Ξεκινά η προεκλογική περίοδος. Οι μέρες σας είναι μετρημένες! (βίντεο)


Η ύπαρξη τέχνης πιστοποιεί την ύπαρξη ένα κινήματος με τον ίδιο τρόπο που η τέχνη σε μια ανασκαφή πιστοποιεί την ύπαρξη οργανωμένης κοινωνίας. Βρήκαμε αυτό το video:

Το κίνημα 11.000.000 οργισμένων Ελλήνων με μια γνώμη έκαστος, είναι πλέον οργανωμένο και δομημένο γύρω από κεντρικές ιδέες οι οποίες περιγράφονται στο videoclip.

Στεκούμενο στο μεταίχμιο μιας εποχής αυτό το video γεμάτο  φρέσκα λόγια και αναφορές στο παρελθόν αγγίζει τη ψυχή  και δηλώνει με σαφήνεια ότι οι μέρες του παρόντος σκηνικού είναι μετρημένες.

Ιδεολογικά η Αριστερά και ο πατριωτισμός -όπως συμβαίνει σε περιόδους ξένης κατοχής και Δημοκρατικής ανωμαλίας- καθοδηγούν πλήρως την  Ελλάδα στο μέλλον παρά τα φαινόμενα στα ΜΜΕ! Τα παραδοσιακά ΜΜΕ οποία βρίσκονται σε απόλυτο κενό εδάφους καθώς να νέα Μέσα σαρώνουν τα πάντα.

Το ευχάριστο είναι ότι η ΕΕ και οι ντόπιοι ευρωπαϊστές  γίνονται δεκτοί ως οι κατεξοχήν δυνάμεις κατοχής και ανωμαλίας. Αυτό σημαίνει ότι ένας δυναμικός Ευρωσκεπτικισμός είναι εδώ  και -πέρα από τα όρια του ΚΚΕ  και της ακροδεξιάς που τον δυσφήμιζαν επί χρόνια- διαχέεται σε όλο το  φάσμα της πολιτικής.

Υπενθυμίζουμε απλώς ότι για αυτό τον Ευρωσκεπτικισμό τον Θετικό τον Δημιουργικό  που  τον είδαμε στην Δανία, στην Ιρλανδία, στην Τσεχία, στην Γαλλία, στην Ισλανδία, δουλέψαμε μεθοδικά εδώ και δυο χρόνια εξαπολύοντας μαζικά Ιδέες και Επιχειρήματα.

Εδώ είναι το πρώτο δείγμα Νέου Έλληνα όπως τον είδαμε δύο χρόνια πριν να έρχεται:  Νέος αστός με διάθεση για ρίσκα και κατά του ευρώ

Εδώ είμαστε και πάλι εμείς Change,

Αυτός είναι ο ευρωσκεπτικισμός μας. Αυτός είναι το μόνο πραγματικό όπλο που έχει ο πολίτης για να διαμορφώνει την Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να μιλάμε για το Πολιτικό ευρωσκπετικισμό που ξαναβάζει  αυτοδικαίως και “τσαμπουκαλίδικα” την πολιτική στο προσκήνιο σε βάρος της αγοράς στην οποία παραδόθηκαν σοσιαλδημοκράτες και κεντροδεξιοί. Μόνο υπό την απειλή της διάλυσης του  οικονομικού πάρτι στην Ευρωζωνη, μπορούμε να διαπραγματευτούμε τους όρους και τους κανόνες διεξαγωγής του και ίσως να πιάσουμε πρώτο τραπέζι πίστα σε αυτό . Change,

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε με την άδεια του μεγάλου δημιουργού Γιάννη Μαρκόπουλου ειδικά για την ομότιτλη εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη στον Real fm «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί» και δεν χορταίνω να το ακούω.

Συντελεστές του τραγουδιού είναι οι εξής:

Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Στίχοι: Γιώργος Σκούρτης
Προσαρμογή στίχων: Sexpyr
Προσαρμογή μουσικής: Διονύσης Χριστοδουλάτος @ CFN Studio
Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Μάτσικας featuring Sexpyr.

εστάλη από papaioannou

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.