Ο Μάνος χτυπάει την πόρτα του Αντώνη (;)


Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε σε πανστρατιά και ήδη έχουν βρεθεί ουκ ολίγοι…στρατιώτες. Ανάμεσα τους δεν αποκλείεται να δούμε και τον Στέφανο Μάνο., ο οποίος μετά από πολύ καιρό μίλησε με άκρως θετικά λόγια για την ΝΔ και τις επιλογές της. Μιλώντας στο newsbomb δήλωσε πιο συγκεκριμένα:
“Είναι γεγονός πάντως, ότι η Νέα Δημοκρατία επέδειξε ιδιαίτερη σοβαρότητα όταν τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τη χώρα κι έκανε αυτό που ήταν το πολιτικώς ορθόν” ρίχνοντας τα… καρφιά του παρακάτω για την τελευταία διετία της διακυβέρνησης Καραμανλή
“Αλλά προσέξτε · επειδή υπάρχει μια τάση επιπολαιότητος και λήθης στην τόπο μας θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι φθάσαμε σε πολύ κακή κατάσταση εξ αιτίας λανθασμένων χειρισμών που έγιναν από τη Νέα Δημοκρατία στην τελευταία διετία της διακυβέρνησής της. Το 2008 και το 2009 δεν είναι τόσο μακρυά”
Δεν είχε την ίδια θετική άποψη και για το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη, που σχολίασε αρνητικά τις παλινωδίες του:
“Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο κ. Καρατζαφέρης. Είναι φανερό ότι από ένα σημείο και μετά απεφάσισε πως δεν ήθελε να συμμετέχει στην κυβέρνηση και έφυγε.Πόσο πολύπλοκες σκέψεις έκανε πριν συμμετάσχει και πόσες άλλες για να αποχωρήσει δεν μπορώ να γνωρίζω. Πολλές φορές έχει αλλάξει τη στάση του σε πολλά ζητήματα. Εκ του πράγματος λοιπόν δεν ξέρω ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσουμε τη θέση του”

kafeneio-gr

σχόλιο: Υπάρχει καλύτερη ένδειξη ότι δεν πας καλά απ’το να λέει καλά λόγια για σένα ο Μάνος; Αν επαληθευτεί το σενάριο αυτό μιλάμε για μεταγραφάρα, μετά τον Άδωνη και τον Βορίδη ο Μάνος θα ΄ρθει να δέσει και να εγγυθεί την αυτοδυναμία!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.