Νέα Δημοσκόπηση. Στη Βουλή ο Καμμένος, τέταρτο το ΠαΣοΚ


Εκτός Βουλής μένει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Η αποχή φτάνει το 27,5%…

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

16 ἀπαντήσεις στὸ Νέα Δημοσκόπηση. Στη Βουλή ο Καμμένος, τέταρτο το ΠαΣοΚ

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  η μόνη αλήθεια στο γκάλοπ είναι το ποσοστό της Μπακογιάννη…

  αλλά και πάλι είναι υπερβολικό το 2% που της δίνουν….

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ mazestix (toixo-toixo.blogspot.com) γράφει:

  Να τολμήσω μια πρόβλεψη:
  ΝΔ-27-30%
  ΠΑΣΟΚ-15-18%
  ΣΥΡΙΖΑ-12-14%
  ΚΚΕ- 11-13%
  ΔΗΜΑΡ- 7-10%
  ΑΝΕΞ. ΕΛΛ.- 3-5%
  ΟΙΚ. ΠΡ.- 3-4%
  ΛΑΟΣ- 2-4%
  Χ.Α.- 2-3%
  ΔΗΣΥ- 1-2,5%

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

   Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά τα ποσοστά μπορούν να επαληθευτούν μόνο αν υπάρξει τεράστια αποχη κάτι που δεν φαίνεται μέχρι τώρα από δημοσκοπήσεις. Πάντως πρώτο δείγμα θα είναι η συμμετοχή στις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αν με όλες τις τοπικές διαλυμένες δούμε πάλι 800.000 άτομα να ψηφίζουν τότε μας αξίζουν και χειρότερα

   Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ Κυριακη γράφει:

  Αν τα ποσοστα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι αυτα που προβλεπεις τοτε οι Ελληνες κοιμομαστε δυστυχως και ουι να παθουμε απο εδω και στο εξης μας αξιζει.

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ὁ/ἡ μια ψύχραιμη εκτίμηση γράφει:

  Υποκειμενική εκτίμηση: ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  κόμμα —– % προσέγγιση —–> αναγωγή σε έγκυρα%
  ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ) 15 — 15,92 (ΔΞ)
  ΕΠΑΜ (Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ) 12 — 12,74 (Κεντρ.ΑΡ-ΜΕΤ.)
  ΝΔ…..10 — 10,62 τείνει να μειωθεί (ΔΞ)
  ΚΚΕ…..10 — 10,62 (ΑΡ)
  ΣΥΡΙΖΑ…..10 — 10,62 (ΑΡ)
  ΧΡ.ΑΥΓΗ…..8 — 8,49 (ΔΞ)
  ΠΑΣΟΚ…..5,5 — 5,84 τείνει να μειωθεί (ΚΕΝΤ)
  ΔΗΜ.ΑΡ (ΚΟΥΒΕΛΛΗΣ)…..4 — 4,25 (ΚΕΝΤ)
  ΑΚΥΡΟ…..3,3
  ΑΛΛΑ…..3,2 — 3,40
  ΛΑΟΣ…..3 — 3,18 (ΔΞ)
  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ…..3 — 3,18 (ΟΙΚΟ)
  ΑΝΤΑΡΣΥΑ…..2,5 — 2,65 (ΑΡ)
  ΑΡΜΑ (ΔΗΜΑΡΑΣ)….3 — 3,18 (Κεντρ.ΑΡ-ΜΕΤ.)
  ΑΠΟΧΗ…..2
  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ)…..1,5 — 1,59 (ΔΙΑΜΑΡΤ)
  ΠΕΙΡΑΤΕΣ…..1,3 — 1,38 (ΔΙΑΜΑΡΤ)
  ΛΕΒΕΝΤΗΣ…..1,2 — 1,27 (ΔΙΑΜΑΡΤ)
  ΔΗ.ΣΥ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ)…..1 — 1,06 (ΔΞ)
  ΛΕΥΚΟ…..0,5
  ——————————-
  ΔΕΞΙΑ 37 (39,28%) –
  ΑΡΙΣΤΕΡΑ 23 (23,89%) –
  ΚεντρΑΡιστ-Οριζοντ. ΜΕτωπα 15 (15,93%), –
  ΚΕΝΤΡΟ 9,5 (10,08%)-
  ΟΙΚΟΛ. 3 (3,18%) –
  Διάφορα μικρά – Ψήφος Διαμαρτυρίας 4 (4,25%),
  Άκυρα-Λευκά-Αποχή 9%
  —————————–
  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ “ΝΑΙ” ~ 22,5 (23,9%) –
  ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ “ΟΧΙ” ~ 63,5 (67,41%) – Μικρά-Αγνωστα-Λευκά κλπ. ~ 14 (14,86%)
  —————————–
  “Μπακάλικη” μέθοδος δική μου, λαμβάνοντας υπόψη
  – δημοσκόπηση http://the-true-here.blogspot.com/2012/02/2012_9483.html
  – τις ηλικιακές πυραμίδες της Ελλάδας στοιχεία ΕΣΥΕ 2001 ομαδες 18-40,40-60,60+ ετών σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα από τις βουλευτικές εκλογές του 2009 και βάρος για ηλικίες 60+
  – δημοσκόπηση του tromaktiko.gr με 46.206 αναγνώστες
  – υποκειμενικός παραγοντας με εκτίμηση από σελίδες facebook κομμάτων κινημάτων (καμμενος, επαμ κλπ) για ηλικίες 18-40 με θεωρητικούς χρήστες facebook ~500,000 ελληνικά προφίλ
  – μικρή διόρθωση με βάση δημοσκόπηση Public Issue για το Καθεστωτικό ΣΚΑΙ (ως παράγοντας επηρεασμού αναποφάσιστων, προπαγάνδα υπέρ παλαιών κομμάτων (https://filologos10.files.wordpress.com/2012/03/cf86cf81ceb5cf83cebaceb9ceb124.jpg)
  Η επιλογή των ΛΕΥΚΩΝ δεν προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα και απλώς είναι ΑΚΥΡΑ όπως φυσικά ισχύει για τα ΑΚΥΡΑ και την ΑΠΟΧΗ (Νόμος 3424/2006 Άρθρο 1 και ΠΔ96/2007 Άρθρο 98, παρ.8)
  — Απλοί υπολογισμοί έγιναν σε λογιστικό φύλλο. ΔΕΝ είναι αυστηρή επιστημονική μέθοδος αν και χρησιμοποιεί μαθηματικά, μέσους όρους και βάρη και βασίζεται σε δημοσκοπήσεις άλλων. Τα ποσοστά θεωρώ οτι μεταβάλλονται και μέρα με τη μέρα θα πέφτουν τα μνημονιακά κόμματα όσο μπαίνουν μέτρα και φόροι. Τακτικισμοί, υποσχέσεις για τα δάνεια & εκβιαστικά διλλήματα ενδέχεται να αλλοιώσουν ελαφρά το αποτέλεσμα υπέρ κομμάτων με ισχυρούς μηχανισμούς και χρηματοδότηση ΜΜΕ.
  Χρόνος αναβολής εκλογών (για μικρό όμως διάστημα) ευνοεί αντιμνημονιακά κόμματα ΄και τρέχει υπέρ ξεπουλήματος δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Ὁ/ἡ μια ψύχραιμη εκτίμηση γράφει:

  Φίλε Γιάννη δέχομαι το σχόλιο για το ΠΑΣΟΚ ίσως θα έπρεπε να βάλω (ΠΡΟΔ)ότες, αλλά θα έπρεπε να το βάλλω και σε άλλα κόμματα. Εν πάση περιπτώσει αυτό το 5% του κόσμου που έμεινε ακόμα έχει φάει τη φόλα των ΜΜΕ κλπ τους θεωρεί κεντρώους (σοσιαλ.κινημα) ΄& κάποιοι πολιτικοί που θα μείνουν και δεν θα κάνουν τα δικά τους κομματίδια θα βάλουν αυτή την ταμπέλα. Η αγανάκτηση σου δεκτή. Βγάλε αν θες το ποσοστο του πασκο απο κεντρο και βάλτο οπου σου καθεται πιο καλα. απλα ειπα να κανω και μια χοντοειδή εκτιμηση της πολιτικής κατευθυνσης της κοινωνιάς (με τους παραδοσιακους προσδιορισμους, βαζοντας και τη παραμετρο των οριζοντιων κινηματων σε ολη τη κοινωνια. ισως σε λιγο και ρο το εκτημησω πιο καλα)
  Να περάσουμε τώρα σε κάποια άλλα σημαντικά: Μεγάλο ρόλο θα παίξει το timing ο χρόνος που θα μεθοδευτουν οι εκλογές απο κυβερνητικούς, ή θα τις επιβαλει ο λαός με τη δαμαρτυρία του. Αυτό θα μετακινήσει λιγο τα ποσοστά. Να δούμε βέβαια και τι θα γίνει στις 25Μαρτίου.
  Επίσης ρόλο θα παίξει αν θα γινει το Επαμ του Καζάκη κόμμα (το σκέφτονται ακομα), αν θα λαβει μερος η θα διαδηλώνει κλπ. Όσον αφορα τις κωλοτουμπες (εχουμε δει πολλές) ελπίζω οτι ο Καμμενος θα διατηρήσει τις θέσεις του (να γίνουν και πιο γνωστές βέβαια στον κόσμο) και δεν θα πάει να συνεργαστει με την ΝΔ γιατι τοτε κυριολεκτικά την γα#^@@με!
  —–
  Επίσης μιά άλλη κατηγοριοποίηση που μου διέφυγε αλλα δεν την εχω μελετησει και πολύ γιατι και τα κομματα δεν ειναι ξεκάθαρα είναι αυτή για το νόμισμα! Παραθ΄ετω μια περίληψη με τις θέσεις:

  ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ): €υρω
  – οχι μνημονιο – διαπραγματευση χρεους? καταργηση χρεους; θα ανακοινωθει στις θεσεις – [δικη προδοτών, τιμωρία των καταχραστών<], αρση ασυλίας βουλευτών, χάραξη ΑΟΖ, Ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, "ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά" ….

  ΕΠΑΜ (Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ): εθνικο νομισμα (έξοδο από ΟΝΕ. π.χ. δραχμή αναγκαία αφετηρία όχι πανάκεια: ελεγχος των κεφαλαίων που θα μπουνε στα συνορα και αναλογη αποτρεπτική φορολόγιση αν δεν γίνουν επενδύσεις )
  – οχι μνημόνιο – διαγραφη χρεους "άμεση παύση πληρωμών προς τους δανειστές τοκογλύφους εδώ και τώρα, δεν αναγνωρίζουμε κανενός είδους απαίτηση, το χρέος παρανομο", διαγραφή χρεών νοικοκυριών – εθνικοποιηση Τραπεζας Ελλάδας/τυπωμα νομισματος να κινηθεί η αγορα – [δικη προδοτών<, ελστατ, τραπεζιτών πριν δραπετεύσουν, επικύρηξη -εσχάτη προδοσία] -νεο συνταγμα από συντακτικη λαικη συνελευση, ναι στην ΑΟΖ, όχι όμως αν δεν ειναι νέα εξουσια, χαραξη μονο αν ΔΕΝ εχουμε προδώτικη κυβέρνηση να μην την ξεπουλησουν οι 'μνημονιακοι', "όχι σε ΕΕ τραπεζών, νεος προσανατολισμος της χώρας απο το μηδεν για δυνατοτητα διακρατικών/οικονομικών συμφωνιών και με άλλες 3ες χώρες, ρωσία κλπ", "εθνικοποίηση των παλιών ΔΕΚΟ, των υποδομών της χώρας και των κοιτασματων υπέρ του λαού", ανακλητότητα βουλευτών αν δεν επιτελουν εργο, βουλευτές να κατάγονται και να μένουν σε περιοχή υποψηφιότητας….

  ΝΔ €υρω
  – ναι στο μνημονιο, ναι στη Ζημενς, διαπραγμάτευση, ιδιωτικοποιησεις, πουλημα δημοσιας περιουσίας, σώζουμε τη χώρα, ελέυθερη αγορά, φορολόγηση 15% (flat tax) των επιχειρήσεων με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση και να βελτιωθεί το κλίμα στην αγορά, συντηριτισμός, νεοφιλελευθερισμός, οι αγορές θα βρούν τη λύση για αυτορύθμιση, περιμένουμε το e-mail από την Τροϊκα…., "άλλο" μίγμα πολιτικης, "μεταρύθμιση", σεμνα, ταπεινα, οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, φωτογραφικές διατάξεις για να ευνοηθούν ναυτιλιακές εταιρίες, ανταλαγή δημοσίων κτιρίων και εκτάσεων με νερό λίμνης που χαριστηκε σε γνωστό μοναστήρι και επιδότηση του εν λόγο μοναστηριου με κονδύλια και δάνεια απο τράπεζες, στηριξη τραπεζων με δάνεια από ΔΝΤ και εγγυήσεις/ρευστό του δημοσίου και ελληνικού λαού

  ΚΚΕ (νόμισμα??)
  – οχι στο μνημονιο, αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έξοδος από ΝΑΤΟ, συσπειρωση στο κόμμα, αντεπίθεση – ανυπακοη, κομμουνισμός, αντισταση στον δικομματισμό – [??<], όχι στις πατάτες, ρόλος του υποκρινόμενου αντιπάλου εντός βουλής,
  "αναγκαιότητα -επικαιρότητα σοσιαλισμού", "νέα φάση ανόδου μέσα από εντεινόμενη ταξική πάλη", "Ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από τα δεσμά και τις συνέπειες της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, της ιμπεριαλιστικής καταπίεσης, όταν η εργατική τάξη με τους συμμάχους της πραγματοποιήσει τη σοσιαλιστική επανάσταση", μείωση εξοπλισμών….

  ΣΥΡΙΖΑ €υρω αλλά ενάντια στην ΟΝΕ και τις συνέπειες των πολιτικών της,
  οχι μνημόνιο, διαπραγματευση χρεους, λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, να γυρεψουμε αναστολή πληρωμης χρεους για καποια χρόνια, λογιστικός έλεγχος του χρέους, [??<], οχι σε ιδιωτικοποιήσεις, οικολογια, κατά του εθνικισμού και του ρατσισμού, ανεκτικοτητα σε μεταναστες & ενσωμάτωση, παροχή πολιτικού άσυλου στους πρόσφυγες, αντισταση στον δικομματισμό, Ευρώπη της ειρήνης, της οικολογικά βιώσιμης ανάπτυξης, του φεμινισμού, Να κλείσουν όλες οι νατοϊκές βάσεις στην Ελλάδα, μείωση εξοπλισμών ….

  ΧΡ.ΑΥΓΗ -(νομισμα? μαλλον ευρώ),
  "καταγγελία του μνημονίου", λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους & άρνηση πληρωμης τμηματος του (ελεγχος χρεών μόνο απο 1974 κ μετα), αναγκαστική για τις τράπεζες επαναδιαπραγμάτευση όλων των δανείων, ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές, "εναντίων όλων", εθνικισμός, "Ναι στην Ευρώπη των Εθνών, όχι στην Ευρώπη του κεφαλαίου", επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, απέλαση των αλλοδαπών με διακρατικές συμφωνίες, αύξηση εξοπλισμών ….

  ΠΑΣΟΚ €υρω
  – ναι στο μνημονιο, ναι στη Ζημενς, νέα τάξη πραγμάτων (διάλυση εθνικών κρατών της ευρώπης κατ εντολή Goldman Sacks), πουλημα δημοσιας περιουσίας, σώζουμε τη χώρα, περιμένουμε το e-mail από την Τροϊκα, αποχαρακτηρισμοι δασων για εκμετάλευση απο φιλους, φωτογραφικές διατάξεις για να ευνοηθούν ξενοδόχοι φιλοι κεφαλαιούχοι, στηριξη τραπεζων με δάνεια από ΔΝΤ και εγγυήσεις/ ρευστό του δημοσίου και ελληνικού λαού, βλέποντας και κάνοντας, πετύχαμε τον εξυχρονισμό …. και διάφορα μπαρμπούτσαλα

  ΔΗΜ.ΑΡ (ΚΟΥΒΕΛΛΗΣ) €υρω, έκδοση ευρωομολόγου, δημιουργία μηχανισμού κοινής διαχείρισης του χρέους, διαπραγματευσεις για επιμήκυνση και τη μείωση των επιτοκίων
  λήψη μέτρων για υποστήριξη δανειοληπτών δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, δάνειο ιδιωτών για το οποίο έχει ήδη αποπληρωθεί το κεφάλαιο, συν ένα εύλογο κέρδος να διαγράφεται, μέτρα για την ανακεφαλαίωση των ασφαλιστικών ταμείων και τη διασφάλιση των ιδιωτών ομολογιούχων, μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα
  σοσιαλισμός, ο αριστερός ευρωπαϊσμός, οικολογική εγρήγορση, ενάντια στο φασισμό. "Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, της αποδυνάμωσης του κράτους/έθνους, η ενοποίηση της Ευρώπης είναι αναγκαία", λύση στις παγκόσμιες προκλήσεις θα πρέπει να βρεθεί συλλογικά, ενισχυμένος και εκδημοκρατισμένος ΟΗΕ και παγκόσμιοι οργανισμοί, επιτάχυνση και εντατικοποίηση της ευρωπαϊκής ενοποίησης, όχι σε εθνικισμό και ρατσισμό, κατάργηση πολιτικής ασυλίας – αλλαγή νόμου περί ευθύνης υπουργών

  ΛΑΟΣ €υρω
  και ναι και οχι στο μνημόνιο ανάλογα τις δημοσκοπήσεις, βλέποντας και κάνοντας, φιλελευθερισμός, συντηριτισμός,

  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
  Οικονομία της Βιωσιμότητας, Έλεγχος όλων των τραπεζικών κινήσεων μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό, Φορολογικός έλεγχος σε όλους τους κατασκευαστές κτιρίων με παραβάσεις σε θέματα ημιυπαίθριων, εκκλησιαστικός φόρος που βαρύνει τους πιστούς κάθε θρησκείας
  μη βία, άμεση και συμμετοχική δημοκρατία, σεβασμός στην ποικιλότητα, Ενάντια στη Κλιματική Αλλαγή- Καθαρή Ενέργεια,

  ΑΡΜΑ (ΔΗΜΑΡΑΣ) €υρω,
  Αναθεώρηση μνημονίου και γρηγορη απαλλαγή. Όποιοι ισχυρίζονται, ότι το Μνημόνιο μπορεί να καταργηθεί αύριο το πρωί, με δημοκρατικό τρόπο αυταπατώνται, αναδιάρθρωση χρέους με «κούρεμα», επιμήκυνση αποπληρωμής και χαμηλότερα επιτόκια, βεβαίως σε συνεννόηση με την ΕΕ και τους δανειστές.
  Μεικτή οικονομία, με τομείς δημόσιο, ιδιωτικό. Αξιοποιηση δημοσιας περιουσίας οχι όμως εκποίησή της, κρατικοποίηση τραπεζών, μείωση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, στις επικοινωνίες και στα καύσιμα. "Τέλος στο ρουσφέτι"

  ΔΗ.ΣΥ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) €υρω,
  ναι στο μνημόνιο, ναι στη Ζημενς, πλήρης ιδιωτικοποίηση όσων ΔΕΚΟ ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα για να γίνουν ανταγωνιστικές, κατάργηση ασυλίας των βουλευτών, πάγωμα των προσλήψεων μονίμων υπαλλήλων, να επιδοτείται η εργασία και όχι η ανεργία, ηλεκτρονική ταυτότητα των επιχειρήσεων, κατάργηση αρθρου 16 Συνταγματος & ιδιωτική πρωτοβουλία στα Πανεπιστήμια, φορητός υπολογιστής σε μαθητή περιέχει κατ’ ελάχιστο 1000 βιβλία, ουσιαστική παρέμβαση της Βουλής στη διαδικασία αξιολόγησης ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, καταγραφή όλων των παράνομων μεταναστών, "Ψηφίστε ΔΗ.ΣΥ, που ήταν συνεπής", "Ξέχασε ο συνεργάτης μου να πληρώσει τις δώσεις για το τηλεφωνικό κέντρο της Siemens, εγώ το αγόρασα έδινα τα λεφτά σε συνεργάτη αλλα αυτος δεν τα πλήρωνε", "Ξέχασε ο συνεργάτης μου στο υπουργείο Εωτερικών οταν ηρθε το τηλεγράφημα από την πρεσβεία μας στην Ουρουγουάη να βάλει διαβάθμιση και επειγον" και γι αυτό ψάχνουμε τον Καραβέλλα στην Ουρουγουάη, "Κατα λάθος δεν δηλώθηκε το εκατομμύριο που βγήκε στο εξωτερικό, στη δήλωση", φιλελευθερισμός, αρχαιοκαπηλία …..
  ————-

  Να περάσουμε και σε καποιες ευχες: Μακάρι σε πρώτη φάση να γίνουν οι εκλογές και να μην είναι τρυκ, να μην τις τάζουν τζάμπα σαν βαλβίδα εκτόνωσης. Ευχομαι να δωθεί η καλύτερη λύση για τη χώρα με την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και να μην χρειαστεί δεύτερη. Εύχομαι οι εκλογές (οσες χρειαστουν τελικά) να είναι χωρίς πάθη και αναίμακτες το βασικότερο αλλά και ανόθευτες (γιατι τότε δεν θα είναι και αναιμακτες). Επίσης επιτρέψτε μου να ευχηθώ και κατι προσωπικο: να δω να καταποντιστουν και γιατί οχι να μεινουν σύντομα απ΄εξω απο βουλή αλλά και απο πολιτικό σκηνικό τα παλια κομματα που μας χαντακωσαν με τα ψέμματα τους. Οσοι ειπαν ψέμματα να μην τους ξαναδουμε μεσα στη Βουλή τουλάχιστον και γιατι οχι και πουθενα σαν μαϊντανους.

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

   Προσωπικά θεωρώ ότι οι προβλέψεις σου είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα…

   Οπότε έβαλα τις δικές μου δίπλα….

   ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ) 15 — 15,92 (ΔΞ) θα είναι χαμηλότερα επειδή το λάθος του είναι ότι νομίζει πως μέσω του facebook μπορεί να αφυπνίσει τον κόσμο….
   Αργεί να οργανωθεί ΤΡΑΓΙΚΑ!!!!!!

   ΕΠΑΜ (Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ) 12 — 12,74 (Κεντρ.ΑΡ-ΜΕΤ.) Ούτε το ένα τρίτο….

   ΝΔ…..10 — 10,62 τείνει να μειωθεί (ΔΞ) Πάνω από 20% γιατί κορόιδα υπάρχουν

   ΚΚΕ…..10 — 10,62 (ΑΡ) Γύρω στο 12%

   ΣΥΡΙΖΑ…..10 — 10,62 (ΑΡ) Στα ίδια επίπεδα με το ΚΚΕ

   ΧΡ.ΑΥΓΗ…..8 — 8,49 (ΔΞ) Με τίποτα πάνω από 5% γιατί πολύ απλά τα ποσοστά αυτά είναι στην Αθήνα και όχι Πανελλαδικά….

   ΠΑΣΟΚ…..5,5 — 5,84 τείνει να μειωθεί (ΚΕΝΤ) Από 10 έως 15% γιατί ηλίθιοι υπάρχουν…

   Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

    Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ είναι ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τα ποσοστά χωρίς αναγωγή. Αυτό σημαίνει ότι αν το ΠΑΣΟΚ πχ έχει 8% με αναγωγή μπορεί να πάει 12%-15% αν ευνοήσουν οι συνθήκες, δηλαδή με μεγάλη αποχή και μεγάλο ποσοστό άκυρων και λευκών. Το ίδιο και στα άλλα κόμματα.
    Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι πιο κάτω και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και συμφωνώ για τον Καμμένο αν την Κυριακή δεν πει ξεκάθαρα πράγματα και δεν δείξει ότι υπάρχει οργάνωση, η στοιχειώδης όπως γραφεία και τηλέφωνα επικοινωνίας για τους πολίτες, θα αρχίσει να πέφτει στα ποσοστά του… Δεν είναι δυνατόν να ρωτούν τόσοι άνθρωποι μέσα από το blogs να μάθουν πως να επικοινωνήσουν με το νέο κόμμα και να μην υπάρχει απάντηση πουθενά.

    Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Εγώ θα το πάω λίγο πιο μακριά το θέμα…..

    Αν ο Καμμένος δεν οργανωθεί σωστά και γρήγορα και το όλο εγχείρημα παραμείνει σε μνμ στο facebook και σε τέτοιες βλακείες τότε όχι μόνο ούτε που θα μπει στην επόμενη Βουλή αλλά θα το θεωρήσω και “στημένο”.

    Ο χρόνος δεν είναι υπέρ του αλλά εναντίον του,

    Και φυσικά στις εποχές που ζούμε οι δικαιολογίες είναι χάσιμο χρόνου….

    Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Προφανώς προσπαθεί να κρατήσει σε χαμηλούς τόνους την χρηματοδότηση.
    Κι αν θυμάσαι ο Χ#Νικόλας του την έριχνε συνέχεια.
    Άσε όμως να προκυρηχτούν εκλογές και βλέπουμε

    Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Ο Χ”Νικολάου πολύ καλά έκανε και έθιξε αυτό το θέμα…..

    Αν το να κρατήσει χαμηλά την χρηματοδότηση είναι να μιλάει με τον κάθε σπάμερ μέσα στο facebook τότε καλά κρασά….

    Μοῦ ἀρέσει

 6. Ὁ/ἡ katerina γράφει:

  to epam me ton dhmhtrh kazakh tha bgeiii………. pernei panw apo 10 ths ekato……..

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

   Να βγει! Όσες περισσότερες αντιμνημονιακές φωνές τόσο καλύτερα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει καταθέσει επίσημα χαρτιά για δημιουργία κόμματος. Αν δεν είναι έτσι παρακαλώ διορθώστε με

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.