Στο ρυθμό του… PSI!


Βρισκόμαστε λίγο μετά το κλείσιμο της προσφοράς ανταλλαγής Ελληνικών ομολόγων (PSI) και όλοι χορεύουν στο ρυθμό των διαρροών και της “επιτυχίας”…

Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει τόση πλύση εγκεφάλου στον κόσμο που νομίζει ότι αν πετύχει θα κερδίσει κάτι! Βασικός παράγοντας είναι η παραπληροφόρηση και η παρουσίαση της μεγαλύτερης προδοσίας και απάτης ως “σωτηρία”!

Ας δούμε λοιπόν ψύχραιμα και ας θυμηθούμε τη συζήτηση που γινόταν πριν την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας της 12ης Φεβρουαρίου για να πετάξουμε τα “σκουπίδια” και τις μπουρδολογίες που μας σερβίρουν όλο αυτό το διάστημα, ώστε να καταλάβουμε τι συμβαίνει…

Θυμάστε τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στις 12/2; Θυμάστε γιατί έγινε και τόσος κόσμος κατέβηκε να διαδηλώσει και επέμενε παρ’ όλο το χημικό πόλεμο και την άγρια καταστολή…;
Θυμάστε γιατί φωνάζαμε και φωνάζουμε προδότες τους πολιτικάντηδες που έχουν καταλάβει τις καρέκλες της βο(υ)λής και δεν το κουνάνε διότι έχει πολύ και καλό χρήμα που κλέβεται από τον κόπο και τον ιδρώτα μας…; Και αναφέρομαι μόνο στο φανερό χρήμα διότι αν σκεφτούμε και το μαύρο ή θα πέσουμε τέζα ή θα πάρουμε (επιτέλους) τα όπλα! Εκτός και αν νομίζετε ότι μόνο η πίστη στον κομματάρχη είναι ικανή να τους κρατά εκεί και να τους κάνει πρόθυμους να υποστούν ακόμη και τον εξευτελισμό προκειμένου να φέρουν σε πέρας την καταστροφική για μας αποστολή τους… Έχει και μέλι η κουτάλα, γι αυτό το γιαούρτωμα και η χλεύη είναι αποδεκτές!

Τους φωνάζουμε λοιπόν όλους αυτούς προδότες επειδή με το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση ξεπουλάνε όλη τη χώρα και την παραχωρούν για την απόλυτη λεηλασία στα χέρια των δανειστών! Και μέσω αυτών μπορεί να ενεχυριαστεί και σε χέρια τρίτων που οι δανειστές θα πουλήσουν τα δικά τους δικαιώματα!!!
Η θριαμβολογία περί “επιτυχίας” του PSI (αν γίνουν τα πράγματα όπως μεθοδεύονται) θα σημαίνει και την απόλυτη καταδίκη των Ελλήνων! Και αυτό θα συμβεί για δύο λόγους: 1ον Επειδή “επιτυχία” σημαίνει και συνέχιση της δανειακής σύμβασης, αφού έχει τεθεί ως προϋπόθεση από τους δανειστές… άρα και όλα τα δεινά που αυτό επιφυλάσσει και 2ον διότι το ίδιο το PSI σημαίνει απίστευτες και πρωτόγνωρες παροχές στους κατόχους των συγκεκριμένων ομολόγων…
Ας δούμε μερικές για να καταλάβουμε τι απάτη έχει στηθεί σε βάρος του Ελληνικού λαού!
Έχουν στα χέρια τους ομόλογα που διαπραγματεύονται στη δευτερογενή αγορά γύρω στο 20% και εμείς για να τα ανταλλάξουμε τους δίνουμε γύρω στο 50% της αξίας (δηλαδή +30%)!
Επίσης τα ομόλογα που κρατάνε διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο και τους τα αλλάζουμε με νέα έντοκα ομόλογα που διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και εμπεριέχουν και εμπράγματα δικαιώματα, δηλαδή τους δίνουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουν υποδομές και δημόσια περιουσία σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής έστω και μέρους του ποσού!!!
Νομοθετούνται ρήτρες (CACs) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν αφού αυτοί που αποφασίζουν για την ενεργοποίησή τους ή όχι είναι πίσω και από τα ομόλογα και από το νέο δάνειο που ανοίγει την πόρτα της χώρας για τη μεγάλη λεηλασία! Μία λεηλασία που ήδη έχει ξεκινήσει, πράγμα που σημαίνει ότι ήδη υπογείως έχει συμφωνηθεί η έκβαση που θα εξασφαλίσει τα υπερκέρδη τους!!!
Παράλληλα χθες το βράδυ πέρασε τροπολογία που ανεβάζει το ποσό που διοχετεύεται στις τράπεζες από 60 δις σε 90 δις!!! Τελικά οι τράπεζες “κουρεύουν” παίρνοντας περισσότερα!!!
Εσείς τι λέτε…; Ποιος είναι κερδισμένος από τη διαδικασία…;
Aν ενεργοποιηθούν οι ρήτρες, η χώρα μπαίνει επισήμως σε χρεοκοπία “ελεγχόμενη” κοινώς χρεοκοπία που λειτουργεί υπέρ των δανειστών και τίθεται όμηρος στα χέρια τους με το σύνολο του Ελληνικού λαού!
Αν δεν γίνει τώρα η χρεοκοπία (με όρους αγορών αφού η πραγματική έχει ήδη συμβεί) εμφανίζεται το PSI ως “επιτυχία” και αρχίζει η προπαγάνδα του “θριάμβου” ώστε να κοιμήσουν τον κόσμο και να αφεθούν να προχωρήσουν στα σχέδιά τους ελεύθερα! Να κερδίσουν δηλαδή αυτό το χρονικό παράθυρο που πρέπει γα να δεθούν όλα!!!

Κοινώς αν γίνει η χρεοκοπία με τους όρους τους (ελεγχόμενη) θα αρχίσει η καταστροφολογία και η πυρπόληση του μυαλού μας για την ανάγκη του νέου δανείου που (εντελώς συμπτωματικά) οι “εταίροι” θα μας δώσουν αφού τα λεφτά τα βγάζουν από τη μία τσέπη και τα περνάνε στην άλλη προσθέτοντας το επιτόκιο και εγγράφοντάς τα στην καμπούρα μας!
Αν δεν γίνει χρεοκοπία θα παρουσιαστεί ως “επιτυχία” και “σωτηρία” και δήθεν ελάφρυνση του Ελληνικού λαού (αν κάνετε τους υπολογισμούς θα καταλάβετε ότι πρόκειται καθαρά για επιβάρυνση και όπλο που δόθηκε στους πιστωτές) και αναγκαιότητα συνέχισης του νέου δανείου που είναι “σωτηρία” και μπλα… μπλα… μπλα…

Το αντίτιμο που πληρώνει ο Ελληνικός λαός είναι ήδη ορατό και ο καθένας το ζει στο πετσί του! Και είμαστε μόνο στην αρχή… Αυτό που έχει στηθεί σε βάρος μας οι περισσότεροι ούτε το φαντάζονται, ακόμη και από αυτούς που ήδη αντιδρούν και βγαίνουν στους δρόμους! Σκεφτείτε τι συμβαίνει με εκείνους που εξημερώνονται από την καθημερινή γκεμπελική προπαγάνδα και ούτε καταλαβαίνουν…
Μιλάμε για τη μεγαλύτερη απάτη και προδοσία! Μην αφήσετε λοιπόν να σας βομβαρδίσουν με την προπαγάνδα τους που κάνει το μαύρο άσπρο και θυμηθείτε ποιος πρέπει να είναι ο στόχος…
Η απελευθέρωση και η αφαίρεση της εξουσίας που έχουν σφετεριστεί, καθώς και η παραδειγματική τους τιμωρία!
Όλα τα άλλα είναι μόνο ζημιά για τον Ελληνικό λαό που, αν συνεχίσει να τα δέχεται και να τα ανέχεται θα είναι “και κερατάς και δαρμένος”!

blogging vs manipulation

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.