στους ξένους.
Το αξιοσημείωτο και επικίνδυνο εθνικά στην περίπτωση αυτή είναι ότι η παράνομη κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου φαίνεται να συντάσσεται με αυτή την άποψη της κ. Μέρκελ, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η σπουδή του να καλέσει τον κ. Γκρούεφσκι σε συνομιλίες για την επίλυση του θέματος και την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωατλαντική Συμμαχία. Και το ερώτημα είναι: Ποιος του υπαγόρευσε αυτή τη στάση και με ποιο δικαίωμα το πράττει; Ποια εξουσιοδότηση έχει από τον ελληνικό λαό;
Η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου, που είναι παράνομη συνταγματικά, όπως και του Γιώργου Παπανδρέου, αφού μας πούλησε οικονομικά στους δανειστές μας, τώρα θέλει να ξεπουλήσει και τις επαρχίες της Ελλάδας, αρχίζοντας από τη Μακεδονία.
Αυτό δίνει το δικαίωμα στην κ. Μέρκελ να προεξοφλεί, υπολογίζοντας στην υποχωρητικότητα της κυβέρνησης του, την  ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων της τις ευαισθησίες και τα δίκαια των Ελλήνων και έχοντας ως δεδομένη την υποτελή στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα αυτό.
Με τις δηλώσεις της αυτές αναγνωρίζει ότι υπάρχει «Μακεδονικό ΄Εθνος», το οποίο κατά λογική ακολουθία θα πρέπει να φέρει και το όνομα αυτό. Συνεπώς η ελληνική Μακεδονία θα οφείλει να ανήκει στη «Μακεδονία», δηλαδή στα Σκόπια, γιατί θα αποτελεί σύμφωνα  με το διεθνές δίκαιο απλούστατα επαρχία της.
Αυτά μας δηλώνει ουσιαστικά η κ. Μέρκελ. Με την έννοια αυτή ταυτίζεται απόλυτα με τα σχέδια του Χίτλερ, ο οποίος ακρωτηρίαζε την Ελλάδα, παραχωρώντας μέρος της επικράτειάς της στη Βουλγαρία, εφαρμόζοντας με άλλα μέσα, την τακτική που εφάρμοσε η Γερμανία για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
Σήμερα βέβαια η κ. Μέρκελ πράττει το ίδιο για την Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης της Ελλάδας, αρχίζοντας με τα Σκόπια. Η διάλυση της Ελλάδας με ειρηνικά μέσα, αντί της διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας με τα όπλα. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αυτή η ιταμή στάση, μιας υποτίθεται φίλης και συμμάχου χώρας (τι να τους κάνουμε τους εχθρούς, αν έχουμε τέτοιους φίλους!!!), αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη εξέλιξη,  αυτή τη φορά για τα εθνικά θέματα, που μαρτυρεί απροκάλυπτα ότι ο κ. Παπαδήμος προωθήθηκε στην πρωθυπουργία με τη στήριξη των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και Λ.Α.Ο.Σ, για να λύσει και τα εθνικά θέματα, που δεν τολμούσαν να τα λύσουν οι προηγούμενοι, γιατί φοβόντουσαν το κόστος που θα συνεπάγονταν το ξεπούλημα.
Πώς να μας λογαριάσουν οι «φίλοι και σύμμαχοί μας», όταν φερόμαστε ως ραγιάδες!
Μη ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί πρωτοστάτησαν στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
Μήπως θέλουν να τιμωρήσουν και την Ελλάδα με τη διάλυσή της, γιατί προέβαλε αντίσταση στον Χίτλερ;!
Η ενασχόλησή του ελληνικού λαού με τα οικονομικά και άλλα κοινωνικά θέματα θα δημιουργήσει το απαραίτητο προκάλυμμα για το ξεπούλημα σε πρώτη δόση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Έλληνες πατριώτες (δεν είναι όλοι οι Έλληνες πατριώτες. Οι Κουίσλιγκ, οι δωσίλογοι και Γερμανοτσολιάδες δεν ήταν πατριώτες) και αντιδράσουμε έγκαιρα πριν είναι αργά.
Όπως είναι γνωστό: Ενός κακού δοθέντος μύρια έπονται!
Πρέπει να διώξουμε τους Γερμανοτσολιάδες, πριν είναι αργά!

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.