Όλα δείχνουν μόνιμο κυβερνητικό συνασπισμό ΠΑΣΟΚ – ΝΔ


Οι πάντες πλέον, τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, έχουν αποδεχτεί το γεγονός της μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο άλλοτε κραταιών κομμάτων εξουσίας. Η συνεχιζόμενη δημοσκοπική πτώση της ΝΔ, μετά την αφαίρεση του αντιμνημονιακού προσωπείου της, δεν αφήνεια πολλά περιθώρια για άλλες σκέψεις. Άλλωστε ο σημερινός τύπος είναι γεμάτος από σχετικές δηλώσεις στελεχών και των δύο κομμάτων. Των κομμάτων που είναι τα απολύτως υπεύθυνα για την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση του λαού.

Οι κλειστές ολιγαρχικές ομάδες των δύο κομμάτων, αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να συντηρήσουν με νύχια και με δόντια το ισχύον σάπιο πολιτικό σύστημα. Ο νεποτισμός που δεσπόζει στα δύο κόμματα δεν αφήνει περιθώρια για λαϊκή αφύπνιση και δημοκρατία.

Επομένως με εξαιρετικό ρεαλισμό, οι πολιτικές ελίτ των δύο αυτών κομμάτων ρίχνουν τις θεατρικές μάσκες των δήθεν αντιπαραθέσεων, προκειμένου να διατηρήσουν τη νομή της εξουσίας τους σε βάρος του λαού, για το καλό της Ελλάδας βεβαίως βεβαίως. Έτσι,  όχι μόνο θα συγκυβερνήσουν, προκειμένου να διατηρήσουν οι οικογένειες, οι παρέες και τα συνακόλουθα συμφέροντα την νομής της εξουσίας, αλλά μπορούν ακόμα και να συγχωνευτούν, αν αυτό απαιτηθεί, αν για παράδειγμα, αναδειχτεί ξαφνικά ένας νέος πολιτικός πόλος που θα ήταν ισχυρότερος ενός εκ των δυο.

Τόσο απλά.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.