Τροφή για σκέψη…


Αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα είναι πρωτόγνωρο!
Πολλοί μιλούσαμε για προμελετημένο έγκλημα και τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι μπορούν να αντιληφθούν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν γίνονται βάσει σχεδιασμού και προμελετημένου σχεδίου… Σιγά-σιγά το παζλ συμπληρώνεται με πληροφορίες που βγαίνουν συνδυάζοντας αυτά που συμβαίνουν εδώ με τα αντίστοιχα δεινά άλλων χωρών που έπεσαν στα νύχια των ίδιων αρπακτικών, ή και ακόμα από πληροφορίες που μπορεί να αποσπάσει κανείς από την επίσημη ενημέρωση και αυτά που κρύβονται πίσω από τη “βιτρίνα”!

Με τις πληροφορίες που ως τώρα έχουμε συλλέξει μπορούμε να δούμε ότι η λεηλασία που σχεδιάζεται στη χώρα με όπλο το χρέος γίνεται πανομοιότυπα με τον τρόπο που έγινε η λεηλασία της πρώην ανατολικής Γερμανίας, μέσω ενός ταμείου που άρπαξε την περιουσία του λαού της και μέσω εκποίησης ουσιαστικά λεηλατήθηκε… Αντίστοιχο είναι αυτό που συμβαίνει εδώ μέσω του “Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων” που δημιούργησαν οι ντόπιοι προδότες (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) κατ’ εντολήν των αφεντικών τους και είναι το όχημα λεηλασίας με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες! Εδώ όμως πήγαν τα πράγματα ακόμη παραπέρα με τη δημιουργία (με αδιαφανείς διαδικασίες μετά την υπερψήφιση του 2ου μνημονίου) ταμείου στο Λουξεμβούργο, μέσω του οποίου θα λεηλατηθεί και η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία και όπου θα πηγαίνουν όλα τα έσοδα του κράτους ώστε να κανονίζουν οι δανειστές πώς θα διατεθούν, με προτεραιότητα φυσικά την τσέπη τους και την εξόφληση του χρέους!!!

Παράλληλα και από την αρχή εφαρμογής του σχεδίου έχει στηθεί, με τη σιωπηλή συνενοχή των δικαστών, όλος ο απαραίτητος νομιμοφανής μηχανισμός που θα βοηθήσει την υλοποίηση της λεηλασίας… Η χώρα, μέσω των “εκπροσώπων” της, εκχωρεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα και παραιτείται από κάθε νομική προστασία και ασυλία έναντι των πιστωτών της! Η υποχρέωση προς τους δανειστές καθίσταται προτεραιότητα έναντι των συμφερόντων του Ελληνικού λαού που υποβιβάζεται σε φόρου υποτελείς των δανειστών! Με το εφεύρημα του “Καλλικράτη” αλλάζει η διοικητική δομή της χώρας και δημιουργούνται προϋποθέσεις ανεξάρτητων διοικητικών περιοχών που “συμπτωματικά” βολεύουν τις “επενδύσεις”, τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ), την εκποίηση και ξεπούλημα περιοχών… Παράλληλα θεσπίζονται οι διαδικασίες “fast-track” για το γρήγορο ξεπούλημα με συνοπτικές αδιαφανείς διαδικασίες και κατά παράβαση της νομιμότητας για την προστασία των δασών και των φυσικών πόρων αφού τα πάντα μπορούν να παρακαμφθούν στο όνομα των “επενδύσεων”! Όλα αυτά γίνονται κατά απόλυτη παράβαση του συντάγματος, το οποίο μπαίνει στο περιθώριο προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δανειστών”!!!

Χάρη των δανειστών, όλες οι νέες συμφωνίες δανεισμού γίνονται υπέρ αυτών και παρουσιάζονται ως “σωτηρία”! Τα τοκογλυφικά δάνεια που από τη μία τσέπη βγάζουν και στην άλλη βάζουν, αφού τα εγγράψουν εντόκως ως δικό μας χρέος, παίρνονται για να διοχετευθούν στους τραπεζίτες και τους δανειστές για δικό τους όφελος αλλά παρουσιάζονται ως “βοήθεια”! Και το… κερασάκι στην τούρτα; Αυτές τις μέρες διανύουμε τη συμφωνία του περίφημου PSI που, σύμφωνα με πληροφορίες, δίνονται στους τραπεζίτες 50δις για να “κουρέψουν” γύρω στα 40 και για συνολικό “κούρεμα” γύρω στα 70δις δίνουμε 80!!! Και μάλιστα τα νέα ομόλογα θα διέπονται από το αγλλικό δίκαιο και εμπράγματες εγγυήσεις! Θυμάμαι μάλιστα το Βενιζέλο να διαφημίζει την πραμάτεια στις Βρυξέλλες και να λέει ότι “κούρεμα” με τέτοιους όρους δεν έχει ξαναγίνει και είναι προς το συμφέρον των δανειστών!!! (Φυσικά δεν το έλεγε για να το ακούσουμε εμείς και να του επισυνάψουμε άλλη μία κατηγορία στο βαρύ κατηγορητήριο που διέπει τις πράξεις του!)

Αν όλα αυτά δεν αποδεικνύουν ότι πρόκειται για σχέδιο… τι άλλο θα μπορούσε…; Και το ζητούμενο είναι ποιος είναι πίσω από το σχέδιο…;

Ως βασικό όχημα χρησιμοποιείται η Γερμανία που φαίνεται στην ΕΕ να απαιτεί και να κανονίζει με συνοδοιπόρο τη Γαλλία… Όμως αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι όταν μιλάμε για Γερμανία και Γαλλία δεν αναφερόμαστε στους λαούς αλλά στις ηγεσίες, που τι περισσότερες φορές δρουν αντίθετα με τα συμφέροντα των λαών τους! Αυτό που επίσης παραμένει “σκοτεινό” λόμπι είναι η διοίκηση των Βρυξελλών που δεν έχει καμία νομιμοποίηση, αφού δεν εκλέχτηκε αλλά διορίστηκε και για πολλούς φτιάχτηκαν ειδικές θέσεις για να βολευτούν… Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Γιούνκερ που μετά το διορισμό Ρομπάι κρατήθηκε η θέση του ως προέδρου του Eurogroup ενώ έπρεπε να καταργηθεί! Παρεμπιπτόντως ο Γιούνκερ είναι πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου που εδρεύει το ταμείο που φτιάχτηκε εν κρυπτώ για να διοχετεύονται τα έσοδα του Ελληνικού κράτους και το εκεί δικαστήριο είναι αρμόδιο για επίλυση διαφορών μεταξύ Ελλάδας και δανειστών!!! Τυχαίο…;

Αν προσέξουμε και συνδυάσουμε τα πράγματα για όσα συμβαίνουν στο λόμπι των Βρυξελλών θα καταλάβουμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα “κλειδιά” που είναι οι συνδετικοί κρίκοι μεταξύ των ανδρείκελων πολιτικών και όσων κρύβονται πίσω από όλη αυτή τη κομπίνα (ΕΕ) που στήθηκε με απώτερο στόχο τη λεηλασία των Ευρωπαϊκών λαών. Και φυσικά αυτοί που κρύβονται και επωφελούνται είναι οι μεγαλοτραπεζίτες των γνωστών οίκων και οι μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών! Με τον παράγοντα “χρέος” παίζουν και κερδοσκοπούν και τα περίφημα Hedge Funds… Ίσως όμως, αν κοιτάξουμε και ψάξουμε στα ενδότερα αυτών των τριών παραγόντων θα βρούμε στις ανώτερες θέσεις τα ίδια πρόσωπα… Μία χούφτα (αναλογικά) ατόμων! Μία καλά οργανωμένη μαφία που μέσω των ενεργούμενων κατά τόπους παραγόντων και έναντι ελάχιστης (αναλογικά με τη λεηλασία) αμοιβής, πλουτίζει και καθορίζει τις τύχες δισεκατομμυρίων ανθρώπων… Από τα ενεργούμενά της πρέπει να απαλλαγούμε οριστικά και από αυτούς που είναι ο φυσικός εχθρός μας!

Δεν ξέρω πόσες φορές έχετε ακούσει ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι ότι αντιμετωπίζεται ως πτωχευμένη εταιρεία υπό εκκαθάριση και όχι ως κυρίαρχο κράτος! Επίσης δεν ξέρω αν έχετε πέσει στην παγίδα να βλέπετε “μάχη” μεταξύ ΗΠΑ-ΕΕ (όπως πασχίζουν να μας πείσουν) και όχι κοινά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το δολάριο και το ευρώ! Γνωρίζετε ότι πίσω από τη FED και την ΕΚΤ βρίσκονται, μεταξύ άλλων, και οι Rothchild…; (σε προηγούμενο άρθρο μπορείτε να ακούσετε μία συνέντευξη του κου Αθηναίου σχετικά με όσα συμβαίνουν και για το ποιοι και γιατί δημιούργησαν το ευρώ)

Αυτό που πιθανότατα δε γνωρίζετε (ούτε εγώ γνώριζα μέχρι πριν λίγο καιρό) είναι ότι η Γερμανία χρησιμοποιείται ως όχημα με πολιορκητικό κριό τη Μέρκελ (ανδρείκελό τους) διότι, πιθανότατα, η ίδια η Γερμανία δεν είναι ουσιαστικά ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος αλλά ETAIΡΕΙΑ!!! Και μάλιστα μία εταιρεία που η έδρα της βρίσκεται στην Φραγκφούρτη, εκεί που είναι και η έδρα της ΕΚΤ!!! Πού το βασίζω…; Διαβάστε το παρακάτω προσεκτικά και, από ό,τι γνωρίζω, είναι ένα θέμα που έχει ανοίξει στη Γερμανία, όπως αναφέρεται… Μήπως λοιπόν δεν είμαστε οι πρώτοι που αντιμετωπιζόμαστε ως “εταιρεία” αλλά είναι ένα σχέδιο που έχουν συλλάβει κάποιοι διεστραμμένοι εγκέφαλοι, εφαρμόστηκε ήδη εν κρυπτώ στη Γερμανία και τώρα πάει να γίνει σε όλες τις χώρες της ΕΕ μέσω συνθηκών, πιάνοντας τους πολίτες στον ύπνο…; H διαφορά μεταξύ Γερμανίας και των υπόλοιπων χωρών είναι ότι ενώ η Γερμανία πέρασε απευθείας μετά των πόλεμο στα χέρια των επικυρίαρχων, τα υπόλοιπα κράτη είναι κυρίαρχα και δε μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο… Επίσης (αν είναι τα πράγματα όπως αναλύονται) πιθανότατα έπρεπε πρώτα να δοκιμαστεί το σχέδιο…
Μήπως αυτός είναι ό λόγος που στη δανειακή σύμβαση αντί της Γερμανίας (ως κράτος) μας δανείζει η KfW…; Αν ισχύουν αυτά που περιγράφονται για τη Γερμανία διαλύεται όλη η κομπίνα που μεθοδεύεται τόσα χρόνια με την ΕΕ και το ευρώ!!! Μήπως ο λόγος που επισπεύδεται ο ESM (που περιέργως είναι ένας οργανισμός στα πρότυπα τους ταμείου λεηλασίας που εδρεύει στο… Λουξεμβούργο!) είναι ακριβώς η αγωνία τους να προλάβουν και να μας πιάσουν όλους στον ύπνο…;

Επίσης ρίχνοντας μία ματιά στο ποιοι ήταν οι χρηματοδότες του Χίτλερ θα καταλάβετε ότι τελικά πρόκειται για τα ίδια κέντρα!

Τέλος, για να σας δώσω λίγο περισσότερη “τροφή” και να σκανδαλίσω τη διαδικασία που θα βοηθήσει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά, παραθέτω ένα βίντεο που δείχνει το παιχνίδι των τραπεζιτών, πώς λεηλατούν λαούς και κράτη και πώς το χρέος χρησιμοποιείται ως “όχημα” μίας καλοσχεδιασμένης από την αρχή κομπίνας… Εκεί που υπάρχει αναφορά ως “κόκκινη ασπίδα” δεν πρόκειται παρά για τους Rothchild που αυτό ακριβώς σημαίνει το όνομά τους στην παλιά γερμανική γλώσσα! Περιέργως(;) έχουν έδρα και στο Λουξεμβούργο!!! (Το βίντεο αυτό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τίτλο “Το αμερικανικό όνειρο” για όσους το έχουν ήδη δει)

Yγ. Μπορείτε να καταβάσετε το έγγραφο σχετικά με τη Γερμανία σε μορφή pdf από εδώ

blogging vs manipulation

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Τροφή για σκέψη…

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Βάζε more antinemecis…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.