Ξεπουλιόμαστε για να διασωθεί το σάπιο καθεστώς!!!


Κανένα καθεστώς και κανένα πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να επιβιώσει αν δεν διαθέτει το χρήμα. Οι ιδεολογίες πάνε κι έρχονται, αλλά πάντα στη βάση κάθε εξουσιαστικού συστήματος είναι η υλική αναφορά, δηλαδή τα οικονομικά μέσα, ο πλούτος. Μόνο με βάση τα οικονομικά μέσα μπορεί να διατηρηθεί ένα εξουσιαστικό μοντέλο σε βάρος της κοινωνίας.

Το κρατικοδίαιτο ελληνικό καθεστώς κινώντας τους πολιτικούς μαριονέτες, τους οποίους το ίδιο έχει διορίσει και κατευθύνει, επιδιώκει να δοθούν άμεσα τα 40 δις στις τράπεζες, που είναι η καρδιά του καθεστώτος, χωρίς κρατικό έλεγχο και δικαίωμα ψήφου, καθώς και χρήματα για…. τη συνέχιση των έργων και ενίσχυσης των ΜΜΕ. Μπροστά σ’ αυτόν το στόχο, που θα ενισχύσει μόνιμα το εξουσιαστικό του μοντέλο, δεν βλέπει τίποτε άλλο. Ούτε πατρίδα, ούτε εξαθλίωση του λαού, ούτε τίποτε άλλο. Το καθεστώς γνωρίζει πως αν δεν δοθούν άμεσα αυτά τα χρήματα, τότε θα καταρρεύσει τόσο το ίδιο, όσο και το εντολοδόχο πολιτικό σύστημα…   

Η συμπεριφορά του πολιτικού κατεστημένου της χώρας εξέπληξε ακόμα και τον ψυχρό Σόϊμπλε. Η ευκολία αποδοχής του ξεπουλήματος της χώρας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, τρόμαξε και φόβισε ακόμα και τους Γερμανούς, οι οποίοι κάνουν δεύτερες σκέψεις και απαιτούν πλέον επιπρόσθετες δεσμεύσεις σε βάρος του λαού. Μην έχετε αμφιβολία. Ό,τι και να ζητήσει η Γερμανία, οι Έλληνες πολιτικοί θα το δώσουν.

Φυσικά εννοείται, μετά τα χρήματα αυτά, καμία διαρθρωτική αλλαγή ή αναπτυξιακή προσπάθεια δεν πρόκειται να γίνει. Θα είμαστε και πάλι μια από τα ίδια, με ακόμα κάποια δις στις πλάτες!!!

Πέτρος Χασάπης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.