Κόμματα αρχ….ών


Ηδονίζομαι αφάνταστα, ριγώ όταν βλέπω να εκπροσωπείται ο ελληνικός λαός από  κόμματα  που τηρούν αρχές με απόλυτη συνέπεια. Ανατριχιάζω, κάθε φορά που διαπιστώνω ότι τα κόμματα δεν παρεκκλίνουν από αρχές και ιδέες και εφαρμόζουν  με εξαιρετική προσήλωση όσα υπόσχονται στον λαό ή ζητούν συγγνώμη όταν εξ αιτίας όλως απρόβλεπτων συνθηκών αδυνατούν να τηρήσουν κάποια εξαγγελία.

Έτσι ακριβώς νοιώθω βλέποντας το ΠΑΣΟΚ να προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις τέφρες της ξενόδουλης μνημονιακής πολιτικής των πρωτοκλασάτων στελεχών του που έχουν συμπαρασύρει και τα μικρότερης εμβέλειας στελέχη, τα οποία  από το «λεφτά υπάρχουν» κατάπιαν με περισσή ευκολία το «δανειζόμαστε για να μην πτωχεύσουμε», την αναδιάρθωση, την επιμήκυνση, το κούρεμα και στο τέλος τον Λουκά.

Έτσι ακριβώς νοιώθω βλέποντας την τοσο ΝΔούλα να εισβάλλει  στο ισόγειο της γαλάζιας πολυκατοικίας προσεταιριζόμενη τους ακροδεξιούς υβριστές της. Πολυσυλλεκτικό κόμμα και η τόσοΝΔούλα, όπως το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1980.

Πάνω απ’ όλα η καρέκλα, τα οφίκια, το υπουργιλίκι.

Ελπίζω ο ελληνικός να ωρίμασε όσο ποτέ άλλοτε το τελευταίο τρίμηνο.

Και να μην ξεχνάμε: κάθε μέρα να παρακολουθούμε το βίντεο με την δεκάλεπτη ομιλία της βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Κυρίας Παναρίτη (http://taxalia.blogspot.com/2012/02/to_20.html) μέχρι να τη μάθουμε από στήθους. Τα είπε όλα με γνώση και με εμπειρία. Μπορεί να είπε ΝΑΙ στο Μνημόνιο ΙΙ, αλλά είπε όλα αυτά που΄όλοι οι άλλοι έκρυψαν επιμελώς.

Σωτήριος Καλαμίτσης

taxalia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.