Στα 200 εκατομύρια η αμοιβαία συγκάλυψη


Εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και SiemensΕίναι σαφές ότι τυχών ακροαματική διαδικασία θα ήταν τραυματική για το πολιτικό σύστημα και για την Siemens,  οπότε επιλέγει ο αμοιβαία επωφελής Εξωδικαστικός συμβιβασμός.  Είναι ακόμη πιο σαφές ότι το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε άλλη εποχή όπου αυτά τα πράγματα περνούσαν απαρατήρητα. Δεν πειράζει… Θαβάλουμε σως να γλιστράει!

Στα 200 εκατ. ευρώ (σε χρήματα και σε είδος) φαίνεται να κλείνει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τη Siemens αναφορικά με τα σκάνδαλα της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα Νέα Σαββατοκύριακο, η Siemens έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση σχετική σύμβαση, την οποία μελετά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και θα την οποία θα εισηγηθεί στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο, την Τρίτη.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, η Ελλάδα θα εισπράξει πλην των μετρητών και εξοπλισμό έργων, τα οποία έχουν μείνει πίσω μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων και το πάγωμα των συμβάσεων.
Εκτιμάται ότι ο εξοπλισμός περιλαμβάνει και εκείνον που αφορά τη σηματοδότηση των επεκτάσεων του Μετρό προς Ελληνικό και Χαϊδάρι.

papaioannou

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Στα 200 εκατομύρια η αμοιβαία συγκάλυψη

  1. Ὁ/ἡ στελλα αλφιερη γράφει:

    άμεση συναλλαγή λοιπόν ο αντιπρόεδρος θα καλύψει νομικά αυτή την συναλλαγή και οι βουλευτές των εκατομμυρίων ευρώ θα στελεχώσουν το νέο κόμμα Σαμμαρα Βενιζελου και εμείς σαν ηλίθιοι μέσα από το άκυρο λευκό θα τούς ξαναστειλουμε στη βουλή

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.