Λόγια επιφανών Ελληνόγλωσσων σωτήρων


«Όταν εμείς έχουμε αυτή την εξουθενωτική πολυφωνία στη χώρα μας, πώς μπορεί να μας πιστέψουν εύκολα ότι έχουμε εθνική ενότητα;» απεφάνθη ο μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τάδε έφη Ευάγγελος Βενιζέλος, καθηγητής συνταγματολόγος, υπουργός οικονομικών και οσονούπω εντόπιος γκαουλάιτερ ελέω Σόιμπλε. Η έννοια της δημοκρατίας προφανώς έχει απωλεσθεί από το λεξιλόγιο του κατά τα λοιπά έμπλεου κομπορρημοσύνης εξουσιομανούς πολιτικού ανδράποδου. Τον πείραξε η πολυφωνία τον δημοκράτη Βενιζέλο. Φαίνεται πως η δημοκρατία -κατά τον ίδιο- πρέπει να είναι μονοφωνική…!

«Πάντα ήμουν υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας», απεφάνθη ο έτερος νυν αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς αρμοδιότητες.

Λόγια του συνεπούς ανδρός που ήθελε να πάρει την Ελληνική σημαία ο άνεμος και τα κύματα (βλ. Ίμια), που δεν δίστασε ξεδιάντροπα να πει ότι τα «έφαγε» μαζί με κάποιους, που… που… που… Η συνέπεια της πολιτικής βδελυγμίας στον ανώτερο βαθμό.

«Τον Ιούνιο θα πρέπει να συζητηθούν τα μέτρα που θα χρειαστούν για το 2013 και το 2014» έτρεξε να συμπληρώσει ο Παντελής Καψής, στέλεχος του ΔΟΛ και σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πριν μας ανακοινωθούν τα νέα μέτρα, προστρέχει να ανακοινώσει και την λήψη επιπλέον μέτρων, λόγω αποτυχίας των μέτρων που πρόκειται να αναγγελθούν – εφαρμοσθούν τις επόμενες ημέρες!!! Τέτοια συνέπεια στην προαναγγελία της πολιτικής – οικονομικής αποτυχίας μίας κυβέρνησης που θέλει να μας σώσει αποτυγχάνοντας, τείνει να κερδίσει επάξια ρεκόρ Γκίνες στην… ανικανότητα των ικανότερων να στηρίξουν την… αποτυχία τους…

Αν η Ελλάδα ήταν μια κανονική χώρα με ένα κράτος που λειτουργεί, οι άμεσες εκλογές θα ήταν μια αναγκαία και ενδεχομένως σοφή λύση. Δεν είμαστε μια κανονική χώρα αυτήν τη στιγμή και το κράτος μας έχει σταματήσει να λειτουργεί.

Θαυμάστε επιχειρηματολογία- επαναλαμβάνω, είναι το κύριο άρθρο της “έγκριτης” εφημερίδας “Καθημερινή”!!! Το απώγειο της προπαγάνδας ή της δουλικότητας στον φασισμό;

Μετά από όλα αυτά, τι να πει κανείς για το μυαλό της αλληνής…

Όνειρο ζω… ξυπνήστε με. Φαίνεται πως με πείραξε η σως…

Αναγνώστης

Από kostasxan μοντάζ Γρέκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.