Μέρα εκλογών με δυναμικό παρόν!


Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά, σύμφωνα με όσα είχαν δηλωθεί και (κατά δήλωσή τους) υπογραφεί από τους τρεις συνωμότες που διόρισαν τον Παπαδήμιο ως “πρωθυπουργό” της “κυβέρνησης” που θα μας οδηγούσε σε εκλογές, η καταληκτική ημερομηνία των εκλογών είχε καθοριστεί για τις 19 Φεβρουαρίου 2012! Δηλαδή… για σήμερα!!!
Αυτός ήταν και ο λόγος που για λίγο καιρό ο κόσμος παραμυθιάστηκε και λούφαξε, άλλος ελπίζοντας… και άλλος προσμένοντας… Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που από την αρχή δεν πίστεψαν το παραμύθι και κατάλαβαν ότι η επιβολή Παπαδήμιου είχε μόνον ένα σκοπό: Να επισπευθούν οι διαδικασίες για το ξεπούλημα και τη λεηλασία της χώρας!

Οι συνωμότες γλυκάθηκαν από μία εξουσία που ουδέποτε τους δόθηκε και ποτέ δεν τους ανήκε και κάνουν τα πάντα να την παρατείνουν… Το σύνταγμα και τη βούληση τους Ελληνικού λαού τα έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και αφού έχουν καταλάβει την εξουσία και έχουν μετατρέψει το κράτος σε λάφυρο των πιο σκοτεινών και βρώμικων σχεδίων τους, θεωρούν πλέον ότι μπορούν να κάνουν ό,τι τους γουστάρει και να αποφασίσουν αυτοί σε συνεννόηση με τα αφεντικά τους αν και πότε θα γίνουν εκλογές!
Έχουν τόσο τυφλωθεί από τις υποσχέσεις των αφεντικών τους και την προσδοκώμενη μίζα από το ξεπούλημα που θεωρούν ότι τίποτα και κανένας δε μπορεί να τους εμποδίσει…
Ήδη η συμφωνία μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να φορτώσουν τα κομματικά τους χρέη στον Ελληνικό λαό δείχνει να είναι μία προκαταβολή για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν αφού οι τροϊκανοί “περιέργως”, όλον αυτό τον καιρό που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, δε βρίσκουν κανένα πρόβλημα στα χρήματα που σπαταλούνται για τα κόμματα, τη βουλή, την προεδρία, τις προσλήψεις ημετέρων και τις υψηλότατες αμοιβές… αλλά βρίσκουν πρόβλημα στις συντάξεις και τους μισθούς, τις δαπάνες της υγείας, της παιδείας… γενικά σε ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές παροχές για τις οποίες φορολογούμαστε για να διασφαλίζονται!

Όπως βλέπετε σαφώς τα συμφέροντά τους δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας και επειδή εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός και εμάς πρέπει να υπακούν, τις εκλογές πρέπει να τις επιβάλουμε εμείς!

Σήμερα λοιπόν που είναι η μέρα των προσυμφωνημένων εκλογών, καλούμαστε να ψηφίσουμε!
Και επειδή δε στήθηκαν οι κάλπες, ως όφειλαν για κείνους που καλοπροαίρετα τους είχαν πιστέψει, οφείλουμε να δώσουμε την ψήφο μας με τη φυσική μας παρουσία και να ψηφίσουμε “ΟΧΙ”!

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της χώρας!

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!

ΟΧΙ στην αναγνώριση των χρεών τους!

ΟΧΙ στη διάλυση της υγείας!

ΟΧΙ στη διάλυση της παιδείας!

ΟΧΙ στην ανεργία!

ΟΧΙ στην εξαθλίωση!

ΟΧΙ στους μισθούς πείνας!

ΟΧΙ στην κοινωνική καταστροφή!

ΟΧΙ στην υποδούλωση!

ΟΧΙ στην αναγνώριση του καθεστώτος!

ΟΧΙ στις δεσμεύσεις τους απέναντι στα ξένα συμφέροντα!

ΟΧΙ στη σωτηρία των τραπεζιτών!

ΟΧΙ σε όλα όσα κάνουν…

Αν συνεχίσουμε να τους αφήνουμε να μας δεσμεύουν και να υπογράφουν στο όνομά μας…
Αν συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε…
Αν συνεχίσουμε να τους αφήνουμε να χρησιμοποιούν το κράτος ως λάφυρο…
Αν δεν αντιδράσουμε αποφασιστικά και δυναμικά τώρα…
Θα χαθούν ακόμη περισσότερα και η μάχη θα απαιτεί ακόμη περισσότερες θυσίες!

Ότι μας φοβούνται είναι φανερό! Η αλήθεια είναι ότι μας τρέμουν και αποδείχθηκε ότι τρέμουν πολύ περισσότερο τις κινητοποιήσεις που δεν ελέγχονται από τα τσιράκια τους, κομματικά και συνδικαλιστικά…
Σε μας μένει να καταλάβουμε τη δύναμή μας και να τελειώσουμε μία και καλή με δαύτους!

antinemecis

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.