Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα Παπαδημο να διαπραγματευτείς το όνομα μας;


20120218-112022.jpgΣτα περιθώρια της επίθεσης που δέχεται η Ελλαδα στο χώρο της οικονομίας, απο τις τοκογλυφικες δυνάμεις ο Παπαδημος δέχθηκε να συναντηθεί με τον Γκρουεφσκι.Μια ημέρα μετα τη συνάντηση του στο Βερολίνο με την Μέρκελ!
Ποιος νομιμοποιήσε τον δοτο να συνομιλήσει με τον ορκισμενο εχθρό του Ελληνισμού; Είναι αυτές οι δραστηριότητες συμβατές με τη συμφωνία ενθρονισης του απο τους 3 λεγόμενους ¨αρχηγους¨;

Είδε την σκοπιανή κακόγουστη προπαγάνδα, μέσω του καναλιού ΜTV που εκπέμπει τζαμι στην Β.Ελλαδα; Είδε την Βεργίνα που οικειοποιούνται; Τον Βαλιανατο να ρητορευει τους ήρωες της ´´σολουν´´ του 1903 (βουλγαροι αναρχικοί)που εκθειάζονται; Και τι λένε για όλα αυτά τα τρία ¨στρουμφακια ¨ που πρόσφατα γίνανε δυο ;
Την οικονομία και το ταμείο το παρέδωσαν όχι όμως και την πατρίδα ! Που είναι ο Βοριδης που είναι ο Αντώνης και ταλλα παιδιά ; Εμείς εδώ πάνω μόνοι κι ερημοι με τις λίγες μας δυνάμεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον Δήμο Καλαμαριάς θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό . Θα καταγγείλουμε και θα παλέψουμε .Αυτοί οι κατ´επιφαση ¨´προστάτες του έθνους ¨´ ας διαγκωνίζονται ποιος θα γίνει περισσότερο αρεστός στον Σοιμπλε.

Χρηστος ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
Δημοτικός σύμβουλος

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.