Ο καθένας το βιολί του


Εκλογές θα είχαμε σήμερα αν ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης δεν έκανε την καταπληκτική κѠλ⓪τούμπα η οποία τον μετέτρεψε και αυτόν σε μνημονικό “σωτήρα”.

Και επειδή δεν έχουμε εκλογές πήραν τη σκυτάλη οι δημοσκόποι. Άνοιξαν τις πόρτες στο “τρελάδικο” και βάζουν όλα τα κόμματα μέσα. Ακόμη και αυτά που δεν υπάρχουν, όπως ένα κόμμα που θα έκανε ο διορισμένος πρωθυπουργού Παπαδήμος το οποίο θα έρχονταν δεύτερο. Είναι φανερό ότι ένα 20% των συμπολιτών θα επιβράβευε τον εκτελεστή των επιταγών της τρόικας που με τη διαδικασία του κατεπείγοντος θα επιβάλλει πακέτο 79 μέτρων σε 10 ημέρες και θα στήριζε το κόμμα του. Επίσης επιβραβεύεται και ο Βενιζέλος καθώς το ΠΑΣΟΚ κερδίζει +4μονάδες με αρχηγό τον Βενιζέλο.

Επίσης είναι απολύτως βέβαιο ότι οι υποστηρικτές του Παπαδήμου είναι υπεράνω χρημάτων αφού παραβλέπουν ακόμη και τις νέες περικοπές σε μισθούς, κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, είναι ευχαριστημένοι με σχολεία χωρίς βιβλία, δεν έχουν ανάγκη από υγειονομική περίθαλψη και πιθανώς να μην έχουν τίποτε άλλο να χάσουν αφού θα μείνουν άνεργοι, άστεγοι και σιτίζονται σε συσσίτια των δήμων και της εκκλησίας.

Παρότι το δεύτερο μνημόνιο φέρνει νέα πτώση των ποσοστών ΠΑΣΟΚ (8,2%) και ΝΔ (19%), και οι πολίτες τους “διαγράφουν”, την επόμενη ημέρα η ισχυρή κυβέρνηση θα γίνει με συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Κατά τα άλλα η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου παραδίδει την εξουσία στους επερχόμενους γκαουλάιτερ, αλλά επειδή δεν θέλει να δημιουργεί η εντύπωση ότι έχουμε κατοχή, τους ονομάζει κέρβερους επίτροπους ή καλύτερα τοποτηρητές στα υπουργεία.

greki-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.